האנשים של קולדפליי

• פותח הנושא ron10
  • פורסם בתאריך

ron10

New member
האנשים של קולדפליי

האנשים של קולדפליי הם אנשים טובים, האנשים כלומר המעריצים, למרות שאני די מסתייג מהמילה מעריצים ללהקה כמו קולדפליי, וזה בגלל שהמון אנשים אוהבים אותם, אז אוהבים זאת המילה הנכונה, כי איך אפשר שלא לאהוב אותם? זאת מוזיקה לא אלטרנטיבית ולא קשה במיוחד, זאת מוזיקה מעבר כזאת משהו שבין האמ טי וי הקליל שמייצג בעיקר זבל מוזיקלי לבין רוק אלטרנטיבי ושם מקומו בין הפרחות או יותר נכון האנשים שלעולם לא מתעמקים במוזיקה לבין הילדים החכמים האלה שתוקעים להקות לא מוכרות אי שם מעולם האלטרנטיבי, לפיכך אגיד, זוהי הזהות היחידה של אוהבי קולדפליי, בדרך כלל יהיו אנשים ביינוניים, אני מתכוון שאתם יודעים למה אני מתכוון כי אם לא יהיה לי קשה להסביר לכם, האלה שהם ילדי 70-80 בציונים כאלה שהם חכמים אבל לא מתעלים לויכוחים אינטלקטואלים למינהם כאלה שהם תמיד בצל הילדים החכמים אבל תמיד יעלו על הפרחות והערסים. אלה אוהבים להינות מהחיים אבל הריחוק הזה מאנשים שהם מטוטמים הוא מרתיע ולפיכך הם אינם ישמעו מוזיקה מזרחית כי דבר ראשון היא מוזיקה מסריחה, וטיפשית מוזיקה אחרת היא קשה מדי וקולדפליי הו קולדפליי היא הלהקה היא מאפשרת להתחבר בכזאת כפיות בלי להתפלצן, פשוט מוזיקה טובה פשוט מרגיעה ונכונה מלבבת וסתוית מלנכולית ומהממת. בלי הרבה פוזות בלי דוואנים, אנשי האמצע אנחנו פה להינות מהחיים

Drorrrrrr

New member
לא מסכים איתך ../images/Emo3.gif

אני שומע קולדפליי ואני אוהב ויכוחים אינטלקטואלים [אל תדאגו, לא יותר מדי] "בצל הילדים החכמים"? אתה מוציא אותי מפגר אבל כמובן שאני יותר מהפרחות והערסים |שחצן|

גם אני לא מסכימה איתך...

זה ממש לא נכון! אני לא מרגישה את עצמי מעל אף אחד, אפילו לא פרחות וערסים.. אני לא באתי לשפוט פה אף אחד על הטעם המוזיקלי שלו או הלבוש או ההתנהגות! יש לי כמה חברים שהם קצת פרחות/ערסים והם אנשים ממש חמודים!נכון שרוב החברים שלי הם קיבוצניקים אבל אני מתחברת לאנשים לא בגלל הטעם המוזיקלי שלהם אלא בגלל האופי! אז איכפת לי מה הם שומעים? זה כמו שאני יגיד שכל מי ששומע קולדפליי הוא פריק...בולשיט!

דיתוּש

New member
חחח למה אין קיבוצניקים ערסים?

או פרחות?
ואני לא הבנתי מילה ממה שהוא כתב. מי שאוהב קולדפליי הוא ממש לא פריק... צודקת... אני לא יודעת על מה אני מדברת בכלל זה ממש מצחיק

דיתוּש

New member
ועכשיו כשהבנתי...

