האנסין מחר, שמועה -

IshMaElf

New member
האנסין מחר, שמועה -

יש שמועה שאומרת שהולך להיות על רומניה, עוד מישהו שמע על זה?

חח ממש לא ובחיים לא ../images/Emo70.gif

רומניה עד כמה שזה ידוע לי זה באירופה במזרח לא
ויש כאלה שלומדים במקום ארה"ב בוחרים אירופה וכל מה שלומדים בחומר אין שואלים עליו באנסין

תפסיקו לנחש ../images/Emo70.gif ושמעו...

מדינות אפשריות : ארגנטינה ,צ'ילה , טנזניה וכאלה מדרום מריקה חוצמיזה צריך הרי געש(לא בטוח אולי יהיה קאסט וכאלה אבל לפי ההדמיה היה הר געש) וגם יש אנימציה...בשאלה 2

גומיגם ולכולם

עם כל הכבוד, איך בדיוק אתה יודע מה יהיה ומה לא יהיה? תתפלא לשמוע שיש סיכוי טוב שישאלו על מדינות אירופה, הרי המיקוד השנה על גיאולוגיה וגיאומורפולוגיה עם הרבה התעסקות על עיצוב נוף קרחוני.... זה שחלק לומדים על מערב אירופה כחבל, לא פוסל את האפשרות לאנסין על מדינות אירופה. השמועה שנפוצה אצלנו היתה דווקא פולין. בכל מקרה, העיצה שלי זה לשפר את המיומנות באופן כללי ולא להתפס למדינה מסויימת. גם השמועות השונות מראות עד כמה זה רציני והכל מקרה, גם אם זה יהיה על המדינה שניחשו לכם, יכולים להפתיע במגוון שאלות. בהצלחה

Piposhim

New member
השמועה אצלנו זה

לבנון.. עשינו אנסין חזרה עליה אבל במתכונת עשינו על ונצואלה (ואייתו את זה שם "ונסואלה" .. חח.. נראה מי צדק מחר P::

אז ממש גרוע... חחח וגם הלבנון הזה..

ד"א דיברתי עם מקודם אמרה שרומניה הייתה לפני כמה זמן.

IshMaElf

New member
סורי היתבלבלתי, רומניה היה לפני איזה שנתיים

שלוש, היתכוונתי לפולין... לפי מה שהבנתי איזה מורה בראשון הפיץ אותה

IshMaElf

New member
בכל מיקרה אני למדתי על פולין וגם על צ'ילה...

יש שמועה שקרחונים הולך להיות ההפלה באנסין הזה אז עדיף להיות בטוחים, בפולין זה ניראה כאילו אין קשר לקרחונים אבל יש שם אגמים קפואים, באמת שלא עליתי על זה בהתחלה אבל חייבים להכניס את זה.

IshMaElf

New member
איזו מדינה! הפתעה מוחלטת, הפתעה משמחת!

משאבים טיבעיים - איידס ומלחמות אזרחים חחחחח P:

למעלה