האנשים בחיינו...

האנשים בחיינו... ../images/Emo20.gif

יש לי תאוריה כזאת שאומרת כך: לכל האנשים שנכנסים לחיינו יש מטרה! יש אנשים הנכנסים לחיינו ותפקידם למלא חללים חסרים, להיות שם לידנו, לתמוך שצריך ופשוט להישאר לצידנו תמיד... לעומת זאת ישנם אנשים הנכנסים לחיינו במטרה מסויימת- לגרום לצומת דרכים בחיינו, אולי לאיזו תפנית מסויימת, לגרום לנו לתובנה מסויימת, לגרום לנו להבין דברים שלא הבנו או ראינו בצורה אחרת לגמרי. אחרי שאנשים אלו יסיימו את תפקידם - הם ייעלמו מחיינו ואנחנו לא נוכל לעצור את עזיבתם. זיכרו תמיד- לכל אדם ישנו תפקיד בחייכם! אל תצטערו לעולם על אנשים שפגשתם- כמה רע שהם לא עשו לכם!- זה כישל אתכם לחיים... סתם רציתי לשתף אתכם בתאוריה שגיבשתי לעצמי במהלך השנים... אוהבת- שני.

Michallllllllll

New member
כישל זה עם ח.. חישל.. לחשל..

סתם חורשת על הבגרות בלשון... אבל וולא את צודקת במה שכתבת..

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
יש המון במה שאת אומרת...

יש משהו שמכוון בחיים לכיוון מסוים. זה שעוד לא גילו אותו לא אומר שהוא לא קיים. חוק הסיבה והתוצאה, פעולות מסוימות, אנשים שאנחנו פוגשים-אם אנחנו הולכים בכיוון הנכון לנו אנחנו מקבלים על זה רמזים מאנשים אחרים!!!

בדיוק כך!../images/Emo45.gif

לכל אדם בחיינו יש תפקיד מסויים- בין אם לכוון אותנו או לגרום לתפנית בחיינו - להוביל אותנו למקום שאנו נמצאים בו או למקום שאנו אמורים להימצא בו!

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
מעבר לכך....

כל פעם שנלך בכיוון שמתאים לנו בחיים, יבואו לנו רמזים שזה התחום (יש ספר שמדבר על זה-האלכימאי). לפחות על עצמי זה קורה. אני למדתי והתעסקתי בדי הרבה תחומים בחיי-רפואה, מחשבים, אפילו נהג מונית הייתי אבל כל פעם שפניתי לכיוון הפסיכולוגיה והגרפולוגיה פתאום החיים האירו לי את פניהם, אנשים עזרו לי, פתאום נפלו עלי כספים מכל מיני מקורות וכל פעם שהתרחקתי , הרגשתי רע, דברים הלכו נגדי. כיום השלמתי תואר שני בפסיכולוגיה ואני גרפולוג מוסמך והחיים מאירים לי פנים, אני מרגיש שזו הדרך הנכונה בשבילי-והכל על סמך רמזים.

Michallllllllll

New member
אתה פסיכולוג קליני נכון? אם עשית

תואר שני. אז למה עברת לגרפולוגיה אם מותר לשאול.. ואיזה עבודה יש בפסיכולוגיה התפתחותית כי אני שוקלת ברצינות ללמוד פסיכולוגיה. תודה. ובן חורין אין עליך... ואם בא לך תגיב לי ביצירות המדכאות שלי.. אני אשמח!!!

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
עשיתי תואר שני בפסיכולוגיה התפתחותי

בתחום מחקרי ולכן אני לא פסיכולוג קליני, זאת אומרת שאני לא מוסמך לטפל בתור פסיכולוג או לפתוח קליניקה. הלכתי לגרפולוגיה כי אני טוב מאוד בלאבחן אנשים, פחות מעניין אותי לטפל אם כי אני מטפל בעזרת הגרפותרפיה והכתיבה בכלל.

קראתי את האלכימאי!!!../images/Emo9.gif

ספר מדהים! צודק בכל מה שכתבת... אגב- אני פותחת בטארות, וגם מבינה קצת בגפולוגיה, אמנם לא למדתי גרפולוגיה ממש, אבל אני נורא מתעניינת בנושא ויצא לי להכיר כמה גרפולוגיות ואני מבינה קצת פה ושם- נושא מדהים! מדהים להבין את הקשר בין התנהגות האדם - לכתב היד שלו! הכל קשור בפסיכולוגיה! ולעניין השרשור- החיים אכן מכוונים אותנו ושולחים לנו סימנים כשאנו מתקרבים אל יעדנו! אם רק נדע להקשיב/ להבין את הסימנים האלה- החיים יהיו הרבה ותר קלים! :)

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
אכן ספר מדהים!!!

רציתי לשאול-השתחררת לא מזמן מהצבא, נכון? בעקבות מה כתוב המשפט הזה בסוף כל הודעה שלך (בהקשר לקצין ומשתמט...)

למעלה