האקורדים לwalcome to paradise

האקורדים לwalcome to paradise

נזכרתי שלפני כמה שבועות היה פה וויכוח על האקורדים לשיר אז החלטתי להביא אותם לפה נכונים במאה אחוז. לפני שאני מתחיל אני רוצה להגיד שבילי ג´ו מכוון את הגיטרה בחצי טון נמוך(ככה המורה שלי הסביר לי)ולא כמו שאתם מכוונים(רגיל עם טיונר למשל)ולכן לא צריך להגיד תוריד את זה בטון או תעלה את זה בטון... הנה האקורדיםהקדמה: Eb5/Db5/Ab5 -כפול 4 בית א´: Eb5/Db5/Eb5/Eb5/Eb5/Db5/Gb5/Bb5 Eb5/Db5/Eb5/Eb5/Eb5/Db5/Gb5/Bb5 Gb5/Bb5/Bb5 פזמון: Eb5/Db5/Ab5/B5 Eb5/Db5/Bb5/Bb5 Eb5/Db5/Ab5/B5 (פריטה אחת לאקורד האחרוןEb5/Bb5( עכשיו יש עוד פעם את ההקדמה והבית השני בדיוק כמו הבית הראשון אחרי זה בא קטע של באס ותופים והגיטרה משתלבת, הבית השלישי כמו שני הבתים שלפניו פזמון והביתה.

blinksum18241

New member
בקשר לאקורדים

את האמת לא ידעתי שככה בילי ג´ו מכוון את הגיטרה אבל אם תחשוב על זה ממש לא משנה איך אתה מנגן את זה כל עוד זה נשמע טוב זה לא חשוב, חצי טון יותר, חצי טון פחות מה זה חשוב... העיקר איך זה נשמע בסוף, ותאמין לי שכמו שאני רשמתי את זה פעם שעברה זה נשמע גם טוב רק נמוך יותר... אז who gives a fuck? יקיר

ּpine appleּ

New member
בטח שזה משנה

אתה לא יכול לנגן עם הדיסק אם זה מכוון חצי טון יותר! זתומרת אתה יכול אבל...... אהם לא כדאי נשמע נורא

blinksum18241

New member
או קיי...

ברור שאם מנגנים עם דיסק אז זה שונה, אבל הכל תלוי באיך מכוונים את הגיטרה! אבל מי מנגן יחד עם הדיסק? זה סתם מפריע... אם כבר לנגן לבד...

אתה הומו

זאת תגובה להודעה שלך שהגבת לאקורדים שהבאתי לך לפני שני עמודים: 4 שנים!!! 4 שנים ואתה פשוט לא יודע לנגן על גיטרה! מדהים, פשוט מדהים!!!!!!!!!!!!!! בקיצר, אתה הומו, ואם אתה רוצה אני יכול להביא לך מספר טלפון של מישהו שייתן לך.... ביי

blinksum18241

New member
או קיי...

סבבה אני הומו צעדתי במצעד הגאווה, אני אוהב לקבל בתחת והכל אבל מה אני הומו שמנגן יותר טוב ממך בגיטרה!!! אווווווווווו

למעלה