האסימון.. ואוו לקח זמן עד שהוא נפל.

MaYaMan

New member
האסימון.. ואוו לקח זמן עד שהוא נפל.

אני קורא פה כבר 7 עמודים אחורה כי אני מתעניין בנושא ההגירה משהייתי קטן יותר... ואני כל הזמן חושב הממ.. האם יתנו לי ויזה? או לא..? ואז זה נחת עליי.. הייתי בארצות הברית ב1994(כיתה ה') ואני עכשיו בצבא(בן 19).. זה אומר ששנה הבאה(עוד 4 ימים) פג התוקף של הויזה שלי? האם יעשו לי בעיות לחדש אותה כשאני ישתחרר? פעם קודמת שהייתי שם הייתי בטיול של חודש, האם זה משפיע? ועכשיו קצת על האמת.. אני כל כך רוצה לעבור לשם שאני יתחתן עם הכי מכוערת בעולם רק שתהיה לה אזרחות אמריקאית.. הקטע הוא, שאני מאוד מוכשר בתחום התלת מימד, אני אפילו התקבלתי לכמה מקומות בצבא של יצירת אנימציות לצבא.. ושאני ישתחרר אני רוצה ללמוד את זה לקבל תואר ואז.. או לקבל ספונסר בחו"ל(כן זה מקצוע שצריכים אותי במיוחד) או להתחתן נישואים פיקטיביים.. אני חייב להשאר נשוי למי שאני מתחתן כשאני מתחתן? ואגב אם בא לכם תבדקו את האתר שלי.. http://www.geocities.com/tomerep כמעט כל הדברים שם הם משהייתי בן 13-16... טוב אז תגובות בבקשה.. :)

jethro1

New member
../images/Emo5.gifIt didnt fall yet

You marry someone because you love them, not because of their passpot.

Boston Guy

New member
אתה רוצה ללמוד מה בדיוק?

גרפיקה? עיצוב גרפי? קולנוע? עד כמה שאני יודע, אין בארץ מוסד שנותן תואר אקדמאי ב"תלת מימד".

MrListen

New member
הרשה לי לחדד את שאלתך:

1. האם צריך להישאר נשוי לאישה האמריקאית כדי להחזיק באשרת העבודה? 2. אם כן כמה זמן? 3. האם אפשר להמשיך את תהליך האזרחות גם לאחר ניתוק היחסים? 4. האם צריך לגור יחד? 5. האם משטרת ההגירה דואגת לאכוף את מדיניותה נגד נישואים פיקטיביים כאלה? תודה!

תשובות

1. כן 2. אני לא זוכרת את מסגרות הזמן, אבל לדעתי גרין קארד זמני לשנתיים, גרין קארד קבוע לשלוש (או חמש? מי מהמנוסים יכול להזכיר לי), ולאחר מכן עוד שנתיים להתאזרחות - משהו בין חמש לעשר שנים 3. לא 4. כן 5. כן

davidz007

New member
רק שלוש שנים

גרין קארד שהושג באמצעות נישואין מאפשר הגשת בקשת התאזרחות לאחר שנתים ותשעה חודשים וקבלת האזרחות לאחר שלוש שנים (מיום קבלת הגרין קארד) בפועל זה יוצא קצת יותר כי לוקח בין חצי שנה לשנה לקבל את האזרחות מזמן הגשת הבקשה. דרך אגב ממולץ לקחת בספרית הסרטים את הסרט "גרין קארד" כדי לקבל אינפורמציה על התהליך.

MrListen

New member
תודה רבה! עוד שאלות אם לא אכפת לך..

אני יודע אתם מעדיפים שאלות קונקרטיות על פני שאלות של אנשים חולמים, אז הנה יש לי עוד, מקווה שאני לא מעמיס עליכם יתר על המידה.
1. האם נישואים לאזרח/ית הגר בישראל מעניקים את אותן הזכויות, כלומר אפשר להמשיך בכל תהליכי גרין קארד והאזרחות גם בלי לגור בארה"ב? 2. כיצד משטרת ההגירה אוכפת את המדיניות? אשכרה מבקרת בבית הזוג הטרי? תודה.

עוד קצת

1. את התהליך ניתן להתחיל מישראל אבל לא להשלימו מבלי לגור בארה"ב. אי אפשר להתאזרח כשאינך גר כאן, וגרין קארד אינו בתוקף מבלי לגור כאן. אזרחית אמריקאית שלא גרה בארה"ב מספיק זמן תצטרך ספונסר כדי לאפשר לבעלה קבלת גרין קארד זמני. יש בפורום מנוסים ממני בתהליך הזה, אני בטוחה שהם יתנו פרטים יותר מדוייקים 2. אל תדאג להם, יש להם מספיק דרכים. הם מזמנים לראיונות ביחד ולחוד, הם מבקשים מסמכים כדי להוכיח, הם יכולים למשוך את התהליך שנים. זה מאוד לא נעים כשהם מתחילים להציק לך, אפילו כשהנישואין אמיתיים לחלוטין. יש לי חברה שעברה שבעת מדורי גהינום איתם על אף שנישואיה אמיתיים בהחלט. אני גרה בארה"ב.

MaYaMan

New member
תודה על התשובות כולם אבל עדיין

לא עניתם מה התהליך החוקי של זה שיש לי ויזת תייר מ94, ואני עכשיו בן 19 בצבא, זה ישפיע על קבלת ויזת תייר בעתיד?

MrListen

New member
מה זה קשור בכלל בן אדם?

גם ככה הויזה שלך נגמרת אתה תלך לשגרירות ותעבור את התהליך כמו כולם, בלי שום קשר לזה שהיית שם בשנת 94.

אתה נשמע לי די ילדותי

ואם יש לך מקצוע פופולרי כ"כ, שאתה כ"כ טוב בו למה לך להסתכן בנישואים פיקטיבים ולעבור כל מיני דברים משונים ומזוייפים בחיים שלך בשביל סיכוי קלוש שבקלושים שאולי יהיה לך גרין קארד ?

taliefi1

New member
../images/Emo77.gif

אם אתה כל כך טוב באנימאציה כמו שאתה מתאר ואתה מאוד רוצה להגיע לארצות הברית, חמוד שמעת על פלורידה וולט דיסני יכול להיות שהיה לך שם הצלחה בתחום ואם כן גם לא תצטרך אחת שמנה ומכוערת כי הם יבקשו אותך ויסדרו לך נירות, בהצלחה !

למעלה