האפור והרוח והגשם....זה מה שיצא

maxima

New member
האפור והרוח והגשם....זה מה שיצא../images/Emo13.gif

קרן אור שמים אפרוריים ערמות עננים טיפות ניגרות כדמעות על פנים. הרוח מיללת בין חרכי אשנבים בדי העצים שחים כמשתחווים. ציפור מבוהלת תרה אחר מסתור, אני מחפשת נקודות של אור. בין אפור לטיפות אי שם ברום קרן שמש מפלחת מפזזת בחום. אל על ברקיע בין ערבוביה של אפור שולחת חמה מצהלות קרן אור.

נֵנָה

New member
מקסימוש יקרה ../images/Emo23.gif הרחבת את לבי

איזה יופי של שיר, תענוג לקרוא כל מילה
אצלנו השבוע התחיל במזל מים תלתי-משמע...
השמיים מעוננים, מזג האוויר סגרירי והגשם אוטוטו ממש על הראש... תקרת דירתנו רטובה ומתקלפת עקב נזילת מים מהדירה שמעלינו - חדר המחשב מריח עובש, חתיכות סיד שהתקלפו מתקרת חדר המקלחת מפוזרות על רצפת המקלחת... זו כבר הפעם השלישית החודש הזה... ככה זה כשעושים שיפוצים ושינויים בדירות ב"עבודה ערבית" כמשמעותה במקומותינו. הצינורות לא צינורות, החיבורים לא חיבורים, ועל איטום כלל לא שמעו כנראה, ומי סובל מכל זה...? אנחנו ...
תוך כדי כך, מקבלת טלפון מבתי שמבשרת לי שדוד המים שלהם שעל הגג התפוצץ, וכל הקומה השנייה של ביתה נוטפת מים...
אז אם זה לא מזל מים, מה כן.....?
גשם גשם משמיים כל המון טיפות המים ... על ראשינו, בביתנו, מרטיבים את דירותינו...

מנורה

New member
זה מה שקורה כשמחפשים זול בלי

איש מקצוע שיפקח על העבודה. מכירה אנשי מקצוע ערביים שעושים עבודה מצויינת נא לא להכליל

נֵנָה

New member
מנורוש, לא התכוונתי לעובדה שזה

דוקא בגלל שערבים עשו את העבודה. התכוונתי למושג "עבודה ערבית" כמשמעותו, כשרוצים לתאר עבודה זולה, פשוטה, מחומרים זולים וביצוע רשלני... את יכולה לתאר לעצמך, שאותם בעלי דירות שעשו את השינויים, רק הכסף עומד לנגד עיניהם. הרי לשם כך בכלל חילקו את הדירה לכמה דירות קטנת, כדי להרוויח יותר כסף, ומצד שני הם גם מעוניינים להוציא מה שפחות כסף... יוצא מכל הזה שהשתמשו בחומרים הכי פשוטים וזולים בעלי מקצוע זולים (שרק במקרה הם ערבים) וביצוע הכי מהיר ובמה שפחות השקעה שאפשר... את התוצאה כמובן שאני אוכלים... כשאנחנו עשינו את השיפוצים בשביל עצמנו, עשינו ככל יכולתנו וידיעותינו, כדי להשתמש בחומרים הטובים ביותר, ובעלי מקצוע טובים, כאשר המחיר היה בהתאם... וכמובן שאין מה לדבר על כך שאין נזילות לדירה שמתחתינו, וכמובן שהתוצאות הסופיות מדברות עבור עצמן... והכל נראה מושלם... אבל, מה לעשות שאיננו יכולים לשלוט על מעשיהם של אחרים בדירותיהם...-/

נֵנָה

New member
אגב, חייבת לציין, שראינו גם עבודות

של בעלי מקצוע שנחשבים מעולים בתחומם, ולמרות זאת התוצאה הסופית לא מצאה חן בעינינו, לא בטיב העבודה, לא במראה, ולא בגימור... כך שגם בין אלה שנחשבים טובים, יש כאלה ויש כאלה...

vera2

New member
ננוש אכן זה מצב מאוד לא נעים

זה המצב כאשר יש כל כך הרבה תחומים פרוצים ומנוצלים ע"י חפרים.

vera2

New member
מקסימה אומנם השיר על יום סגריר

אבל מפיץ הרבה אור. כל הכבוד לך.

מנורה

New member
מקסימה../images/Emo47.gif הצלחת לתאר נפלא

את מה שראיתי והרגשתי הבוקר

shkedud

New member
מקסימה, מקסים השיר, מיד רואים

שנכתב על ידי ציירת. ניתן לראות שם הכל. עכשיו, ציירי אותו (רק אם בא לך, כמובן) אהבתי

maxima

New member
תודה לכולם...שקדוד....השיר נכתב

בעקבות מזג האויר הסגרירי שאינו אהוב עלי אבל מאחר ואני תמיד אופטימים אני מעודדת את עצמי שעוד מעט תצא השמש

shkedud

New member
הבנתי שיש אופטימיות. בתוך האפור

והסגרירי יש קרן שמש סחתיין עליך מישהו הגדיר פעם שירה כך: "מיטב המלים במיטב סדרן". וזה ממש כך

למעלה