האנטנה הקצרה לטריאו - הצלחה גדולה.

• פותח הנושא zoti
  • פורסם בתאריך

zoti

New member
האנטנה הקצרה לטריאו - הצלחה גדולה.

רציתי לספר לכם שפרוייקט האנטנה הקצרה לטריאו שעליו כתבתי כאן כבר כמה פעמים הוא הצלחה גדולה. במהלך השבועיים האחרונים נמכרו מעל ל400 יחידות של האנטנה הקצרה. רובן למכשירי טריאו 650 והשאר למכשירי טריאו 700. כ85%-90% מהאנטנות נמכרות בשוק האמריקאי והשאר בשאר העולם. למעט תקלה אחת משמעותית (החלק העליון של האנטנה לא הודבק כראוי במפעל ושלחנו לכולם הוראות איך לתקן אותו או שנחליף להם את האנטנה) כמעט כולם מאד מרוצים מהמוצר ומדווחים על קליטה שווה למקור. חלק אפילו קראו לאנטנה "מוצר הצד השלישי הכי טוב לטריאו 650". יש לי אפילו לקוח ישראלי אחד ששלח את התמונה הזו.

urias78

New member
כבוד למלכים ../images/Emo47.gif

כל הכבוד על היוזמה והאומץ לייצר את המוצר איך פירסמת אותו? פירסמו כבר Review עליו? פוטנציאל המכירה שלך הוא ענקי צריך רק לפרסם במקומות הנכונים בהצלחה

zoti

New member
הכל התחיל מרעיון שהבאתי בפני

המשתמשים בTREOCENTRAL.COM. השירשור שם הפך לשירשור מס' 2 בגודלו בפורום של ה650 עם מעל ל1000 תגובות ו75.000 צפיות. הופיעו לי שני מתחרים אבל הם מייצרים את האנטנות שלהם בצורה ידנית כך שהם מכרו 10-20 יחידות לכל היותר. שלחתי כמה דוגמאות לREVIEW.הראשון, בPALMINSIDER.COM השני נעשה ע"י SHADOWMITE

AYELET1

New member
על זה נאמר דווקא ש...

האורך קובע גם קובע רק שלא ברור לאיזה כיוון...

zoti

New member
אם ההזמנה שלך מתחת למס' 414

אז היא כבר בדרך. אני חושב שאת שלך שלחתי היום בבוקר.

atzmony

New member
זורק הצעה

למה שלא תתן אפשרות הזמנה מרוכזת דרך הפורום במחיר אטרקטיבי עם מישלוח אחד כך שיוזיל את כל העסק?

zoti

New member
רעיון מצויין.

התנאי היחידי הוא שמישהו בעל חשבון PAYPAL יצטרך לרכז את כל ההזמנות ויבצע את התשלום. אם מישהו מעוניין לקחת את זה על עצמו אז הוא מוזמן לשרשר כאן. אם יש אנשים שמעוניינים אז אני מבקש שישרשרו להודעה הזו. ככל שיהיו יותר מזמינים ההנחה שאתן תהיה גדולה יותר. בנוסף, אני אבצע משלוח חינם. אם יהיו 10 מזמינים ומעלה אני אתן הנחה של 30% ליחידה.

xtr a

New member
האם נבדקה רמת הקרינה הנפלטת...

... מהמכשיר בעקבות השינויי באנטנה?

xtr a

New member
האם נבדקה רמת הקרינה אחרי השינויי?

נראה לי ששינויי כנ"ל ישפיע על רמת הקרינה הנפלטת מהמכשיר, האם זה נבדק? זאב

zoti

New member
רמת השידור/קליטה זהה

וה"בפנוכו" של האנטנה זהה כך שאם יש ישנוי ברמת הקליטה הוא מזערי.

למעלה