אתה זה שמלין על כך שאין תגובות ענייניות. אז במקום לגדף את אולמרט היית צריך להתמודד עם טענתו.
להתמודד עם חלאה על טענה חלאתית?אתה זה שצלין על כך שאין תגובות ענייניות. אז במקום לגדף את אולמרט היית צריך להתמודד עם טענתו.
האבא לא ענה. הוא רק השתמש בשכול כד להסית. לך אפילו לא עומד התרוץ הזה.להתמודד עם חלאה על טענה חלאתית?
האבא הזה ענה לו מספיק, אין לי מה להוסיף
ענה טוב מאוד ואין לי מה להוסיףהאבא לא ענה. הוא רק השתמש בשכול כד להסית. לך אפילו לא עומד התרוץ הזה.
אני לא צריך לפרט. אולמרט צודק. חייל שנשמע למישהו מחוץ לצבא יותר מאשר למפקדיו - הוא מסוכן.ענה טוב מאוד ואין לי מה להוסיף
לא אתן לך להטריל את הדיון הזה.
אם לא תתיחס עניינית אני מיציתי, לא תקבל מענה.
זה לא מה שהאסיר המשוחרר החלאה הזה אמראני לא צריך לפרט. אולמרט צודק. חייל שנשמע למישהו מחוץ לצבא יותר מאשר למפקדיו - הוא מסוכן.
זה כן.זה לא מה שהאסיר המשוחרר החלאה הזה אמר
תמשיך לדון עם עצמך טרולזה כן.
לא הוא אמר שהוא אויב פנימי שיותר מסוכן מאיראן.זה כן.
פתאום אתה נגד גיוס חרדים ועוד בעד לשחרר את החיילים הסרוגים כי אתה לא יכול לסמוך על חייל דתי בכלל שלא לדבר על חיי חרדי?אני לא צריך לפרט. אולמרט צודק. חייל שנשמע למישהו מחוץ לצבא יותר מאשר למפקדיו - הוא מסוכן.
לא אמרתי את זה ולכן לא נדון בזה...פתאום אתה נגד גיוס חרדים ועוד בעד לשחרר את החיילים הסרוגים כי אתה לא יכול לסמוך על חייל דתי בכלל שלא לדבר על חיי חרדי?
אולמרט הוא שהשתמש ברקורד שיש לו כראש ממשלה לשעבר כדי להסית נגד חלל צה"ל.האבא לא ענה. הוא רק השתמש בשכול כד להסית. לך אפילו לא עומד התרוץ הזה.
אני משתגע ממי שאומר משהו שהוא עצמו לא באמת מאמין בדבריו. מי שהסית כאן זה האב שעשה את השכול שלו קרדום לחפור בו.אולמרט הוא שהשתמש ברקורד שיש לו כראש ממשלה לשעבר כדי להסית נגד חלל צה"ל.
מתי התמודדת עניינית עם הטענות של בן גביר?אתה זה שמלין על כך שאין תגובות ענייניות. אז במקום לגדף את אולמרט היית צריך להתמודד עם טענתו.
ראשית, אינו אסיר משוחרר, אלא אדם שריצה עונש מאסר וכעת הינו אדם חפשי.
ראשית, אינו אסיר משוחרר, אלא אדם שריצה עונש מאסר וכעת הינו אדם חפשי.
שנית, מה בדיוק לא נכון בדבריו?
עד כמה שזכור לי הוא קיבל ניכוי שליש.ראשית, אינו אסיר משוחרר, אלא אדם שריצה עונש מאסר וכעת הינו אדם חפשי.
שנית, מה בדיוק לא נכון בדבריו?
אין בכך פגם.עד כמה שזכור לי הוא קיבל ניכוי שליש.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.