האקוניים החדשים

גם אני חושב שהקודמים היו מוצלחים יותר

אלה חיוורים...תעשו סקר או משהו ותראו מה הגולשים חושבים

תודה הם נהדרים

כל השינוי נפלא
כל הכבוד
תודה

נטלי ב

New member
מה שהיה יפה באייקונים הישנים

הוא שהם היו בבירור של "תפוז". והם באמת העשירו את הכתיבה והפכו אותה למיוחדת.
עכשיו מה שנשאר זה מן "שאריות" של אייקוני תפוז + האייקונים החרושים שכולנו מכירים מוואטסאפ ודומיו. וזה חבל.
אני לא רוצה לראות את האייקונים של הנייד שאני רואה כל הזמן. ההפך...דווקא באייקונים הישנים היו הרבה יותר פרצופים מצחיקים ושימושיים.
&nbsp
&nbsp

לא, הם לא מגניבים בכלל!

אתם עושים הכל כדי להוריד את חוויית המשתמש באתר. אם זו כוונתכם תגידו את זה ישירות ואל תענו לאנשים בתשובות לקוניות. (אני יכול לייעץ לכם איך להרוס את האתר לגמרי אם זאת הכוונה שלכם). וברצינות, תעשו סיבוב בפורומים הפעילים שלכם ותראו את דעת הקהל ותגובות הציבור ותתמקדו בתיקון הבעיות. אנשים לא מתלוננים רק סתם, לרוב יש להם סיבה. כל שינוי שעשיתם שלא לצורך ייעול הגלישה, גרוע ביותר במיוחד אם הוא מפריע לגולשים. תעשו קצת שיעורי בית במערכות פורומים מתחרות. תודה.

האייקונים החדשים מכוערים נורא! יוחזרו האייקונים הישנים!

הם לא מגניבים. הם איומים.

ארזS

New member
אני מצטרף לכל מילה של המגיב הקודם.

אתם עושים הכל כדי להוריד את חוויית המשתמש באתר.
אם זו כוונתכם תגידו את זה ישירות ואל תענו לאנשים בתשובות לקוניות. (אני יכול לייעץ לכם איך להרוס את האתר לגמרי אם זאת הכוונה שלכם).
&nbsp
וברצינות, תעשו סיבוב בפורומים הפעילים שלכם ותראו את דעת הקהל ותגובות הציבור ותתמקדו בתיקון הבעיות.
אנשים לא מתלוננים רק סתם, לרוב יש להם סיבה.
&nbsp
כל שינוי שעשיתם שלא לצורך ייעול הגלישה, גרוע ביותר במיוחד אם הוא מפריע לגולשים.
תעשו קצת שיעורי בית במערכות פורומים מתחרות.
&nbsp

kordilia snake

New member
הם נוראיים

תחזירו את הישנים(לפחות את הפרצופים התפוזיים עם השאר עוד ניתן בדרך כול שהיא עוד להסתדר)

פולספגן

New member
סבבה, אך למה להוריד את האייקונים הקיימים?

תנו לגולשים להחליט, אם איזה אייקון להשתמש.

Lhuna1

New member
למה בוטלו האייקונים של חיבוק ושל נחמה?

האייקונים החדשים, סליחה, אבל הם מכוערים ולא מביעים את אותן מחוות כמו שצריך.
חבל, היו אייקונים מוצלחים, למה לקלקל?

ביאסתם!
חבל שאתם נעולים ואינכם מקשיבים לפידבקים אמיתיים מהמשתמשים שלכם.
&nbsp
ומילא שכבר חצי שנה אני מנסה ללא הצלחה לבטל את ההתראות על הודעה חדשה בשרשור שהגבתי בו, אז עכשיו אני מקבלת התראה גם על הודעות של עצמי!
נוסיף לזה את הביטול של הכחלת ההודעות, שאין יוזר אחד בתפוז שיסכים להגיון של זה...
וזה שהיוזר שלי לא מודגש בשרשורים...
בחיי שזה נראה שאתם עושים הכל כדי ללכת נגד הקהל שלכם. חבל.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

האייקונים הישנים היו אחד הדברים שהכי ייחדו את תפוז

לעושר ההבעות שלהם לא היה מתחרה בשום פלטפורמה אחרת.
&nbsp
לא רואה שום הגיון ללכת עם האימוג׳ים הגנריים וחסרי ההבעה שקיימים בכל מקום. ואם אתם דווקא מתעקשים להוסיף אותם, לא רואה סיבה למה לא להשאיר לצידם גם את האייקונים הישנים. לפחות את אלו של הפרצופים.
&nbsp
והכי חשוב מכולם - אייקון החיבוק.

למעלה