האנשים הכי טובים

avi1283

New member
האנשים הכי טובים

אתם מוזמנים לספר על האנשים הכי טובים שיצא לכם להכיר. היתה תקופה שהייתי מאושפז בבית חולים בעקבות משהו שבסוף התברר כלא רציני, עד אז שנאתי בתי חולים אבל כשהייתי שם כל האחים האחיות והרופאים נתנו לי יחס כל-כך טוב, נכון שהם עושים את העבודה שלהם אבל ראיתי שזה משהו נוסף ושהם באמת רוצים ואוהבים לעזור, מאז אני חושב שבית חולים זה מקום לא כזה גרוע כי הוא מלא בהרבה אנשים טובי לב.

p019

New member
זה קל

החברה הכי טובה שלי. קשה לי לדמיין איך היו נראים החיים שלי אם לא הייתי חושבת שהחברה הכי טובה שלי היא האדם הכי טוב שאני מקירה. לפחות אכי טובה מנקודת מבט סובייקטיבית. האמת שפגשתי ארבה אנשים טובים בחיים, ואני בהחלט מוקירה ומקירה. לא המונים, אבל מספיק. אבל יותר מעניין אלו האנשים שפשוט עשו לי את היום סתם כך. מוכר נחמד בחנות שהפך חוויה מעצבנת לנחמדה, נהג מונית טוב לב, וכן, גם כל האנשים שמעירים בעדינות שהתיק שלי פתוח ומשהוא עלול ליפול ממנו. כן ירבו.

Xylophone

New member
נהג מונית טוב לב../images/Emo2.gif

על דבר כזה עוד לא שמעתי! בדרך כלל הם כולם ערסים שגובים יותר ממה שצריך אני עוד לא נתקלתי באחד נורמלי. שלא נתחיל לדבר על נהגי אוטובוס ומוניות שרות

Xylophone

New member
בזמן האחרון

עובדת מאפיה אחת ממש ממש טובה עד כדי כך שמרגישים את זה. היא במיוחד נותנת לי תמיד לחם מהסוף ואת ההכי טרי. מזהירה אותי מפני מה שעושים לא טוב ומה לא טרי. ומדברת איתי ממש יפה תמיד. ואני מכירה כמה אנשים כול כך טובים שכשפוגעים בהם הם לא מחזירים ולא מגנים על עצמם עד כדי כך הם טובים.

גרמת לי להבין כמה אני לוקחת את זה כמובן מאליו

יש הרבה כאלו מסביבי ואני לא מצליחה להזכר בהם.

../images/Emo45.gif כנ"ל

ואז אני עוצרת לחשוב - על מי אפשר לכתוב? הקפתי את עצמי בכל כך הרבה אנשים מיוחדים וטובים, שאני כבר לא רואה את הטוב הייחודי של כל אחד? איך אפשר בכלל לתאר את זה? וקל כל כך הרבה יותר לכתוב על אנשים שפגשתי רק לרגע, או שהיו בסטטוס שונה מ"חברים" איתי [שני מורים ספציפיים, למשל, שרכשתי להם כבוד מהרגע הראשון שלימדו אותי]. וכל מי שקרוב אליי, כאילו הטוב שלו מתנקז בבת אחת למובן-מאליו. ואני יודעת שהם נהדרים, שהם טובי-לב; אבל איך בכלל מתחילים להסביר את התחושה הזו כשזו רק תחושה, כשכל המעשים נדחקים מראשי?

Xylophone

New member
גם אני

רק עכשיו הבנתי שכתבתי רק על הזמן האחרון ולא על אנשים קרובים. עדיף שלא הייתי כותבת את זה. אני חושבת שאני פשוט לא שמה לב לאנשים הטובים מסביבי או שאולי הם לא קיימים

p019

New member
דקת היזכרות

מההודעות של כולם נראה לי שכולנו צריכים לשהקיע דקה אחת להיזכר בטוב שיש סביבנו - כי את הרע סביבנו מזכירים לנו כל הזמן בחדשות

למעלה