רק אני שמתי לב שהאנטומיה של גריי מעתיקים מהאוס בכמה מקרים? מקרה ראשון- הייתה אישה שהייתה צריכה לבחור בין החיים של לבין החיים של העובר שלה. מקרה שני- האישה עם התסמונת מינכהאוזן. והיו עוד כמה שאני לא זוכרת... ארר!!!!!!!!!
אני חושבת שבחירה בין עובהר לחיים זה משהו נורא חרוש לא ככה? וד"א אני לא רואה האנטומיה של גריי (למרות ששמעתי שזה מעולה!) אבל בכל זאת ראיתי את תסמונת מינכאוזן איפשהו כטלוויזיה חוץ מבהאוס. אין יותר מדי מחלות (לא?) אז ברוב סדרות בתי החולים (ER וכאלה...) ימחזרו ו"יעתיקו"...
זה פשוט כל סדרות הרופאים מנסות להביא מקרים מעניינים, אבל מה לעשות שהם גם חרושים.... תסמונת מינכהאוזן היה גם בשיקגו הופ אם אני לא טועה (או שזה היה באי.אר?)וגם המקרה של הפרק מיום שבת היה משהו דומה... שנולד ילד אבל לא יכלו לקבוע אם הוא בן או בת.. לא בדיוק אותו דבר אבל דומה...
האלופה סוג של לוקחים רעיונות מהאוס! חחחחחחחחחחחחח קודם כל לשחקן הראשי נדפקת הרגל, ומביאים לו ויקודין. ואז זה לא ישפיע עליו ויביאו לו מורפיום... בהזרקה! XD אייי למה הם לא מעתיקים גם את כישרון המשחק והכתיבה?
צ'אד מייקל מורי משחק את לוקאס ב"מגרש ביתי" , ג'ייסון דורינג משחק את לוגאן ב"ורוניקה מארס", ואורלנדו בלום משחק בסרטים "שודדי הקריביים", "שר הטבעות", ועוד'..