האנזימים של יוסטון

האנזימים של יוסטון

אל תאכלו אותי בחיים אבל אני באמת רוצה להבין מה יש באנזימים של יוסטון שאין באנזימים של נוטרי לייף או של אלטמן. האם המבחן לא אמור להיות מבחן התוצאה? איך נראה העיכול בעקבות שימוש בתוסף זה או אחר?

Freed1

New member
מסמך של דה פיליס לגבי יוסטון

היי יעל, אין לי תשובה לשאלותייך, אך אני מצרפת מסמך מאת קארן דה פיליס שנחשבת מומחית בתחום. יש גם ספר שלה על אנזימים באוטיזם (רכשתי אך טרם הספיקותי לעיין בו). כמו כן יש גם דף שאלות ותשובות מראיון איתה, שצרפתי בעבר, הנה הלינק. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1248&msgid=57551512

razgalili

New member
מה שיש באנזימים של יוסטון

ואין בנוטרה לייף זה נסיון חיובי.אנחנו ניסינו מגוון רחב של תוצרות ובסוף חזרנו ליוסטון כי יוסטון, להבדיל מהאחרים, עבד. ואנחנו לא ההורים היחידים שניסו וראו תוצאות כאלה. העיכול בעקבות השימוש ביוסטון נראה כמעט נורמלי אצל יותם. הריח האלכוהולי נעלם, הקקי היה חום ומוצק, שזוף ושרירי. היו גם תוצאות ברורות ביכולת של הילד.

מדובר באנזימים של Jarrow המיובאים

לישראל. נוטראלייף הוא שם של מותג של טעם טבע, שמאגד בתוכו מוצרים שונים מיצרנים שונים. הם מייבאים מג'ארו את האנזימים, sam-E, פרוביוטיקה, MSM ועוד מוצרים. מחברה אחרת הם מביאים את סוגי האומגה שלוש שלהם והאלספה. על האנזימים מופיעים המרכיבים הבאים: עמילאז DU 12500 פרוטאז HUT 25000 גלוקועמילאז AGU 12 ברומלאין FCC PU 750000 פרוטאז 3 SAPU 15 ליפאז FCC LU 750 לקטאז ALU 1000 צלולאז CU 125 במקור האותיות הלועזיות מופיעות מימין למספרים, אך בהקלדה הן קופצות שמאלה. אז היות וזה מוצר מאד זמין כאן, השאלה היא מה אומרים על המוצרים של JARROW בהקשר שלנו. מה אומרים בפורום של האנזימים ביאהו למשל. מק'קנדלס למשל, ממליצה על אלו של קלייר. אשמח לדעתך על הכמויות, כי אין לי ממש מושג באותיות האלו. תודה ושנה טובה, תלמה.

למעלה