האנשים בפורום!

י yuval

New member
האנשים בפורום!

היי, טטוב בגלל שיש ממש הרבה אנשים חדשים פה, וגם ישנים ואני כבר לא יודעת מי נמצא בפורום הזה. \: אז שפשוט כל אחד יכתוב שם, מסמג'ר ואפשר גם תמונה :) יום חורפי וטוב שיהיה!

hodayoyo

New member
../images/Emo215.gif

הודיה, אין מסנג'ר, אבל אתם מקבלים תמונה

ilanitroz

New member
גמאני מדי פעם פה.

אילנית 16 חדרה. לכל החיפאים, איך אני מגיעה למרכז חורב? ב6.12 יוצאת משם צעדת תמיכה לחטופים ובסוף דניאל סלומון מופיע! ואני רוצה להגיע!!! מישהו יכול להסביר לי :)?

י yuval

New member
בכיף..

בעיקרון אם את באה מכיוון כביש החוף את פשוט עולה את פרויד (דרך קניון חיפה אם את מכירה) עד הסוף, ושם ישר בסוף העלייה זה מרכז חורב.. :)

ilanitroz

New member
ממ.. רגע ו..

מממ... אני מגיעה מחדרה למרכזית חוף הכרמל/תחנת רכבת חוף הכרמל שזה אותו דבר... עכשיו משם איך אני מגיעה? ונכון שזה מסתיים בפנורמה כרמל, זה קרוב למרכזית חוף הכרמל/תחנת רכבת חוף הכרמל? פשוט לדעת אם אני צריכה לקחת קוים פנימיים וכאלה.. פשוט מאוד חשוב לי להגיע :) תודה תודה תודה. 3>

אחד מהקווים הפנימיים שיוצאים ממרכזית חוף

הכרמל יביא אותך למרכז חורב, אני חושב ש-123. תשאלי במודיעין במקום, יש שם בתחנה גם טלפונים מיוחדים כאלה שמקשרים אותך ישירות למודיעין אגד מרכזי, או שתתקשרי בזמנך החופשי - 03-6948888. בהצלחה!

י yuval

New member
הממ ככה..

כן את חייבת קו פנימי כי ברגל זה ארוך.. יש המון אוטובוסים שיוצאים מהמרכזית בתדירות די גבוהה שיקחו אותך למרכז חורב, כמ שמוריס והיונים אמר- 123,יש גם- 133,46... המקסימום שתחכי לאוטובוס זה 20 דק' וגם לא.. :) 3> גם לך!

למעלה