האנטומיה של גריי

morancho1

New member
האנטומיה של גריי../images/Emo58.gif

איזה אחלה פרק..במיוחד בסוף ..אהבתי מאוד את הרעיון שגריי מחוברת לפצצה

asiuta

New member
מורן? האנטומיה של גריי?

משהו פה לא מסתדר לי.....

morancho1

New member
חחח

ראיתי רק כדי לצחוק על זה אח"כ כמובן:) ואת רואה זה הצליח לי...ובכל מקרה זה היה בדיוק אחרי סקרבס -פרק סיום העונה אז כבר נשארתי לראות..ראיתי עם אחותי והיא התעצבנה עליי שהציניות שלי הורסת לה את כל הפרק!

johngalt2

New member
אפילו אני,

שהידע שלי בכירורגיה (בינתיים) שואף לאפס, מסוגל למצוא בסדרה הזאת בערך 5 דברים לא נכונים מבחינה רפואית בדקה. ד"א, דיברתי עם איזשהו רופא, והוא אמר לי שהאוס זו סידרה לא מציאותית בגרוש, ושכל הדילמות הרפואיות שיש שם מומצאות וממש לא מדוייקות. הוא אמר לי שהוא ראה איזשהו פרק שבו הפתרון שהם מצאו לאיזשהו חולה לאחר כל הבדיקות וההתחבטויות, שבסופו של דבר הציל אותו, הוא למעשה הדבר הראשון שעושים לבנאדם שנכנס למיון עם סימפטומים כמו שלו. עדיין, זה כיף לראות את זה...

br0cK

New member
זה עוד לא הסוף..

הפרק של שבוע הבא ממש מעולה... קצת הזוי ונסחף אבל מעולה!

alice miau

New member
אני רותחת! ../images/Emo46.gif

נראה להם הגיוני עכשיו, שאני צריכה לחכות שבוע כדי לראות מה קורה??? כריסטינה ריצ'י כזו מלכה. הייתה כזו עוד מימי וונדסדיי אדאמס.
למען האמת, גם בלי שתהיה פרמדיקית שמעורבת בכל הסיפור, גם לנתח "סתם" מישהו שבתוכו בזוקה שעלולה להתפוצץ, זו וואחד דילמה. עכשיו נשאר לחכות לשבוע הבא, גם פרק ב' של האוס, וגם פרק ב' של האנטומיה.

ימי שני

אני חושבת ב - 10 או 10 וחצי, ב YES +. אני אבדוק פרטים יותר מעמיקים. מבטיחה להביא למפגש הפורום הבא, או לנסות להביא DVD לצפייה קבוצתית!

מכיר את

"מה יאמרו השכנים?" אמנם לא רפואית אבל מעולה אף היא. הומור בריטי משובח.

johngalt2

New member
לא... באיזה ערוץ זה?

מכירה את Yes, Minister ו- Yes, Prime Minister? המלכות הבלתי מעורערות של סדרות ההומור הבריטי המשובח בעיני. אה, ודרך אגב, מחלקה אלטרנטיבית זה לא בדיוק הומור משובח... אבל זה בדיוק מה שאני אוהב. ראית את הקטע שהרופא המרדים, שכחתי איך קוראים לו, היה צריך לעשות עבודות שירות והלך לאמן ילדים במתנ"ס בספורט? זה הרג אותי... וואי, והרדיולוג... הוא הדמות הכי נלגעת ומעוררת רחמים שראיתי בחיים שלי... אני מת על זה.

yes prime minister

היא מצויינת. פשוט מעולה. מחלקה אלטרנטיבית היא לא "הומור משובח" אבל היא בהחלט פארסה טובה :) הרדיולוג ע-נ-ק, וגם הניפומנית מכ"א... ויש את הבלונדי הזה, שמצחיק אותי גם... והמתמחה... אין עליו!

למעלה