לא הגזמת קצת? קודם כל אתה עושה הכללות. אני אוהבת קולדפליי ואני ממש לא בינונית, אני לא משתחצנת אבל אני לא בינונית בכלל, אני תלמידה מצוינת ואני מאוד מאוד מאוד אוהבת את המוזיקה של קולדפליי. פרט לכך, אתה לא מכיר את כל האנשים בעולם שאוהבים קולדפליי, אז מאיפה לך לדעת? אין לך אפילו מספיק אנשים לסטטיסטיקה! אז על מה בשם כל המצנחים והעכבישים אתה מדבר? (יעני... מצנחים... כאילו... זה השם של האלבום... ועכבישים... מהשיר Trouble... שימו לב לתחכום... שיואו... כזה...) אני גם כמוך חושבת שמוזיקה מזרחית היא טיפשית מאוד, אבל יש אנשים שאוהבים אותה ורואים בה יפה, מה 'כפת לי מהם? הם לא חייבים להיות טיפשים או ממוצעים. יש לי חברות שאוהבות מזרחית והן תלמידות מעולות. מה תגיד על זה? אין לאף-אחד כאן פוזות ואנחנו לא עושים דאווינים על אף-אחד. ותפסיק לקרוא לי אשת אמצע, זה מרגיז וזה עולה לי על העצבים.

אמממ נכון!

לא אמרתי שאין קיבוצניקים ערסים ופרחות...אמרתי שאני מתחברת בעיקר לקיבוצניקים בלי קשר ... חוץ מזה גם לי יש סבבה של ציונים...

edlessme

New member
וואו.. כמה סתירות...

1)אתה מתפלצן 2) אם אנחנו כל כך הינוניים אז אנחנו אמורים להיות על ממוצע 5-6 בערך... 3) אם אנחנו בינוניים אז למה אנחנו לא מקשיבים לכל המוזיקה ה"בינונית"? 4) אם אנחנו בצל ה"חכמים".. דבר שאני לא מסכים איתו... אז.. אנחנו גם ה"חכמים" לעומת ה"עארסים והפרחות"... 5) אם אנחנו פה בשביל להנות אז למה אתה צריך לדפוק פה את השטויות שלך???? בחייאת עבד רבו ונען דין דינאק נביאו הגדול! אני מניח שה10 בשם שלך בא לבטא את הגיל שלך... כי מה שכתבת פה הוא ילדותי ומטופש... באמת... נתחיל מהדבר שהכי הרתיח אותי... השטויות שכתבת על המוזיקה המזרחית... אתה יודע מה זה מוזיקה מזרחית אמיתית יא מיקרוב? זה לא שרית חדד וחברים! זה מוזיקה מהלב.. זה מוזיקה שהיא גם... לא בדיוק מיין סטרים... זה לא בדיוק מה שאתה שומע ברדיו... זאת לא מוזיקה מטומטמת.. זאת מוזיקה שהפכה להיות מטומטמת כמו שכל ז'אנר מיטטמטם אחרי שהוא הופך למיין סטרים... וכן, ניחשת נכון. אני אוהב את המוזיקה הזאת.. אבל מסתבר שזה עושה אותי אערס... אז.. חבל... כי בטח מזה מפרקים אותי בבצפר.. חושילינג.. למה אני אערס עם שער ארוך שגם אוהב להקות של רוק פרוגרסיבי... מה גם שאני נכנס לוויכוחים אינטלקטואלים (או פלצניים) כל הזמן.. אז בכלל... מה שבאמת במיא אותי לדבר הבא... אני פלצן... אחווווושששיייילללייייננננגגג פלצן... אז מה? זה אומר שאני חכם? זה אומר שאני יודע מה אני אומר? זה אומר שאני שם ילדים אחרים ב"צל" שלי? אוקיי.. אז אני עם ממוצע 70-80... אבל זה אח ורק בנושאים שבאמת לא מנענעים לי את הנענע (ספרות,ספורט, תנ"ך...) ואגב, גם בהם יש לי מידי פעם איזה 90+.... זה לא אומר שאני לא חכם.. זה אפילו לא אומר שאני לא גאון.. כל מה שזה אומר זה שאין לי זין ללמוד לזה.. אבל כשיהיה לי מבחן במתמ' או בפיזיקה אני אקרע את האמא של התחת... אני מבין מאיפה בא לך הכיוון חשיבה הזה.. גם אני חשבתי ככה פעם... אבל תשמע... אתה לא יכול, אף פעם, אבל א-ף פעם לשפוט בנאדם לפי המוזיקה שהוא שומע... לעזאזל אפילו אר אנד בי וקאנטרי אמריקאי יכול להישמע טוב!

