האסיפה הכללית של (ה)אגודה

הייזל

New member
האסיפה הכללית של (ה)אגודה

בקיצור נמרץ. נבחר בין 7 חברים: אסטרו נעמי - מורה חיילת ומשתתפת בפורום אורט. אהרון האופטמן - עורך ``פנטסיה 2000`` המיתולוגי ואחד מייסדי האגודה. דותן דימט - חבר הועד הקודם והגזבר לשעבר של ארגון משחקי תפקידים. צ`שרקאט - מתכנתת ומשתתפת בפורום נענע. וואנדרקון - משתתף בפורום אורט (בעיקר) אמבר - מנהלת פורום אורט ומנהלת התא הירושלמי. ארז מהרשימה - שמופיע ברוב הפורומים וכעת הוא גם היו``ר הנבחר של הועד. אני באמת שלא מתכוונת להתייחס לכמה מהדברים הלא נעימים שהלכו שם. רק מעניין שאלו שעשו אותם גאים בזה.

dragoran

New member
סילחו לי על בורותי ועזות רוחי אבל

האגודה הנ``ל: למה זה טוב ? (השאלה היא: WHAT IS IT GOOD FOR ולא WHY IS IT GOOD) ()-8

Boojie

New member
אוקיי, תגובה:

האגודה הנ``ל מארגנת לפחות כנס אחד שנתי לחובבי מד``ב ופנטזיה. היא מארגנת הרצאות ואירועים שונים (כרגע יש סידרת הרצאות בבית אריאלה). יש לה אחלה אתר, והיא באופן כללי מרכזת את הנושא של המד``ב בארץ, מה שמבטיח קידום של התחום - תמיד כשיש אגודה התחום יפרוץ יותר קדימה מכשאין. פרויקט אחד שכשל, למרבה הצער, הוא כנס ארמגדון, שהיה אמור להתקיים בסוף השנה שנגמרה כרגע, ובוטל בגלל שהאורחים מחו``ל ביטלו בשל המצב הבטחוני. וב``אורחים מחו``ל`` אני מתכוונת ללארי ניבן, ג`ואן ווינג`, פול מק`אולי ועוד כמה. אבל כנראה שהכנס עתיד להתקיים מתישהו בכל זאת, ברגע שהמצב הבטחוני יירגע קצת. באופן כללי, יש שינוי מוחשי במגוון הפעילויות המזומנות לחובבי מד``ב ופנטזיה מאז הקמת האגודה, וכולנו תקווה שזה יילך ויתקדם עוד.

dragoran

New member
רות קיבלתי !!

האם לאגודה יש תוכניות להקים ספריה של ספרים/סרטים/וכו` ? (או שכבר יש)? כי לדעתי זה יכול להיות דבר נהדר ספרייה ייעודית למד``ב ופנטזיה!!! וגם יש לי מספר ספרים שני מוכן לתרום לספריה (אם בגלל כפילות של אותו הספר ואם מנדיבות גרידא)..... כמו כן סרטים שאני יכול לשכפל וכו`..... אם רוצים פה רשימות אז כבר הוכחתי שספרייתי הבייתית מלאה למדיי (אני לא רוצה להתימר או להתחרות עם אף אחד) וסרטים יש לי כמה ישנים וטובים!! מה דעתכם ???

Boojie

New member
תוכניות אני יודעת שיש,

השאלה היא רק איך זה יילך מבחינה לוגיסטית, ואת זה כבר נראה. בכל מקרה, אני ממליצה לך לגשת לאתר האגודה, יש שם גם פורום (שאני מנהלת, אגב) וגם כתובות לפניות, ותוכל להעלות את הרעיונות שלך. אני יודעת שתהיה אוזן קשבת להצעות שלך. בנוסף, יש שם גם לינקים לרשימות הדיוור של האגודה (אחת היא קבוצת דיון, והשניה היא רק רשימה לקבלת הודעות רשמיות), שגם מומלץ להצטרף אליהן.

Boojie

New member
ורק להזכיר, שדותן דימט

הוא העורך של המימד העשירי, ובחור מוכשר ונחמד באופן כללי...

למעלה