"האסיר"

time to fly

New member
"האסיר"

היתה פעם סידרה בטלויזיה כילד קטן אני ממש לא זוכר ממנה כלום רק בועות ענקיות הרודפות אחרי גיבור הסדרה בדיעבד מסתבר שלא סתם זיכרון זה נחקק לו במחשבותיי היא עיצבה אותי ברמה תת הכרתית או שלא
ראו איזו סדרה עשו פעם כמה אומץ , רק אז יכלו להיות כך היום, קשה יותר בעצם, תמיד היה קשה, רק השיקולים שונים - מותאמים לרוח הזמן אופפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ, שוב פעם אני מדבר על משהו שאיני מבין בו אני שונא לעשות כך איני יודע מה קשה היום או פעם! זהו!!! תיכנסו פשוט עילאי

lin23

New member
לידיעתך...

הסדרה משודרת בערוץ "יס פלוס" בלווין... אז אם התגעגעת...

time to fly

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אם אין יס לי, מי לי
יש לי דיגיטלי בבית

lin23

New member
הגיע הזמן!

להחרים את מת"ב והכבלים על כל שלוחותיהם! באמת- אתם לא חושבים?! אחרי שנים שהם עשקו אותנו ולא הביאו לנו תוכניות וערוצים חדשים, לא נראה לכם מוזר שפתאום כן יש באפשרותם לשדר אותם?! הלאה העריצות! הלאה העושקים! הלאה הכבלים! ויפה שעה אחת קודם

srullli

New member
האסיר

לא ממש זכור לי...... בטח עוד לא נולדתי... :) מה שכן.... קראתי את שני החלקים . נשמע ממש מעניין ! , מישהו באמת יצר סדרה כזאת עם הרבה פירושים וסמלים.....?! באמת עד היום לא ניתקלתי ביותר מדי כאלה שמשכו את תשומת ליבי..... סדרה על המחשבה ועל מוגבלותה אם הבנתי נכון..... הייתה את הסדרה "גולשים בזמן" (או שעדיין היא משודרת) שהיא למשל נתנה כל מיני רעיונות ל"איך העולם היה יכול להראות אם.... " כלומר , כל מיני אפשרויות לדברים שנראים לנו הגיונים וברורים ובעלי סטיגמות בעולם שלנו..... גם "מסע בן כוכבים" (הדור הבא אהבתי , הראשון היה קצת מהסוג הדבילי והלא כל כך מציאותי...) גם סדרה בעלת הרבה רעיונות ודימיון פורה.... והרבה מאוד נראו אפשריים.... בכל אופן מאוד מעניין כל היוצרים של כל הסדרות האלו.... איזה דימיון ואיזה ראש יש להם..... ! (זוכרים את "תצפית" ? תמיד פחדתי מהפתיח של התוכנית הזאת , עם העין והינשוף, והמוזיקה המבהילה והמתחזקת הזאת ברקע.....)

RedStorm

New member
אוייי

קראתי את המאמרים וזה נשמעת סדרה מעולההה אבל אין לי יססס חייבים למצוא פתרון!

Shades Of God

New member
אם..

תכנס ל"מדע בדיוני ופנטזיה" תמצא שם שרשור על הסדרה.. וכמה הסברים מעניינים

למעלה