האפליה האמיתית

האפליה האמיתית

האפליה העדתית כבר מזמן פשטה את הרגל,ההפליה האמיתית היא הפוליטית - דרעי נכנס לכלא לעומת ויצמן לא עמד למשפט,לנתניהו פרצו הביתה וחקרו אותו עשרות שעות,לעומת חקירת העמותות שהינה פשע חמור הרבה יותר (קניית בחירות!ואתם עוד מדברים על שלטון החוק!) שבה עוד לא נערך מעצר אחד,ובקושי מתקדמים בה. אז אל תז..ו לי את השכל על דמוקרטיה ושיוויון,יש שווים יותר ויש שווים פחות.

a-s-inv

New member
ושוב השאלה,,, מי אמר שהוא גנב?

בית המשפט הלא כן מי אמר שהם דוברי אמת הלא הם נבחרו כן אבל אולי הם קיבלו כסף והוראה מלמעלה לא, חס ושלום זה לא יכול להיות ההמשך יהיה בהודעה נפרדת

דרעי וויצמן

לי אשית אין לא דבר ולא חצי דבר נגד הדתיים והחרדים,אבל אתם לא צריכים להתעצבן על זה שדרעי לא טופל כמו ויצמן,אלא על זה שויצמן לא טופל כמו דרעי.דרעי ביצע עברה,וגם ויצמן,ועל כולנו לשאוף לא ששניהם ישוחררו,אלא ששניהם יורשעו.

a-s-inv

New member
זה מה שאני צועק אחי

למה האיפה ואיפה לא שמת לב,,, אמרתי מספר פעמים דרעי גנב אבל,, זה שרואים בחוש את האפליה המשפטית זה מקומם ומעלה אפילו את השאלה יסלח לי כבודו ש,,, אולי אף דרעי לא גנב זה לא מערכת משפט אחי זה משפט שדה ברור

nir4

New member
בוא לא נמציא עובדות חדשות !!!

בתי המשפט אשר הרשיעו את דרעי הם אותם בתי המשפט אשר שופטיהם מונו בין היתר בידי נציגי הציבור אשר בתוכם גם נמצאים מרצונם החופשי מנהיגי ש``ס. - דרעי גנב ? - מה פתאום, האם דרעי יכול לגנוב ? אברהם אבינו הניח תפילין ? הייתכן כי אברהם אבינו לא הניח תפילין ?

nir4

New member
אתה טועה לחלוטין ...

א. לצערי, כבר איבדנו את ירושלים . ב. עם כל הכעס והזעם שיש לי כלפי אהוד ברק על סעיף א` , כואב לי שבעתיים שכל ויתוריו הם בהתאם לחוקים הקיימים. ג. לעולם אל תזלזל בגניבה של רכוש הציבור. רכוש הציבור זה הפה של הילדים שלך ושלי - דרעי גנב מהילדים שלי - במדינות אחרות היו מוציאים אותו להורג. ד. בניגוד לאהוד, דרעי לא קיבל שום מנדט לגנוב , ברק מאידך אמנם שיקר לעם אבל העם המטומטם (כולל אותי) נתן לו מנדט להתפרע - כואב מאד אבל לצערי ... גם אני אשם .

אני אגיד לך למה לא

כי מהשוחד שדרעי לקח כמעט ולא היו נפגעים,מקניית בחירות כמעט ואיבדנו את ירושלים!

אורי ז.

New member
ללא ספק

למה שלא תמתין לתום החקירות ? ``פרשת`` דרעי נמשכה עשר שנים , תמתין.

למעלה