קישרור?<כל פעם שאני חושב שהגענו לתחתית החלאתיות והרקבון שיש בשמאלנים אני מוצא תחתית חדשה.
לא יאמן!
מה בדיוק לא נכון בדבריו?
הדוס גס הרוח פתח ג'ורה על רוה"מ לשעבר. (שאינו "אסיר משוחרר").האסיר המשוחרר אהוד אולמרט פתח ג'ורה על החיילים הדתיים שנהרגים עבורו
כל פעם שאני חושב שהגענו לתחתית החלאתיות והרקבון שיש בשמאלנים אני מוצא תחתית חדשה.
לא יאמן!
הוא אסיר משוחרר בריבוע שפתח ג'ורה מסריחה על היהודים הכי טובים שישהדוס גס הרוח פתח ג'ורה על רוה"מ לשעבר. (שאינו "אסיר משוחרר").
כל פעם שאני חושב שהגענו לתחתית החלאתיות והרקבון שיש בדוסים הימנים אני מוצא תחתית חדשה.
יאמן. יאמן.
החייל נהרג במשימה צבאית שהוטלה עליו.חבל שאתה לא כואב באותה מידה את החייל שנהרג בגלל הפקרות של מתנחל .
שקרן.החייל נהרג במשימה צבאית שהוטלה עליו.
חצוף!\
ממש לא נכון. זה שקר.שקרן.
חייל נהרג לספק צורך של מטורף מתנחלי .
ואתה לא רוצה להתייחס לאסיר המשוחרר שמנהל הים את המשטרה ויוצא נגד היועמשית?ממש לא נכון. זה שקר.
אבל בכל מקרה, האסיר המשוחרר אולמרט פתח ג'ורה על כלל החיילים הדתיים, הוא לא ציין מקרה ספציפי
לא מכיר אסיר משוחרר כזהואתה לא רוצה להתייחס לאסיר המשוחרר שמנהל הים את המשטרה ויוצא נגד היועמשית?
אז סתם פושע.לא מכיר אסיר משוחרר כזה
באיזה פשעים פשע?אז סתם פושע.
הענין הזה של ארליך יתברר בחקירת מצ"ח...ממש לא נכון. זה שקר.
אבל בכל מקרה, האסיר המשוחרר אולמרט פתח ג'ורה על כלל החיילים הדתיים, הוא לא ציין מקרה ספציפי
ריקוד נעים. מקווה שהדם שאתה רוקד עליו לא יגרום לך להחליק חו"ח.חבל שאתה לא כואב באותה מידה את החייל שנהרג בגלל הפקרות של מתנחל .
אין לכם בושה.ריקוד נעים.
אומר הרוקד על דם חללי צה"ל רק כדי 'לעשות נקודה' במאבק הפוליטי שלו .אין לכם בושה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.