הקדמה!!!

קודם כל - אתה כאילו רץ ישר לעניין וזה לי כזה מוזר. יכול להיות שזה רק נראה לי ככה. ולא אמרת איפה אתה בכל העניין. ובקשר לשאר - אתה מכליל באמצעות מוזיקה. שזה נורא סטירואוטיפי. אבל עזוב את זה, משהו יותר מוזר שיצא מההודעה שלך זה שכל מי ששומע קולדפליי הוא תלמיד שמוציא בין שבעים לשמונים בכל מבחן, ללא יוצא מן הכלל. למה? קולדפליי זה לא ממש MTV+קולדפיי זאת לא לגמרי מוזיקה אלטרנטיבית=>קולדפליי היא בינונית=>המעריצים שלה (שהם בכלל לא מעריצים) הם אנשים בינונים=>אנשים בינוניים מוציאים בין שבעים לשמונים במבחן. פריקי...

אבל אני לא כועס עלייך

כמו ההוא מעלי. ההוא מעלי ממש כועס, אתה בטוח שלא עשית לו משהו רע? נראה לי גם שהוא אכל משהו לא טוב. ואז הוא מתחיל לספר על תעודת השליש שלו... עזוב, בסך הכול ההודעה שלך (ללא ההוא מעלי, ההיא של Ron10), היא קצת מוזרה ולא ברורה, משפטים מבולגנים, אבל בסך הכול יש רעיון כללי, אתה מנסה לחקור מי המעריצים של הלהקה, וחקירה זה תמיד טוב, תסתכל על שרלוק הולמס, כן, ו... הי, הכול סבבה, אתה נשמע אחלה ותמשיך לכתוב פה, הדעה שלך חשובה, לי, לפחות וזהו...

edlessme

New member
לא אכלתי שום דבר רע...

פשוט נשבר לי הזין מלראות אנשים מכלילים ע"פ מוזיקה... ומי אני שומע? האמת היא שאני לא ממש שומע.. יותר.. אמממ.. מידי פעם שם במערכת איזה דיסק שחבר שלי צרב לי... יש בו כל מיני זמרים... אתה רוצה שמות? וואלה לא יכול לתת לך... לא יודע מה הם.. פשוט יודע שיש סיואציות מסויימות שהמוזיקה הזאת פשוט נכונה... וכן... הוא עשה לי משהוא רע.. הוא קרא לי אערס, הוא איפיין אותי לתוך קבוצה דמוגרפית מסויימת (אני לא אשכנזי! יש לי רבע טריפולטאי!) וקבע מה הם ההשגים האקדמיים שלי... הוא לא ניסה לחקור.. הוא ש-פ-ט...הוא ק-ב-ע... זאת דעה.. ומותר לו להיות..ה... בעל שלה.. רק שכשהוא מביע אותה אני אגיד לו בדיוק מה דעתי עליה...

edlessme

New member
הדרך לגהנום רצופה כוונות טובות...

אויש איך שאני שנאתי שאמרו לי את זה כשהייתי קטן.... גם אני לא חושב... ולכן אני חושב שאולי אני קצת הגזמתי באמת.... (אולי אפילו קצת הרבה...). אבל בלי לשים לב, הוא יצא קצת... אמממ... לא בדיוק גיזען... לא בדיוק סנוב... מעיין... סטריאוטיפן (תרגישו חופשיים למצוא את המילה הנכונה...) וזה דיי מעצבן...

למעלה