האנטישמים בהאג ובכל העולם לא מבדילים בין היהודי הציוני לבין היהודון הפוסט ציוני

היהודון המומר שאוהב ללקק להם את חור התחת שלהם.
הבעיה היא בעיה מקומית וחוץ מקומית של יהודונים בארץ ישרואל שאיבדו את הזהות היהודית שלהם והם מתייסרים , ממש מתייסרים על עובדת היותם יהודים. אנחנו בכהנא חי הסברנו לא פעם שצריך לשחרר את היהודונים האלה מארץ ישרואל וממדינת ישמועאל בצורת גירוש המוני של לפחות 300.000 יהודונים באמתלה של רחמים
מן הצדק לשחרר אותם בכרטיס חד כיווני לאירופה או לאמריקה או לכל מקום אחר בעולם בו יחפצו וכך ההחלמה שלהם מובטחת. שם בארץ ישרואל במדינת ישמועאל הם סובלים ואין בהם מנוחה נפשית.
ויש יהודונים בגולה ששם הבעיה והפתרון לבוגדנות שלהם היא אחת מעבר מן העולם הזה לעולם הבא לעולם השני שאחרי .
יחד עם דילול האוכלוסיה היהודית מהזוהמה וניקוי הפצע הזה בליבו של העם היהודי יש לגרש גם לפחות מיליון מוסלמים שאומרים אני לא אזרח ישראלי אני אזרח פלשתיני ולגרש אותו לפלשתין שנמצאת בין 15 ק"מ ל 40 ק"מ מזרחה.
אני זוכר בזמנו כשהייתי בצבא חובש מוטס במלחמת יום הכיפורים הייתי נותן גם שעות בתאג"ד שהוקם ליד בסיס חיל האויר ברפידים בשמו הקודם ביר גפגפה שהיה בסיס חיל האויר המצרי
בששת הימים . הייתי נותן שעות בטיפול והגיע אלי מקרה של פצע חדירה של רסיס שחטף אחד הלוחמים בתחילת המלחמה והרסיס שהוצא ממנו ונתפר ונחבש וחזר להילחם אבל חזר אלי כשהוא גונח מכאבים וישר כשהסרתי את התחבושות על הפצע הבנתי שכל המקום הזדהם והוא מלא מוגלה נפוח מנוזלים ואדום כמו תחת של בבונית מיוחמת.
ישר בהוראת הרופא שדיברתי איתו שהיה שניות לפני ניתוח חרום הזרקתי ללוחם אנטיביוטיקה והושבתי אותו בחדר המתנה בתאג"ד עד שהרופא ייצא מהניתוח ויטפל בו. אחרי שעה וחצי יוצא הרופא מהניתוח ומודיע לי שהוא נכנס לעוד פרוסיג'ר חודר והבחור יושב שם כואב עצבני ולא יודע את נפשו.
מה עושים? הכנסתי אותו לחדר טיפולים הזרקתי לו חומר מאלחש במקום הפצע והתחלתי לנקות את המקום עם סקאלפ פשוט חתכתי וגירדתי את כל הזוהמה מהפצע עד שהתחיל לרדת דם ואז רק כשמקום החתך היה נקי משאריות עור מת וגלד ומוגלה ביצעתי תפירה מחודשת של השריר ואחר כך העור הרבה משחה אנטיביוטית וחבישה שלא הייתה מביישת אחות מעשית בבית חולים עם וותק של 40 שנה. חחחחחחחח.
מה אני רוצה לספר לכם? כל מקום שיש בו פצע שהזדהם צריך לנקות אותו בחזרה מכל החרא והגלד שצמח שם עד שהוא נהייה פצע נקי מדמם חדש . וזה בדיוק מה שצריך לעשות עם הזוהמה השמאלנית הפרוגרסיבית הקיצונית שהיא פצע שהזדהם בלב האומה היהודית.

למעלה