האפורים הגיעו התחיל הבלגן!!

AdminWeb

New member
האפורים הגיעו התחיל הבלגן!! ../images/Emo67.gif

ובבקשה ליעזר הם מסתובבים חופשי בשטח, ממולץ לפנות כשרואים אחד כזה לליחידת המ"מ הקרובה למקום מגוריך..
.

Majestic12

New member
לא yahooit אני לא חושב כך

הוא לא מנסה להצחיק...כשמישהו מנסה להצחיק רואים את זה. הבעיה היא - שאין לי מושג על מה הוא מדבר, ולכן שאלתי...

AdminWeb

New member
זאת הודעת הזהרה, זה לא בדיחה!../images/Emo11.gif

Majestic זה הודעת הזהרה!! לכל אלה שמבינים על מה אני מדבר.

Gilliana

New member
אבל כרגע אמרנו...

שאנחנו לא מבינים על מה אתה מדבר, אז אולי תואיל לתת לנו הבהרה?

Majestic12

New member
הכל טוב ויפה...אבל

אני רק יכול לנחש למה אתה מתכוון - אבל לעולם לא נדע בוודאות אם לא תגיד בדיוק על מה אתה מדבר...

AdminWeb

New member
הודעה זו מתיחסת לנוגעים בדבר בלבד!

על כן אינני מפרט בשלב זה יותר פרטים בדבר. "לפעמים הסקרנות יכולה להרוג את החתול">>
.

Gilliana

New member
אוי נו באמת...

אולי מספיק עם החידונים הפארנואידיים האלה? אם אתה מפחד לפרסם זאת כאן בפורום אתה יותר ממוזמן לשלוח מסר ו/או דוא"ל אלי או אל חנן.

DeniDen

New member
קיצר תתוודה כברררר

אתה סתם אחד שאוהב לזיין בשככללל ואין לו מושג מהחיים שלוו... ... ..

Another Girl

New member
אם זו בדיחה- זה לא משעשע במיוחד

אם לא, אני מייעצת לך לפרט יותר,כי זה נראה כמו בדיחה.

franse

New member
הסבר לכל העצבניים: AdminWeb טוען

שאם במקרה פגשת באפור, תקרא לעזרה ל'גברים בשחור' (Men in Black- MIB). למה הוא חושב שהאפורים הגיעו רק עכשיו? אין לי מושג. בקשר ל-MIB: ייתכן שסוכנים אמריקנים מסויימים לבושים בחליפות שחורות, אבל בכל אתרי האינטרנט שמקטלגים חוצנים ה-MIB מתוארים כחוצנים בעצמם! הם נחשבים כלא ידידותיים עד עוינים, טווח הרגשות שלהם מוגבל ומצומצם ולכן עדיף לבני-אדם לא להיפגש איתם.

AdminWeb

New member
בלי פרושים, ואין קשר בכלל ל- MIB

MIB- זה מושג שיצר הוליווד לסרטי מדע בדיוני. זאת הודעה לחברי "המחתרת" ולא למתיחס אליכם מצטער הפעם אינני יכול לפרט יותר בנושא, אולי בעתיד הסביר את ההודעה שלי אחרי שהכל יגמר.

חפY

New member
ההודעה מלאה סתירות פנימיות

אם אתה מפרסם את האזהרה על-גבי הרשת לעיני כל העולם, אז אתה לא יכול לפרט יותר באמצעות מסרים פרטיים ואיישיים ל-majestic12 או gilliana?

AdminWeb

New member
אני לא חייב לאיף אחד פה הסבר...../images/Emo46.gif

ואני בטח לא מבלבל את המוח... אז בבקשה להרגע!

למעלה