האקורדים של "כל מה שרצית"

The BullsEye

New member
האקורדים של "כל מה שרצית"

לתשומת לב הנגנים... לא יודע אם מישהו עשה את זה פה לפני אבל הוצאתי את האקורדים של השיר. עשיתי את זה די במהירות ז"א שיש מצב לכמה טעויות. האקורדים: בית 1- Em D Am B Em D Am B Dm E Am D Em Dm B A בית 2- Em D Am B Em D Am B Dm E Am D Em F D פזמון- G B C C#/A G B C E Am E C D Em Eb G Am B בית 1 בית 2- Em D Am B Em D Am B Dm E Am D Em Eb G G#dim Am A#dim פזמון סולו (אקורדים ברקע כמו בבית 2 נראה לי) בית 2 פזמון- G B C C#/A G B C E Am E C D Em Eb G C פזמון2- G B C C#/A G B C E Am E C D Em Eb Gm נ.ב איפה שרשום רק כותרת ללא אקורדים ז"א שהכותרת מגיעה שוב בשיר ללא שינויים.

נשמע מצויין! כל הכבוד, רק

תיקון קטן והצעה (ואני לא מוסיקאי גדול, אז תקן/נו אותי אם אני טועה): בפזמון שכתבת יש את האקורד C#/A, שלדעתי צריך להיות פשוט A... לא? והצעה: יש את קטע הפתיחה של הפסנתר לפני כניסת המילים, נדמה לי שהאקורדים שם הם: Em, F, B, A ואז הבית הראשון. יש לציין שאני לא בקיא בגיטרה, ואם אני מנגן על משהו זה קלידים (וגם זה בקושי...
) מה אתם אומרים?

The BullsEye

New member
אחרי שמיעה בלופ של השורה המדוברת...

הגעתי למסקה שזה A על בס דו דיאז....נשמע יותר הגיוני (למרות שרק A גם יתקבל).

1Reebok

New member
בלי לשמוע את השיר, רק תיאורטית,

אם היה כתוב C#m/A, היה אפשר להפוך את זה לA7+ (השבע מוגדל, לא ה-A), אבל אם יש C#/A, אז במקרה שרוצים לבטל את הבאס, ולהכניס את התו לתוך האקורד הנתון, אז זה פשוט C#6-.. ודווקא בקלידים הרבה יותר פשוט למצוא אקורדים מאשר בגיטרה.

התחלתי להוציא בעצמי

על פסנתר לפי התפקיד של הפסנתר בשיר כמובן ולדעתי יש כמה טעויות אבל לפני שאני חורץ גורלות: ראיתי שחברי הלהקה כותבים פה מדי פעם... למה שלא יכתבו לנו ויחסכו לנו את חילוקי הדעות?

למעלה