האעעע

יייייייאאאאאאאאאאאאאאאאאוווו../images/Emo24.gif

מזל טוב לנוווו.. רק שנה? זה נראה שהפורום נפתח הרבה יותר... בכל מקרה, אתם גדולים, אנחנו גדולים ובמיוחד אני גדולה. (וכן זה היה בצחוק.) בכל מקרה..הפורום הכי מאאאגניב בעולם עם האנשימים הכי מאגניבייים בעולם.. שמחה שהכרתי אתכם :)

שייעה ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif ../images/Emo15.gif

מזל"ט
"...היומיומולדת היומיומולדת היומיומולדת לפורום שייגעצ..."
וסתם לציין עכשיו, אני לא חדשה.

jack 1

New member
ג'ינג'ית../images/Emo99.gif

סתכלו סתכלו איך היא לא נעלמת

../images/Emo47.gifמזל טוב ^_____________^

עוד כמה ימים יש לי פה שנה
סניף דניאל אני אוהבת אותך :]

mitky

New member
מזל טוב לכם..אנ חדשה ומקווה להיות

ביומולדת שנתיים לפורום פה...

כמה מילים ממני...

אין לכם מושג איך אני מתרגש יאו על סף דמעות התרגשות אז אנסה להגיד משהו
קודם כל הפורום הזה זה כל החיים שלי באמת...אני באתי לכאן כמה ימים אחרי שהוא נפתח והאהבתי בו, למרות שבהתחלה התנהגתי כמו סנוב מוחלט, אני ממש נהנה פה מכל רגע, יש פה חברי פורום באיכות, בלי הפורום לויודע מה הייתי עושה, ביום שהציעו לי ניהול, למרות שזה היה טיפלה צפוי הייתי מאושר עד הגג ולא מטחרת על אף רגע למרות שהיו כאלה רגעים קשיים, הפורום הוא הבית שלי, נוצרו לי חברים מאוד מאוד מאוד טובים בפורום שאני בקשר איתם מחוץ לאינטרנט, ואני לא מתכוון לחברים שלי שהכרתי לפני...עברה לי שנה מדהימה...למרות שגם הייתי מאוד מפגר ברוב הזמן, אבל חפיף, אני רק רוצה להגיד לכולכם שאני אוהב אתכם ומקווה שיהיו לנו עוד הרבה שנים ביחד ונמשיך להתפתח

וכמובן אני רק רוצה להגיד עוד מלה אח

תודה רבה רבה רבה רבה רבה לשטיץ שפתחתה את הפורום, אני ניסיתי כמה פעמים אבל בסוף היא פתחה...היא פשוט קווין שטיץ

אני זוכר אותך! תמיד

אבל היא פתחה את הפורום את פיתחת את הפורום
...ופתחת את הקומונע הנחמד שהיה לנו ואני כן אוהב אותך...

למעלה