הצעיר הולך היום למסיבת יומולדת בסגנון ההאלווין. יש לי קצת רגשות מעורבים לגבי הזדחלות החג הזה לארץ.למה התחפשתם, מה הכנתם לתת לילדים, היכן אתם מתכנננים להסתובב
לא מדברים כאן פוליטיקה, אבל אני לא יכולה להתעלם מהסמיכות של 2 ימי האימה, זה של היום וזה של מחר.
נהדר! גמני רוצה כזה!!! (את בחו״ל? תבלי! )הצעיר הולך היום למסיבת יומולדת בסגנון ההאלווין. יש לי קצת רגשות מעורבים לגבי הזדחלות החג הזה לארץ.
מי שחי בעבר בארהב, יש לו אולי רגשות חמים.
אפרופו, נכנסתי לפני כמה ימים לאחת מחנויות הענק בחו"ל ומחלקת הכריסמס הענקית שם גורמת לי קצת להצטער שזה לא שלנו. התאהבתי קשות בבובת אייל צפון. לא חושבת שזה ישתלב אצלי בבית. צפה בקובץ המצורף 66533
כמו הגבעטרון, גם אני חזרתינהדר! גמני רוצה כזה!!! (את בחו״ל? תבלי! )
אצלנו חוגגים מחר, לא היום כלומר כל החמולה באה אלי לעל האש.הצעיר הולך היום למסיבת יומולדת בסגנון ההאלווין. יש לי קצת רגשות מעורבים לגבי הזדחלות החג הזה לארץ.
מי שחי בעבר בארהב, יש לו אולי רגשות חמים.
אפרופו, נכנסתי לפני כמה ימים לאחת מחנויות הענק בחו"ל ומחלקת הכריסמס הענקית שם גורמת לי קצת להצטער שזה לא שלנו. התאהבתי קשות בבובת אייל צפון. לא חושבת שזה ישתלב אצלי בבית. צפה בקובץ המצורף 66533
לא התחפשתי. לא הכנתי, לא נתתי, לא הסתובבתי.למה התחפשתם, מה הכנתם לתת לילדים, היכן אתם מתכנננים להסתובב
לא מדברים כאן פוליטיקה, אבל אני לא יכולה להתעלם מהסמיכות של 2 ימי האימה, זה של היום וזה של מחר.
אז הבה ונראה - סילבסטר, חג המולד, הלואיין, ולנטיין.. מה עוד צריך להוסיף ללוח הצרכני של כלכלת ישראל ה"גוועת"?למה התחפשתם, מה הכנתם לתת לילדים, היכן אתם מתכנננים להסתובב
למה אימה למה ?שהו לראות, הכל שטוף בסרטי אימה.
אני רואה פורנו בשביל התוכןלמה אימה למה ?
למה שלא תראה כמו כולם סרטי זימה ?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.