האפ לשפר פסיכומטרי ???

Joshua J

New member
האפ לשפר פסיכומטרי ???

שלום לכם, רציתי ללמוד רפואה בשנה שאחרי הבאה. השאלה שלי היא האם להשקיע ולנסות לשפר פסיכו' בפעם השלישית או לבנות על קבלה לב"ש או ת"א במקום ירושלים והטכניון. הבגרות שלי בערך 11.3 ופסיכומטרי 736. מה אתם דעתכם? תודה ובהצלחה...

morancho1

New member
היי

יש לך תוצאות מאוד יפות.לפי דעתי יש גם מקום לשיפור בגרות.. תביא לי את ציוני הבגרות שלך ונבדוק מה ניתן לשפר.

Joshua J

New member
תודה

תודה, אבל לא נראה לי שיש לי כח לשפר בגרויות, אם כבר אז פסיכומטרי...

morancho1

New member
לפסיכו דוקא יש לך כוח? :)

מה עם האנגלית שלך ניתן להוסיף שם עוד כמה נקודות? אל תשכח שכל נקודה בבגרות של אנגלית מורחב שווה בקירוב לנקודה בסכם..

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=182&msgid=78159851

Joshua J

New member
דוקא באנגלית אין לי מה לשפר...

נראה שאין מנוס מלעשות שוב פסיכומטרי ביולי או אוקטובר. מישהו יודע מה הקטע של הנוסח המשולב אנגלית/עברית?

ברוך הבא לפורום../images/Emo140.gif

אמנם השנה אתה פחות או יותר עומד בספי הקבלה, אבל כנראה שבשנה הבאה תהיה די גבולי. אז לדעתי כדאי לך לשפר את הפסיכומטרי ל750 ומעלה.

הכל יכול לקרות

אני חושבת שליתר בטחון, כדאי שתשפר עוד קצת. כרגע אומנם נראה שבתל אביב לפחות, הסכם עומד לרדת, אבל בבאר שבע הוא עלה ומאוד יכול להיות שהוא יעלה גם בירושלים ובטכניון.

למעלה