שמח שיש מישהו שמתעניין . . . .
"אז מה עושה נער בגיל שלך עם מכונית שיוצרה הרבה לפני שנולדת"- היא כמעט בגיל של ההורים שלי אם נדייק, אני אוהב מכוניות אספנות, כרגע בגלל גילי הצעיר מאוד איני יכול לתחזק מכונית אספנות מיוחדת ויותר ישנות, המכונית שלי נחשבת כדור החדש יותר והקורטינה הייתה פריצת דרך בזמנה . . . . רק לאחרונה גיליתי על המחירים המצחיקים של הביטוחים ולכן אני לא יכול להגיד שקניתי אותה לחיסכון . . . . "בעיית המזגן", הקורטינה שלי היא סופר דלוקס כלומר זה הדגם הכי מאובזר שהגיע עם מערכת איוורור שכרגע לא פועלת, מצאתי קצת חומר על המערכת איוורור ואני מנסה לשחזר אותה, בעתיד כשיהיה לי קצת מזומנים אני אהפוך אותה למזגן, אני מכיר מישהו בצפון עם קורטינה בדיוק כמו שלי עם מזגן אז בעתיד אני אעזר בו . . . . הייתה לי בעיה אתה בגלל שההורים שלי מאוד בעיתיים ולא כ"כ מאמינים בתחביב
הזה במיוחד לא בגיל שלי . . . . אני כבר כמה חודשים מדבר עם דרור (המנהל של מועדון החמש בסניף הצפון) וגם פגשתי אותו כמה פעמים (אני גר ברמת גן אבל חברה שלי גרה בקריות וגם הוא גר בקריות), ראיתי את הפרויקטים שלו, אופל מנטה עם רישיונות בעיתיים שאני מנסה לעזור לו עם זה, מוריס 10 שנת 39 (ניתן לראות אותה באתר
הזה) וגם עזרתי לו למצוא את האהבת ילדות שלו- סוסיתא שנת 64 שאני כמעט קניתי אותה ולבסוף ויתרתי והוא קנה אותה . . . . "תגובות מחברים"- חברים שלי עדיין בהלם, בהתחלה צחקו אבל אחרי שהם ראו שקניתי אותה הם שתקו, זו אחת המקורטינות האחרונות ששרדו בארץ, ובעולם יש כ-266 קורטינות שנת 64 וסך הכל 1626 קורטינות דור ראשון (הנתונים נלקחו ממועדון הקורטינות הבינלאומי), החברה שלי עדיין לא אוהבת את הרעיון אבל היא מתחילה להסתדר לאט לאט עם "קורטני", אני ויתרתי על הרבה מכוניות בשבילה, מצאתי הרבה מכוניות נדירות שויתרתי עליהן בשבילה וגם ויתרתי על המכונית של ההורים שלי שהיא אופל אומגה אלגנס עם כל האיבזור האפשרי . . . . . . כל מי שאוהבת מכוניות אספנות מוזמן לתצוגה השנתית ("אירוע סוף הקיץ 2002") שתערך בתחנה המרכזית החדשה בת"א, הכניסה חופשית, הפתיחה החגיגית ב-18.8 והמכוניות ישארו שם כל השבוע עד ל-23.8 . . . . ב-13.9 במתחם של מרכז הירידים בת"א יש את ה"שוק עתיק", חברי המועדון מוכרים רכבי אספנות וחלקים, הכניסה חופשית לחברי המועדון מי שלא חבר הכניסה בתשלום . . . .