האנשים שגרו ברצועה הפנו את המיטב

adishu

New member
האנשים שגרו ברצועה הפנו את המיטב

שיש להם לתת למען מטרה לא חשובה מספיק. חבלי ארץ ישראל שנצאים במחלוקת לא באים במקום עזרה לזולת, לעני לנחשל. אפשר לקחת לדוגמא את עיירות הפיתוח שמסביב לרצועה שדורשים פיתוח מסיבי ולהשקיע את כל המשאבים שם. התוצאה שכל האזור היה פורח, והכל היה שלנו ובחזקתינו. אך מה הם בחרו לעשות? (גם למדינה יש חלק נכבד באשמה) ללכת ולהשקיע את כל ההון האנושי והכספי באזורים שנויים במחלוקת, בלב היישוב הערבי. לא למדו מאומה מפינוי חבל הארץ שהוחזר למצרים. נלחמים על הווילות בגוש קטיף כאשר יש מטרות הרבה יותר נאצלות.

Tomak20

New member
אותו דבר אתה יכול לומר על הקיבוצים

ועל האליטות שנשארו בצפון תל אביב בעוד המתנחלים הלכו ליישב בין השאר גם את הנגב ואת עיירות הפיתוח...

adishu

New member
לא, הקיבוצים ושאר המתישבים הפנו

את מרצם לאזורים שאין מחלוקת על כך שישארו בחזקתנו לעד. אמן. המטרה המוצהרת של פיזור היישובים בתוך הרצועה היתה לתקוע תריז בתוכם ולשבש להם את החיים. בזה הצליחו במאת האחוזים. אלא מה? זה היה לשוא ועלה במי יודע כמה קורבנות שוא.

Tomak20

New member
בולשיט

המתנחלים נשלחו ע"י הממשלה ותחת חסותה כדי לדאוג שיהיו איזורי בטחון שישמרו על האינטרסים הישראלים, גם חיץ בין הרצועה לסיני, וגם חיץ בין הרצועה לאשקלון... המדינה ניצלה אנשים תמימים מכרה להם הבטחות שווא וסיכנה את חייהם ואח"כ הפנתה להם עורף בצורה בלתי מוסרית ובלתי דמוקרטית, ועכשיו אתה דורס את הקורבן... עצה לי אליך ידידי, תחשוב איזה פוטנציאל יש לציבור המקסים הזה, הם יכולים להציל את הנגב, את הגליל ואת גושי ההתיישבות, במקום לרמוס אותם, קלוט אותם!!!

adishu

New member
לזה בדיוק אני מטיף

הם יכולים להציל את הנגב, את הגליל ואת גושי ההתיישבות, אנא הפנו את מרצכם המבורך לאן שבאמת צריך. את השטחים שכבשנו צריך לפנות (חוץ מאזורים חיוניים). ויפה שעה אחת קודם.

אבל אין

`איזורים שכבשנו` הרי גם תל אביב כבושה?! אולי תסביר לי למה `איזורים כבושים`?

mosht1

New member
פשוט: את ת"א עכו ויפו

כבשנו בתהליך הקמת מדינתינו, הכל לא היה מעוצב. היום, ברוך השם יש לנו מדינה עם גבולות מוסכמים ואף אחד לא יאפשר לנו להרחיב את המדינה על חשבון האוכלוסיה שמתגוררת בה.

אולי תסבירו לי פעם...

מה הקטע הזה שלכם עם "תל-אביב"? מה, תל-אביב זה לא ארץ ישראל ?????? למה אתם לא מתלבשים על חיפה, נתניה, רמת-השרון, הרצליה (פיתוח?
), באר-שבע, אשדוד, אשקלון - מה, חסרות עוד ערים במדינת ישראל?

david1515

New member
מעניין מאוד ועל השומרים על החיץ שמר

מעניין מאוד ועל השומרים על החיץ שמרו אלפי חילים חבל שלא הביאו עוד מיתישבים לישמור ולחוצץ על החילים

hornyman73

New member
יש הרבה קיבוצים נידחים

על מה אתה מדבר? לגבי צפון ת"א, אני גם לא אוהב את האנשים האלה, אני חושב שכל העשירים גנבים, אבל מה אין ימנים בצפון ת"א? יש ויש... אבל הקיבוצים היו קיימים הרבה לפני קום המדינה, מדובר באנשים שהכי תרמו בזמנו, הם קנו את אדמותיהם בכספם ובדמם ודם ילדיהם. כל החיילים הקרביים היו פעם קיבוצניקים. הרבה הרוגים. הם נלחמו בפדאיונים הערבים עם מקל של מטאטא וביתושי האנופלס. חוצפן מי שמאשים את הקיבוצים שרובם נמצאים קרוב לגבול או מקומות שפעם היו מלאים בערבים. תלמד קצת היסטוריה. הליכוד בשנות ה 80 ניסה להשמיד את הקיבוצים בגלל קנאה למה שהם הקימו. מה כבר בית"ר וכל התנועות הפאשיהודיות עשו? רק ללבות את השנאה. שנאה בין מזרחיים לאשכנזים, שנאה בין ערבים ליהודים. שנאה בין איש לאחיו.

רולדההה

New member
סליחה, אבל אם אתה חושב ../images/Emo98.gif

שכל העשירים גנבים אז אתה לא שונה מכל מטורף שבעד לרצוח את כל הערבים או היהודים. גזען, כך קוראים לזה בימינו. תתבייש בעצמך.

hornyman73

New member
תראי את הסרט:

מסעות ג'יימס בארץ הקודש ותביני איך עובדת המדינה שלנו.

hornyman73

New member
הגדרה של גנב

מי שנותן משכורת רעב לפועלים שלו בזמן שהוא זורק אוכל לפח הוא חלאת המין האנושי. מי שרושם את העסק שלו בחו"ל כדי לא לשלם מיסים בארץ הוא גנב (רוב העשירים עושים את זה).

למעלה