האנימציה הראשונה שלי

Graylen

New member
האנימציה הראשונה שלי

סיימתי את הסרטון הראשון שלי, יש הרבה בעיות שהייתי רוצה לתקן(בעיקר בתנועות המצלמה) אבל נגמר לי הזמן :) הגיע הזמן לעבור לדברים אחרים תגובות יתקבלו בברכה הגודל כ 31 MB http://www.indomitus.com/DragonFlight.wmv

eldarinn

New member
אהבתי מאד את הסצינה

אבל יש לך עוד המון המון עבודה, קודם כל על המצלמה זראית לי מרוחקת מדי. אני הייתי עובד גם על אפקט של DOF ובכלל מקרב אותה על הדרקון כאילו היא יושבת לו על העורף או לפחות בצורה שרואים אותו ממורכז בתמונה בצורה יותר אפקטיבית, כנ"ל לגבי התנועות של המצלמה, צורם במיוחד המעבר מהשיוט על הים וההתמקדות החדה בקוסם. כמו שאמרתי גם כל מה שקשור לטקסטורות ופלאגינים (משער שפלאגין לעננים?) - העננים יצאו ספורדיים מדי ואם כבר אז כבר - רצוי תנועה. המוסיקה נחמדה מאד ותורמת לאוירה.

Graylen

New member
יודעת

אבל כרגע כבר אי אפשר לתקן :) המצלמה די התעללה בי במיוחד בסצינה של ההתמקדות על הקוסמת (כל הזמן התהפכה) עכשיו אני כבר יודעת איך לתקן את זה אבל מכיוון שכבר הגשתי את זה אין טעם להשקיע עוד...אז אני מנצלת את הידע לסרטון חדש שאני מקווה שיהיה קצת יותר ברמה תודה על תגובה :)

3Dead

New member
יש מצב לקבל לינק להורדה ?

אני לא רואה את זה כ STREAM ....

3Dead

New member
הלוואי והכנפיים היו יותר אמינות !!

חוץ מזה נראה מצויין ! המוזיקה מאוד מתאימה ... מה עכשיו ?

Graylen

New member
מחפשת עבודה

בונה אתר ותיק עבודות ומקווה לטוב

מיכאל ג

New member
יפה מאוד - אבל יש לי הצעה.

לדעתי לא כדאי לך לעבור למשהו אחר. תמשיכי להשקיע בסרטון הזה, יש לו פוטנציאל, אבל יש לך עוד המון עבודה כדי שזה יראה מדהים. יש לך כאן בסיס טוב ליצור ממנו סרט שיראה את כל טווח היכולות שלך וחבל להתחיל שוב מאפס. את יכולה לחלק את זה לתת פרויקטים קטנים יותר, טיקסטור של הדמות, של הדרקון, יצירת הנוף ברמת פירוט גבוהה יותר, יצירה של הטירה מחדש בעצמך ולא ע"י תוכנה אחרת, טיפול בשמיים (אפקטים - עננים, לנס פלייר וכו'). לגבי תנועות מצלמה, תנסי להסתכל על הגרפים של התנועה והסיבוב של המצלמה, ניתן לתקן שם כל מיני בעיות של חוסר המשכיות בתנועה הרבה יותר בקלות. פשוט צריך שהגרף יראה "זורם" בלי כל מיני פינות חדות. זה עוזר גם לאנימציה.

Graylen

New member
הבעיה היא

שכרגע אין לי בכלל תמונות סטילס בתיק עבודות (הסרטון הזה זה פחות או יותר מה שיש התחלתי להתעסק עם מאיה לפני חצי שנה בערך) ולפי מה ששאלתי רצוי שיהיה תיק עבודות יותר מגוון או שאני טועה?

למעלה