האקווריום שלי תמונה ראשונה
O OZEEVI New member 4/9/03 #4 האקווריום שלך יפה אבל.... האבנים לא יותר מדי כבדות?? אני ממליץ לך לקנות פילטר יותר חזק כי יש גון ירוק כזה למים, ולקצץ קצת את הצמחייה ולהוסיף בקלות איזה עוד 20 דגים
האקווריום שלך יפה אבל.... האבנים לא יותר מדי כבדות?? אני ממליץ לך לקנות פילטר יותר חזק כי יש גון ירוק כזה למים, ולקצץ קצת את הצמחייה ולהוסיף בקלות איזה עוד 20 דגים
M man in wall New member 4/9/03 #5 את האבנים אני רוצה להחליף. הגוון נובע מהרקע המגעיל שיש לי באקווריום (מקווה להחליף אותו בקרוב) לא מהמים (החלפתי היום כשליש מהמים). דגים אני לא אוסיף עדיין כי , לא רואים את זה עדיין בצילום , אבל יש לי יותר מ-20 דגיגונים שנשארו מההשרצה האחרונה.
את האבנים אני רוצה להחליף. הגוון נובע מהרקע המגעיל שיש לי באקווריום (מקווה להחליף אותו בקרוב) לא מהמים (החלפתי היום כשליש מהמים). דגים אני לא אוסיף עדיין כי , לא רואים את זה עדיין בצילום , אבל יש לי יותר מ-20 דגיגונים שנשארו מההשרצה האחרונה.
ס סימסית New member 4/9/03 #6 יפה! אחלה אקווריום....!למרות שאני לא אוהבת ת'פנורמים זה אקווריום שנראה טבעי וזה ממש יפה!!! איזה דגיגים יש לך(מאיזה סוג)?
יפה! אחלה אקווריום....!למרות שאני לא אוהבת ת'פנורמים זה אקווריום שנראה טבעי וזה ממש יפה!!! איזה דגיגים יש לך(מאיזה סוג)?
O OZEEVI New member 4/9/03 #7 דגיגונים שים באקווריום אחר באקווריום הזה תגדל דגים טרופים, אבל האבנים זה נראה לי קצת מסוכן