האסימון לא נופל

האסימון לא נופל

לא ברור איך האסימון של מקבלי ההחלטות לא נופל. כאשר יש מצב כלכלי על הפנים וכאשר אין כמעט אנשי מילואים, איך ייתכן שהממשלה לא עושה דבר. אני יכול להעיד על עצמי ולא בצניעות שאני בוגר עובד כרגע על הדוקטורט, במצב כלכלי מעל לממוצע, אדם עם ערכים, אבל דעו לכם שגם לי מתחיל להישבר ועם המצב לא ישתנה ייתכן שגם אני בעתיד אפסיק לשרת במילואים ואצטרף לרוב שלא משרת את המדינה. אם אני כבר מדבר כך, זה חייב להדליק לא נורה אלא זרקור אדום בעיניהם של מקבלי ההחלטות

yoavtzur

New member
יש מעט אנשים,אבל מספיק!

אתה צריך להבין שני דברים 1.המדינה לא בהכרח מקבלת החלטות שמבוססות על מוסר יעילות והגיון "אנושיים" 2.מספר החיילים המשרתים הוא מספיק על פי הערכת המצב של המדינה.

-רוני-

New member
אבל למה קוראים תמיד לאותם חברה

אם ישנם כפי שאתה אומר מספיק מילואימניקים אז איך אתה מסביר סימנו את צווי השמונה בחומת מגן 28 יום כי המדינה קראה לנו בדיוק 50 יום אחרי ירדנו לאימון נו אימון צריך ועוד שבועיים יש לנו 31 יום אני שואל אותך כאדם מהישוב אפשר מותר לי אישית נימאס אני לא צעיר מעל 40 היו אמורים לשחרר אותי אבל לאור המציאות המג"ד לא אישר בתענה שאני חיוני לגדוד אני רואה שכנים שלי ששנים לא עושים מילואים ולפעמים אני חושב שאני וכל החברה שכן טוחנים ימים אשכרה פ ר י ר י ם

yoavtzur

New member
רוני אתה לא פרייאר,אתה האבא של

הפרייארים! המדינה סומכת על אנשים כמוך שיבואו תמיד ולא משנה מה יקרה ולכן לא מנסה לשנות את המצב. עוד כמה שנים אתה תסתכל אחורה ותצטער שהיית מוכן שינצלו אותך! אצלנו בגדוד,האנשים הכי טובים,אלה שיש להם מה להפסיד באזרחות, יצאו ראשונים ממילואים,אני עזבתי מייד לאחר שהמפקד שלי עזב!!

-רוני-

New member
נכון אבל,לא עוד שיחפשו אותי בקנדה

את הנשמה נתתי למדינה מבצע ליטאני של"ג לבנון איתניפאדה ראשונה ושניה פיגועים כאן ליד הבית לא אחד ולא שנים צווי שמונה כל מה שתרצו עברתי נתתי שירתתי גדלתי על אידאולוגיה אבל המדינה מגזימה כל החכי"ם הנכבדים שלנו לא היו בשקש"י הרבה זמן אם ובכלל ועוד מעברים חוקים נגד המילואימניקים לך תסביר ללקוחות שאתה במילואים לסיכום "ארץ אוכלת יושביה מאז ועד היום" ממתין לאישורי עבודה קנדים לפני המילואים ואז שיחפשו אותי בסיבוב

למעלה