האסיפה הכללית אתמול

האסיפה הכללית אתמול

אתמול התקיימה האסיפה הכללית של אגודת האספרנטו אל"י לשנת 2016. כרגיל, באסיפה כללית מתקיימים גם הליכים בירוקרטים 'משעממים' כגון אישור התקציב, ומתילדה דאגה לרכך את השיעמום בתכנית אומנותית והרצאות מעניינות.
שושיה ביצעה כמה משיריה (בתרגומים המעולים של אמיר ועמרי) שמופיעים באלבום הטרי שיצא אתמול מהמפעל, אנריקה ודורון ניגנו משיריהם, יותם סיפר על דרכו לאספרנטו ועמרי על הספר המתהווה לזכרו של יוסי. אני ניגנתי את Ho mia kor' (שכתב זמנהוף והפליאו להלחין להקת מרלין) ואת 'Tohu vabohuo' של קייטו. היה כיף ליהפגש עם החברים ולהכיר חדשים!

ועוד משהו

במסגרת מכירת הספרים עיינתי בספר הכנה למבחני ה- KER שחלקו עוסק בהיסטוריה של אספרנטו ומתחיל בהצגה כללית יותר של בעיית התקשורת הבינלאומית. די בהתחלה הובא שם סיפור מגדל בבל מנקודת מבט מקורית - שכבר בימי קדם ראו בני האדם את המגוון הלשוני האנושי כעונש מאלוהים. בניכוי אלוהים, אני מאוד מסכים עם הפרשנות הזאת.

amri

New member
הדיסק החדש של שושיה

לשם הדיוק יש לציין שאת רוב השירים בדיסק תרגם אמיר, אני תרגמתי רק אחד (Tuttempe) וכן דורון (Gefratoj de liber). מצורפת תמונת הדיסק החדש (מגיע עם חוברת מילים של כל השירים בעברית ובאספרנטו)

Eldad S

New member
התוכנית האמנותית הפעם

הייתה עשירה מאוד, ומהנה מאוד.
תודה רבה לשושיה, לעודדו, לדורון ולאנריקה, ליותם, ולכל מי שנטל חלק בערב החגיגי הזה.

למעלה