האפי ואלנטיינס!

Rose131

New member
האפי ואלנטיינס!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

יאללה, שירי אהבה! רשימה של שירי האהבה הכי רומנטיים: המשפט הכי רומנטי משיר: השיר שהייתם רוצים שיקדישו לכם: מה אתם עושים היום?

elknetld2kil

New member
מומלץ גם הקאבר של 311

ובכלל, יש ל311 כמה שירים שקטים ממש טובים (Amber, למשל, הוא שיר מושלם ליום האהבה, למרות שהוא לא ממש על אהבה).

lestatgirl

New member
אולהלה

רשימה של שירי האהבה הכי רומנטיים:[אתם מגחגחים עליי נכון? יש המון אני ילדת פיט דוקרטי וקונור אובסרט!] פור לאברס של פיט וולפמן מייק א פלאן טו לאב מי של ברייט אייז פריסט דיי אוף מיי לייף של ברייט אייז וואו יש המון המשפט הכי רומנטי משיר:so if you're crazy, I don't care you amaze me השיר שהייתם רוצים שיקדישו לכם:ההוא מהציטוט למעלה מה אתם עושים היום?עוד מעט יוצאת עם חברים.

lestatgirl

New member
הוא יסלח לי, יש לו יומהולדת מחר../images/Emo13.gif

איך אני מתה עליו
, על כולכם, יום אהבה שמייח

Rose131

New member
אל תהיו מייבשים../images/Emo7.gif

רשימה של שירי האהבה הכי רומנטיים:חח וואו זה למתי שיהיה לי יותר זמן. אולי אחרי ביה"ס
המשפט הכי רומנטי משיר:כנל. השיר שהייתם רוצים שיקדישו לכם:smother me- the used, beautiful- HIM, don't want to miss a thing כי אני קיטשית בטירוף. מה אתם עושים היום?הייתי בערב יום האהבה בבאר עם חברות והצטרפו עוד כמה אנשים והיה ממש כיףD:

Lyla Bellamy

New member
שונאת ת'יום הזה

כל הקניונים מלאים בלבבות ועוד מלא דברים מעצבנים
רשימה של שירי האהבה הכי רומנטיים: whitney houston - i will always love you my heart will go on- celine dion נו רציתם שירי אהבה
המשפט הכי רומנטי משיר:אממממ לא יודעת השיר שהייתם רוצים שיקדישו לכם:girl from mars - ash מה אתם עושים היום?למדתי לעשות חוסם עורקים ... ואחרי זה ישנתי ...

למעלה