האפוטרופוס מתרשל בטיפול רפואי לסבתי

האפוטרופוס מתרשל בטיפול רפואי לסבתי

שאלה נוספת בענין אחר. אחים של אמא שלי גרים בדירות של הוריהם כבר 41 שנה. זה מגרש פרטי שסבא וסבתא שלי קנו אותו כבר לפני 50 שנה, בנו בו דירות ונתנו לאחים של אמא שלי לגור בדירות שבו. סבא נפטר וכתב בצוואה שאחים של אמא צריכים לעזור לאמא בכסף ואם לא יעזרו הם יפונו מהדירות. האחים של אמא שלי גרים בבית, יש לסבתא אפוטרופוס כי היא חולה וזקוקה לעזרה. אין לה כסף לממן את עצמה. המדינה היא האופטרופוס של סבתא. אמא שלי עוזרת לסבתא שלי אבל האחים שלה לא עוזרים לה בכסף. אין לה כסף לממן תרופות וגם לאמא שלי נגמר כבר הכסף. האפוטרופוס תבע את האחים של אמא שלי לשלם את הכסף שהם חייבים לה. בית משפט קיבל את כל התביעות וגם צו פינוי. אבל האחים אדישים. הם אומרים "אי אפשר להוציא אותנו בחיים מהבית כי לא מוציאים מהבית מי שגר 40 שנה" ומשוויצים בזה. למה הוצאה לפועל לא מוציאה אותם מהבית ? האם זה נכון במה שהם משוויצים ? האם זה נכון שלעולם לא מוציאים מהבית משפחה שגרה 40 שנה ? איך עושים שכן יוציאו אותם מהבית ??? אנחנו חייבים למכור את הדירות האלה כדי לממן את לסבתא תרופות . בשביל למכור את הדירות אנחנו חייבים להוציא אותם מהבית. העורכי דין הדפוקים של הקרן לחסויים לא מסוגלים להצליח להוציא פסק דין להוציא אותם כבר מהבית. כל מה שהעורכי דין האלה הצליחו זה רק להוציא מבית משפט החלטות וצווים נגד האחים של אמא שלי להוציא אותם מהבית וצווים נגדם לשלם כבר את החוב שהם חייבים לסבתא שלי ושום דבר לא קורה. הדודים שלי מזלזלים בבית משפט. לא אכפת להם שאמא שלהם חולה וזקוקה לטיפול והם מצפצפים על כולם כי הם מאמינים שאי אפשר להוציא אותם מהבית. זה מרתיח ומעצבן . מה עושים ? מי אשם בזה שלא שהעורכי דין של הקרן לחסויים לא טורחים להוציא לדודים הרשעים שלי פקודת מאסר ? האם אפשר להוציא להם פקודת מאסר ? דוד אחד שבר בדירה של סבתא שלי חפצים בדירה והם רק הראו את זה לבית משפט ותבעו אותו אבל לא ביקשו מבית משפט פיצויים. האם אפשר לעשות משהו ?להתלונן על הקרן לחסויים - אפשר ? בכלל יעזור ?

אם יש פסק דין לפינו ולתשלום החובות

יש לפנות להוצאה לפועל ולבקש שיבצעו את פסק הדין. ההוצאה לפועל תפנה אותם בכוח. כמו כן, אפשר לנקוט בהוצל"פ הליכים לתשלום החוב.

למעלה