דיברגנט חדש
Well-known member
אין בכך פגם.
מי שעומד בקריטריונים לנכוי שליש - יופחת ענשו...
אין בכך פגם.
מי שעומד בקריטריונים לנכוי שליש - יופחת ענשו...
אפילו בן כספית לא הבין איך הוא היה כל כך אכזרי וחסר טקט להגיד שמלחמת לבנון השנייה תיתן רוח גבית להתכנסות (ההמשך של ההתנתקות של פינוי ריבבות יהודים מבתיהם).
הוא כנראה תמיד היה. מילא תוכנית ההתכנסות הנלוזה שלו שברוך ה' לא יצאה לפועל. זה עניין פוליטי והשקפתו מן הסתם לגיטימית. אבל כשנתן הוראה ש'צריך להיראות דם' בפינוי עמונה רק כי סבר שזה ישרת אותו תדמיתית בציבור, כבר היה ברור שחלאה זאת מילה מאוד עדינה עבור האיש. דבריו האחרונים הם רק עוד עדות לכך, אבל ההיסטוריה הופכת את מי שבכלל מקשיב לאיש ולדבריו לאידיוט לכתחילה (והרי הסיבה היחידה שהתשקורת מביאה אותו זה בגלל שהוא יוצא נגד ראש הממשלה הנבחר).האסיר המשוחרר הזה הוא חלאה על מלא
דווקא צריך להקשיב לדבריו כדי להבין שהוא בוגד שצריך לשבת בכלא בדיוק כמו המרגלים לטובת איראן שממש כמו יהודי המחמד של מפלגת חד"ש אפילו לא מנסה להסתיר את הבוגדנות שלו.הוא כנראה תמיד היה. מילא תוכנית ההתכנסות הנלוזה שלו שברוך ה' לא יצאה לפועל. זה עניין פוליטי והשקפתו מן הסתם לגיטימית. אבל כשנתן הוראה ש'צריך להיראות דם' בפינוי עמונה רק כי סבר שזה ישרת אותו תדמיתית בציבור, כבר היה ברור שחלאה זאת מילה מאוד עדינה עבור האיש. דבריו האחרונים הם רק עוד עדות לכך, אבל ההיסטוריה הופכת את מי שבכלל מקשיב לאיש ולדבריו לאידיוט לכתחילה (והרי הסיבה היחידה שהתשקורת מביאה אותו זה בגלל שהוא יוצא נגד ראש הממשלה הנבחר).
בוגד למה ועל מה?דווקא צריך להקשיב לדבריו כדי להבין שהוא בוגד שצריך לשבת בכלא בדיוק כמו המרגלים לטובת איראן שממש כמו יהודי המחמד של מפלגת חד"ש אפילו לא מנסה להסתיר את הבוגדנות שלו.
צריך להקשיב לו כדי להבין את המקום הפתלוגי בו נמצאים כעת זקני קפלןהוא כנראה תמיד היה. מילא תוכנית ההתכנסות הנלוזה שלו שברוך ה' לא יצאה לפועל. זה עניין פוליטי והשקפתו מן הסתם לגיטימית. אבל כשנתן הוראה ש'צריך להיראות דם' בפינוי עמונה רק כי סבר שזה ישרת אותו תדמיתית בציבור, כבר היה ברור שחלאה זאת מילה מאוד עדינה עבור האיש. דבריו האחרונים הם רק עוד עדות לכך, אבל ההיסטוריה הופכת את מי שבכלל מקשיב לאיש ולדבריו לאידיוט לכתחילה (והרי הסיבה היחידה שהתשקורת מביאה אותו זה בגלל שהוא יוצא נגד ראש הממשלה הנבחר).
בדיוק הסברתי (ראה #24) מדוע אני נמנע מלהקשיב לו ולא רואה כל סיבה לעשות זאת. לגבי "זקני קפלן", זה משהו בדבריך. אבל תכל'ס אני יודע, לצערי, בדיוק היכן הם נמצאים ומהיכן הם מגיעים. אמנם יש בהם כאלה שעדיין מצליחים להפתיע אותי מעת לעת. למשל כשהם מוכנים לרקוד על דמם של החטופים ואף ממש לפגוע בהם ובסיכוייהם להשתחרר, והכל כדי להשיג את מבוקשם. אבל האם לשמוע את הכלב הזה אולמרט ישרת אותי בלהבין את מה שכתבת? לא חושב. וגם אם כן, מה אכפת לי מה המקום הפתולוגי הנוכחי של זקני קפלן? אני יודע שזה מקום שלעולם לא ארצה להימצא בו. אני יודע שזה מקום שההימצאות שם מחייבת בעיות נפשיות ברמה קשה ביותר. אני יודע שאני נגעל מהאנשים האלו, ממה שהביא אותם למקומם הנוכחי, וממה שהם עושים מאותו מקום. אני יודע שיש בדיוק אפס ושום דבר שהם יכולים להגיד שישנה את דעתי עליהם (בכל אופן, יש בתיאוריה, אבל אין לזה היתכנות בפועל לצערי). אז פור ווס? ועוד שאני אצטרך להקשיב לנבלה הסרוחה הזאת מהשרשור הזה כדי להבין את מקום הרעל והפילוג, השנאה העזה וההסתה? לא רוצה בכלל להבין את זקני קפלן או את מקומם. בטח שלא רוצה להזדקק לדברי אולמרט לשם כך.צריך להקשיב לו כדי להבין את המקום הפתלוגי בו נמצאים כעת זקני קפלן
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.