האנשים הזקוקים ביותר כעת לריפוי

Talia E

New member
האנשים הזקוקים ביותר כעת לריפוי

ולאהבה שאנו מסוגלים לשלוח להם, הם לדעתי האנשים שבשניות אלו ממש מצויים קבורים חיים תחת הריסות הביניינים. מספיק לשלוח להם אפילו מחשבה כדי כשאולי אולי זה יעזור להם לאגור עוד קצת כוח ולהשתמש בכל התושייה שאפשרית להם בשעות גורליות אלה - כעת הם לבד והיחידים, פחות או יותר, שיכולים לחלץ אותם משם ולהחזיק אותם בחיים זה הם עצמם. בואו נעזור להם - בואו נקדיש עכשיו דקה אחת, לא משנה איפה אנחנו ונשלח להם ריפוי, חיזוק, הרגעה, אור ואהבה

דז

New member
מחשבה מפחידה

מעכשו בחדשות , אנשים נתקעו בקומות העליונות והתקשרו להפרד מהיקירים שלהם לפני המות . כזו תושיה שמנצלת את השניות האחרונות למצוא את מה שבאמת חשוב . כול מחשבות מלחמה ושרידה לניצולים בהריסות .

~דויד~

New member
אכן, מדהים ביותר

גם אני אשלח אור ואהבה לאלו הזקוקים לכך...

אני שולח להם אהבה רבה!!!!!!

אני שולח לה אהבה, אור, שמחה בחיים(לאנשים שיצאו מזה), ואני שולח את הסליחה שלי למשפחות שנהרסו......... אני מקווה שהם לא יחיו כל החיים בעצב, שימשיכו בחייהם..... אני יודע שזה קשה להמשיך בחיים, אך זו הדרך היחידה...... למשפחות:תיהיו חזקים ותמשיכו בחיים. שלכם באהבה, עידודו הלוחם

לעצור הכל ולהקדיש עכשיו דקה!!!

פשוט תעצמו עיניים ותחשבו עליהם... הם באמת שם, חייהם עומדים אולי להסתיים... לא יהיה להם מחר ולא מחרתיים ולעולם הם לא יוכלו לקרוא את ההודעות שלנו בתפוז... אז... אל תבזבזו את האנרגיה שלכם על להאמין או לא להאמין, על לחשוב שאתם יכולים או לא יכולים, פשוט תהיו שם איתם ותתנו להם כוח, תחשבו עבורם מחשבות חיוביות ותתפללו בשבילם לכוח אשר קובע את גורלם. עשו זאת עכשיו... לפחות כמה שניות. עכשיו - בשניה זו.
ושה-Force יהיה איתם

כולם לכאן!!! עכשיו!!!!! ../images/Emo37.gif ../images/Emo37.gif ../images/Emo37.gif

בטוח שבשניה זו ממש עדיין חיים אנשים תחת ההריסות... בטוח שלחלקם האפשרות להיחלץ עדיין קיימת באופן כלשהו ולו קלוש שבקלושים, הדורש את התערבות ה-Force / אהבה / יקום / אלוהים / טבע או איך שלא תרצו לקרוא לכך... בטוח שאם בתום קריאת ההודעה הזאת תעצמו את העיניים למשך 20 שניות, משהו יעבור דרככם אליהם, באופן אשר יעזור במידה שאולי תהיה קריטית... אז... אנא! עצמו את עיניכם עכשיו למשך 20 שניות והניחו למה שצריך לקרות - לקרות!!!

שומפי

New member
תגיד, בן , יכול להיות שכשעצמתי את

עיניי יכולתי לדמיין את אחת הניצולות שעוד יגיעו אליה ויצילו אותה ?וממש לראות באיזה מצב היא נמצאת ? וכן , פעם ראשונה שאני כותבת פה . המון כוח , אור ואהבה.

chanda

New member
hi chompy

So here we meet again. I realize that we have just done another work together as we probabely did the short "meditation" at the same time (more or less now) Mine was also very powerfull and it is a very nice coincidence that the two of us meet again in that way. may the force be with all of us caro

שומפי

New member
hi!!

Happy to see u write. how are u ? i know it´s a funny question these days.... but... have a good night
michal.

chanda

New member
layla tov 2 u 2

don´t bother about writting me in english, even though your english is great (don´t get me wrong) but as I have already told you I do read hebrew... I am just to lazy to write it. Am also very happy to meet with aou again and am happy it´s here. Did you also feel that you were moving energies not alone. I had such a strong feeling of being part of something while I had my eyes shut... can´t explain it c.

כאשר כתבתי את הודעתי,

יצרתי התכוונות מסויימת... כל מי שקרא אותה, ברגע שעצם את עיניו, התחבר למבנה האנרגטי המתווך שיצרתי... והתוצאה, חשתן בה בעצמכן! כמובן, אינכן זקוקות לי כדי להתחבר... קיימים סביבכם מבני-עזר רבים שכאלה, חלקם נוצרו על-ידי אחרים וחלקם פשוט מהווים באופן מסויים חלק מהטבע. אינכן זקוקות לי כדי להתחבר... אתן יכולות תמיד לעצום את העיניים, לשאת את ראשכן ולהתחבר למבנה קיים כלשהו... הוא כבר ייקח אתכן הלאה... ובקרוב, אחרי שיהיה לכן קצת יותר נסיון, תהיו פשוט חופשיות יותר. Just feel the Force !!! ועוד הערה: אתן תמיד מוזמנות להתחבר לכל אדם שאתן רוצות, כדי להיעזר בו... יש אנשים שזמינים לסייע לאחרים תמיד בהתחברות מעין זו. ספציפית לגביכן, למשל, אני תמיד אשתדל להיות זמין לסייע לכן להתחבר... רק תתמקדו בי - ותשמשו באנרגיה שלי לצורך מעבר לאן שאתן רוצות... אולי לא תמיד אני אהיה זמין לכן, אבל אשתדל להיות. וכמובן, יש אנשים הרבה יותר עוצמתיים ממני לצורך כך. אתן אפילו לא חייבות להכירם כדי "להשתמש" בהם. פשוט סרקו את המרחב ופעלו בעצמכן... יתכן שבעודכן סורקות את המרחב, תגלו שאינכן צריכות עזרה כלל... רצוי שלא להיעזר, אם אינכן זקוקות לעזרה, אלא אם כן אתן לוקחות בחשבון שאתן עלולות גם להיעזר במישהו לא מתאים - ואז יש בעיה. סמכו על התחושות שלכן!!!

לדעתי? בטח, למה לא???

העיניים הפיסיות כנראה לא יכולות לקלוט אותה, אבל מידע זורם ביקום בקצב מטורף ואנחנו עצמנו חלק ממנו... אז מדוע לא?! הצ´י או המידע הינו הכל... ואגב, שומפי, ברוכה הבאה לפורום "דרך הלוחמים"!! הלוואי שתהיי כאן עוד מלאן תלאפים פעמים! אני אשא תפילה לכך...
שלך באהבה בן

לא ייאמן, הם עדיין שם...

עדיין חיים... וחלק מהם כבר מתים... לשלוח להם הרבה אהבה וניחומים... אור ויופי... אנחנו איתם... איתם.... איתם... אוהבים אותם כל כך...

למעלה