האקדמיה לשבור את ל***

bushi tooshi

New member
האקדמיה לשבור את ל***

13 מתמודדים רק אחד יקח את ל*** לנקודת השבירה! ויצחק מי שישבור אותה ראשון! המתמודד הראשון שלנו הוא מקרה או אם אפשר מוסד תקופה אולי- הבית חולים! כן כן רבותיי יש לו את כל מה שצריך בשביל לשבור את ל** שלנו! הנשק הסודי של מתמודד מספר 1 הוא מחטים, רופאים שלא אכפת להם ותופעות לוואי, אבל הנשק העיקרי שלו הוא: החברים של ל*** (או מי שהיא חשבה חברים) לא באים ולא מתקשרים! אחח מי מהמר על מתמודד מס 1? מולו יתמודד מתמודד מספר 2! א.ש.! א.ש. ידוע בכוחו לשבור את ל*** ולגרום לה לחוש את הרע והדכאון כל פעם מחדש! א.ש. נתן לל*** לחשוב שהוא אולי יום אחד במקרה ירצה משהו וכך החזיק את ל*** מאוהבת בו שנה שלמה! הוא לא ירפה עד שהיא תשבר! מתמודד מס 3 אמנם "זקן" משוברייה של ל*** אך עדיין מסוגל! כן גבירותיי ורבותיי ע.ד.! ע.ד. החבר הראשון של ל*** בחודש בלבד גרם לה לחוש שהיא שווה רק סקס לגברים ושום דבר יותר מזה, הרי מי ירצה להיות עם ל*** אם היא לא תתן לו? מולם יתמודד מתמודד מס 4, שהוא בעצם כמה אנשים, מס דו ספרתי של אקסים שהוכיחו ל*** שהיא באמת לא שווה כלום חוץ מסקס! כל הכבוד להם! מתמודד מס 5 הוא מתמודד חדש, רק שבוע הוא בחיי ל*** וכבר הוא גרם לה לחוש פרפרים ולא לישון! כן כן יש לו הכל הוא חמוד הוא נראה טוב הוא מצחיק הוא כל מה של*** רוצה ! אבל לא! הוא רוצה רק סקס, וכל דבר מעבר לזה לא מענין! א.ח., זהו שמו של המתמודד, אינו מתקשר מעולם ונותן ל*** להתבשל במיצי התהיות והחרטות כל היום והלילה... מי יהיו המתמודדים הנוספים בתחרות? חכו לשבוע הבא!

bushi tooshi

New member
זה היה אני בוכה על בעיות

חיי לפני שאני נשברת לי ובחרתי בכם לבכות להם! מקווה שלא אכפת לכם.........

אם את מצליחה כך גם לצחוק על עצמך

או בעצם עם עצמך אז לא הכל נורא. קחי אוויר, זו תקופה. מנסיון, לא כל הגברים רוצים רק סקס, רק אל תתחתני עם אחד כזה, כמוני... כי אחר כך תתגעי לזה ותרעי בשודת זרים

bushi tooshi

New member
כן אה...

מוצאת את הצחוק בכל דבר... זה הדבר היחיד שגורם לי לא לבכות עד מוות... בינתיים כל מי שהיתי איתו זו היתה המטרה היחידה שלו...

Vdrums

New member
אז לא הכרת את האנשים הנכונים

גם אני לא פגשתי את האשה הנכונה...

Vdrums

New member
פשוט ביותר

איפה שיש נשים כמו האישה שעוד לא הכרתי...

אאוצ' אאוצ' ואאוצ'../images/Emo70.gif

בתור אישה שאתה מכיר נעלבתי קשות עד עמקי נשמתי הקטנה!
סתם , סתם, לפני שאתה שולך את המיקלדת אני יודעת למה אתה מתכוון. ובקשר לשאלה, הם מסתובבים להם שם ברחבי העולם. צריך לא לאבד אמונה ובסוף ה"אחד הנכון" יגיח לו מאיזו פינה נסתרת....

תצחק מותק תצחק

אתה לא ישבת על תיכנותים עד 1 בלילה... אתה יודע מה אומרים - צוחק מי שצוחק אחרון

למעלה