האפי האלוויין!

צליליתה1

Well-known member
למה התחפשתם, מה הכנתם לתת לילדים, היכן אתם מתכנננים להסתובב

לא מדברים כאן פוליטיקה, אבל אני לא יכולה להתעלם מהסמיכות של 2 ימי האימה, זה של היום וזה של מחר.

דקל נור*

Well-known member

לא מדברים כאן פוליטיקה, אבל אני לא יכולה להתעלם מהסמיכות של 2 ימי האימה, זה של היום וזה של מחר.
הצעיר הולך היום למסיבת יומולדת בסגנון ההאלווין. יש לי קצת רגשות מעורבים לגבי הזדחלות החג הזה לארץ.
מי שחי בעבר בארהב, יש לו אולי רגשות חמים.
אפרופו, נכנסתי לפני כמה ימים לאחת מחנויות הענק בחו"ל ומחלקת הכריסמס הענקית שם גורמת לי קצת להצטער שזה לא שלנו. התאהבתי קשות בבובת אייל צפון. לא חושבת שזה ישתלב אצלי בבית. 20221024_183921.jpg

צליליתה1

Well-known member
הצעיר הולך היום למסיבת יומולדת בסגנון ההאלווין. יש לי קצת רגשות מעורבים לגבי הזדחלות החג הזה לארץ.
אפרופו, נכנסתי לפני כמה ימים לאחת מחנויות הענק בחו"ל ומחלקת הכריסמס הענקית שם גורמת לי קצת להצטער שזה לא שלנו. התאהבתי קשות בבובת אייל צפון. לא חושבת שזה ישתלב אצלי בבית. צפה בקובץ המצורף 66533
נהדר! גמני רוצה כזה!!! (את בחו״ל? תבלי! )

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
אפרופו, נכנסתי לפני כמה ימים לאחת מחנויות הענק בחו"ל ומחלקת הכריסמס הענקית שם גורמת לי קצת להצטער שזה לא שלנו. התאהבתי קשות בבובת אייל צפון. לא חושבת שזה ישתלב אצלי בבית. צפה בקובץ המצורף 66533
אצלנו חוגגים מחר, לא היום כלומר כל החמולה באה אלי לעל האש.

לגבי ימי האימה הסמוכים אז מאחר והמרוץ די צמוד כנראה שאיך שלא תהיינה התוצאות ברגע שהן תתפרסמנה למחצית מהעם יהיה יום אימה.

אפרופו מה שכתבתי ברישא, איך אייל הצפון על המנגל ?

נערך לאחרונה ב:

סופהו 1

Well-known member
אצלנו חוגגים מחר, לא היום כלומר כל החמולה באה אלי לעל האש.

לגבי ימי האימה הסמוכים אז מאחר והמרוץ די צמוד כנראה שאיך שלא תהיינה התוצאות ברגע שהן תתפרסמנה למחצית מהעם יהיה יום אימה.

אפרופו מה שכתבתי ברישא, איך אייל הצפון על המנגל ?
אני בעד ALE עם המנגל.

Keithsindiapaleale.jpg

סופהו 1

Well-known member

לא התחפשתי. לא הכנתי, לא נתתי, לא הסתובבתי.

אפרופו אימה- כן צפיתי בהסבר על התופעה המופרעת/מפחידה, לדבריו, הקשורה לבחירות. (למי שרוצה להגיע לפואנטה, קצת לפני הדקה ו-30).

אבח"י

Well-known member

אז הבה ונראה - סילבסטר, חג המולד, הלואיין, ולנטיין.. מה עוד צריך להוסיף ללוח הצרכני של כלכלת ישראל ה"גוועת"?

קלייטון.ש

Well-known member
לא אוהב את החג הזה כי זה חג של גויים.
וזו בעיה כי כשאני הולך לאתרי טורנט של הגויים להוריד משהו לראות, הכל שטוף בסרטי אימה.
אימה היא לא סוגה חביבה עלי בכלל. בכלל לא.
וכך יוצא שאין מה להוריד.

למעלה