האסיר המשוחרר הזה הוא חלאה על מלא

דיברגנט חדש

Well-known member
אין בכך פגם.
מי שעומד בקריטריונים לנכוי שליש - יופחת ענשו...
פח מלא.png

Harrington

Well-known member
מנהל

האסיר המשוחרר הזה הוא חלאה על מלא​

הוא כנראה תמיד היה. מילא תוכנית ההתכנסות הנלוזה שלו שברוך ה' לא יצאה לפועל. זה עניין פוליטי והשקפתו מן הסתם לגיטימית. אבל כשנתן הוראה ש'צריך להיראות דם' בפינוי עמונה רק כי סבר שזה ישרת אותו תדמיתית בציבור, כבר היה ברור שחלאה זאת מילה מאוד עדינה עבור האיש. דבריו האחרונים הם רק עוד עדות לכך, אבל ההיסטוריה הופכת את מי שבכלל מקשיב לאיש ולדבריו לאידיוט לכתחילה (והרי הסיבה היחידה שהתשקורת מביאה אותו זה בגלל שהוא יוצא נגד ראש הממשלה הנבחר).

evglev1

Well-known member
מנהל
הוא כנראה תמיד היה. מילא תוכנית ההתכנסות הנלוזה שלו שברוך ה' לא יצאה לפועל. זה עניין פוליטי והשקפתו מן הסתם לגיטימית. אבל כשנתן הוראה ש'צריך להיראות דם' בפינוי עמונה רק כי סבר שזה ישרת אותו תדמיתית בציבור, כבר היה ברור שחלאה זאת מילה מאוד עדינה עבור האיש. דבריו האחרונים הם רק עוד עדות לכך, אבל ההיסטוריה הופכת את מי שבכלל מקשיב לאיש ולדבריו לאידיוט לכתחילה (והרי הסיבה היחידה שהתשקורת מביאה אותו זה בגלל שהוא יוצא נגד ראש הממשלה הנבחר).
דווקא צריך להקשיב לדבריו כדי להבין שהוא בוגד שצריך לשבת בכלא בדיוק כמו המרגלים לטובת איראן שממש כמו יהודי המחמד של מפלגת חד"ש אפילו לא מנסה להסתיר את הבוגדנות שלו.

Harrington

Well-known member
מנהל
דווקא צריך להקשיב לדבריו כדי להבין שהוא בוגד שצריך לשבת בכלא בדיוק כמו המרגלים לטובת איראן שממש כמו יהודי המחמד של מפלגת חד"ש אפילו לא מנסה להסתיר את הבוגדנות שלו.
בוגד למה ועל מה?

לגבי ההקשבה העקרונית, אולי זה רק אני. אבל אנשים שבכל מילה שהם מוציאים מהפה מפזרים רעל ומנסים לסכסך ולפלג, להשמיץ ולפגוע, אני לא ממהר לשמוע אותם. פשוט לא מעונין. אז יש את מזהה התהליכים שברוך ה' לא זכיתי כמעט לשמוע את קולו מאז למחרת אותו נאום (כאשר במקרה שלו, שמו גם לא ייצא ממקלדתי אי"ה). יש את נבלה הזאת אולמרט, שמאז שנחשפתי להוראה שהוא נתן בפינוי עמונה אני משתדל שלא לראות את פרצופו ולא מתעניין בדבריו (אמנם פחות באדיקות). יש עוד כמה כאלה. לא לגבי כולם אני קיצוני כמו ביחס למזהה התהליכים. אבל אני פשוט לא רואה סיבה להתעניין בדבריהם. המשותף לכולם הוא שאני יכול, בלי להיות נביא דגול או קורא מחשבות, לספר לך בדיוק, מראש, מה הוא הולך להגיד אם רק תספר לי באיזו פלטפורמה מדובר, מה השאלה שנשאל ומי המראיינ/ת.

marabo

Well-known member
צריך להקשיב לו כדי להבין את המקום הפתלוגי בו נמצאים כעת זקני קפלן

Harrington

Well-known member
מנהל
צריך להקשיב לו כדי להבין את המקום הפתלוגי בו נמצאים כעת זקני קפלן
בדיוק הסברתי (ראה #24) מדוע אני נמנע מלהקשיב לו ולא רואה כל סיבה לעשות זאת. לגבי "זקני קפלן", זה משהו בדבריך. אבל תכל'ס אני יודע, לצערי, בדיוק היכן הם נמצאים ומהיכן הם מגיעים. אמנם יש בהם כאלה שעדיין מצליחים להפתיע אותי מעת לעת. למשל כשהם מוכנים לרקוד על דמם של החטופים ואף ממש לפגוע בהם ובסיכוייהם להשתחרר, והכל כדי להשיג את מבוקשם. אבל האם לשמוע את הכלב הזה אולמרט ישרת אותי בלהבין את מה שכתבת? לא חושב. וגם אם כן, מה אכפת לי מה המקום הפתולוגי הנוכחי של זקני קפלן? אני יודע שזה מקום שלעולם לא ארצה להימצא בו. אני יודע שזה מקום שההימצאות שם מחייבת בעיות נפשיות ברמה קשה ביותר. אני יודע שאני נגעל מהאנשים האלו, ממה שהביא אותם למקומם הנוכחי, וממה שהם עושים מאותו מקום. אני יודע שיש בדיוק אפס ושום דבר שהם יכולים להגיד שישנה את דעתי עליהם (בכל אופן, יש בתיאוריה, אבל אין לזה היתכנות בפועל לצערי). אז פור ווס? ועוד שאני אצטרך להקשיב לנבלה הסרוחה הזאת מהשרשור הזה כדי להבין את מקום הרעל והפילוג, השנאה העזה וההסתה? לא רוצה בכלל להבין את זקני קפלן או את מקומם. בטח שלא רוצה להזדקק לדברי אולמרט לשם כך.

למעלה