האנשים הכי נוראיים

• פותח הנושא p019
  • פורסם בתאריך

p019

New member
האנשים הכי נוראיים

כולכם מוזמנים לספר על האנשים הנוראיים שיצא לכם להכיר. האדם הנורא ביותר שלי הוא (לפחות עד היום) המפקדת שלי בצבא. אדם שבקושי הצליח ליזכור כי הפקודים שלו הם גם בני אדם ואפשר (ורצוי) להתחשב גם בצרכים שלהם. גם כשהדבר לא היה עולה לה דבר היא היתה בוחרת באופציה היותר לא נעימה לנו. אני לא יטען שהיא עשתה את זה בכוונת תחילה - כי זה ירמז על כך שהיא חשבה עלינו. נקודה חיובית בסיפור - כשנה שנתיים אחרי שיחרורי פגשתי מישהו שנשאר ביחידה אחרי וכניראה שהיא הלכה לאיזה שהוא מפגש רוחני באילת או משהוא כזה וזה שינה אותה בצורה רצינית.

queen helen

New member
יש הרבה...

המפקד בצבא, שאת כל תסביכי הנחיתות שלו השליך על כל פקודיו. כל מנהלת "גדולה" שעבדתי תחתיה (ז"א - לא מנהלת ישירה, אלא לפחות בדרגה אחת מעל). השותף לשעבר, והחברה המבחילה שלו. כולם לא בהכרח האנשים הכי נוראיים, אבל הם היו בלתי נסבלים בדרכם. ובנימה אופטימית: מהאנשים הנוראיים נפטרים באיזהשהו שלב. החכמה היא לדעת לשמור על האנשים הטובים לנצח!

Xylophone

New member
אוי עם שותפים זה הכי גרוע

את לא יכולה להתחמק מהם אפילו בבית
אין לאן לברוח. ואת עוד משלמת על לחיות איתם והם עוד מביאים חברים
שמעתי סיפורי זוועה על שותפות שגורמים לי לחלחלה. אני חושבת שבקטע הזה צריך להיזהר ולבחור שותפים אחרי בדיקה מעמיקה. או לחיות לבד בדירת חדר. או הכי טוב להישאר עם ההורים. אם אנחנו אסקסואלים אנחנו לא באמת צריכים לעבור. אלא עם ההורים מגעילים
עכשיו אני סובלת משכנים שאני מרגישה כאילו הם השותפים שלי כי הכול פה כול כך קרוב
ושומעים הכול כאילו כולם גרים ביחד
בקיצור- צריך לבחור מקום מגורים בזהירות רבה

avi1283

New member
רעיון נחמד

יש כמה ילדים שהכרתי בתיכון וגם בחטיבה שכל המטרה שלהם בחיים היתה לרדת ולהציק לילדים שלכאורה "חלשים" מהם, אף פעם לא הבנתי איך אנשים יכולים להוציא אנרגיות רק בשביל לנסות לאמלל אנשים אחרים. אחר-כך כמובן הבנתי שזה רק בגלל שהם חלשים והם חייבים את זה בשביל הבטחון החלש שלהם וכל הבלה בלה בלה, עדיין, זה לא תירוץ לטמטום. היו לי גם כמה בוסים נוראיים אבל יותר מהכל אני חושב שהם פשוט לא ידעו איך לעשות את העבודה שלהם.

Xylophone

New member
יש ממש הרבה

כרגע זה השכנים שלי ממול. היו מלא בכול מיני עבודות שהיו "קצת" מעלינו וחשבו שזו סיבה להיות מגעילים. השליטה הורסת אנשים, אין מה להגיד. והיו בעבודות כאלה ששוים לנו בתפקיד ועדין חשבו שהם קצת מעל. ו.....לא מצליחה להיזכר יותר

למעלה