האקורדים של wellcome 2 paradise

blinksum18241

New member
האקורדים של wellcome 2 paradise

למי שביקש, אני מקווה שזה יצא בסדר הנכון... פתיחה- C/C/Bb/F X 4 בתים- C/C/Bb/Bb/c/c/c/c C/C/Bb/Bb/G#/G#/G/G C/C/Bb/Bb/c/c/c/c C/C/Bb/Bb/G#/G#/G/G/ G#/G#/G/G פזמון- C/C/Bb/Bb/A/A/G#/G# C/C/Bb/Bb/G/G/G/G C/C/Bb/Bb/A/A/G#/G# G/G/G/G פתיחה ~~~~~~~ קטע מעבר - C/Bb/A/G# חוזר שוב בתים Bb - במול B בהצלחה!!!!

blinksum18241

New member
היית מת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אל תעשה לעצמך בושות בסדר חבר? אתה יכול לנגן את זה בכל טון שבא לך חצי למעלה חצי למטה... מה אתה מבין??? כמה זמן אתה מנגן שאתה מפזר טיפים בחצי שקל??? תעשה לי טובה... אם יש טעויות זה בגלל שזה נרשם קצת הפוך בגלל האנגלית והfont וכו´... אבל אין שום טעויות בסדר... אז תרגיע ומהר!!! have fun יקיר

תגובה

קודם כל תוריד (תורידי?) את הטונים, אני דיברתי יפה. שנית כל רואים שאין לך מושג בגיטרה ("אתה יכול לנגן את זה בכל טון שבא לך". לא, שיר זה שיר, אי אפשר לנגן אותו בכל טון שבא לך). ואני לא יודע כמה זמן את/ה מנגן/ת אבל אני מנגן כבר 3 שנים, שזה אולי לא הרבה אבל מספיק בשביל לדעת שזה לא קרוב אפילו. באמת מצטער אם פגעתי באגו שלך, אבל את/ה יודע/ת מה? כל עוד את/ה נהנה/ית עם הזיופים שלך, זה בסדר.

תנסה את זה

קודם כל בילי ג´ו מכוון את הגיטרה ככה - Eb Bb Gb Db Ab Eb מה שקורה הוא שאתה לוקח את הגיטרה ולמרות שכיוונת כל מיתר חצי טון נמוך יותר אתה ממשיך לנגן כל אקורד כאן כאילו שהכיוון הוא רגיל, וככה בעצם כל אקורד שתנגן פה יהיה חצי טון נמוך יותר. לדוגמא: E יהפוך ל-Eb. עכשיו פירוש קטן, האקורד E הוא הגבוה (9 9 7 מהמיתר החמישי) והאקורד *E הוא הנמוך (2 2 0 מהמיתר השישי). טאבלאטורה - פתיחה: E/E/E/E/D/D/D/A/A x4 בתים: E/E/E/E/D/D/D/D/E/E/E/E... E/E/E/E/D/D/D/D/G/G/G/B/B E/E/E/E/D/D/D/D/E/E/E/E... E/E/E/E/D/D/D/D/G/G/G/B/B/G/G/B/B... פזמון: E*/G/A/C E*/G/B E*/G/A/C E*/E*/E*/B שוב פתיחה ובית שוב פזמון ואחריו הפתיחה רק קצת שונה E/E/E/E/D/D/D/A/A x3 E/E/E/E/D/D/D/A/A.....Ab למרות שיכול להיות שזה לא Ab אלא E*... את הסולו אולי כשאני אהיה טוב יותר אני אעשה שוב בתים ואז הפתיחה (סיום ליתר דיוק): E/E/E/E/D/D/D/A/A x3 E/E/E/E/D/D/D/A/A/E מקווה שהטיפ בחצי שקל הזה יעזור לך

blinksum18241

New member
רואים שאתה לא מבין דבר!!!

טוב רואים שאתה מתלהב קצת ולא מבין כלום... לידיעתך אני מנגן 4 שנים ומה שרשמת שם זה פשוט שטויות! כי אם אתה מנגן את השיר כמה סריגים למעלה או למטה זה ממש לא משנה אם היית מבין טיפה בגיטרה היית מבין שזה לא משנה איפה אתה מנגן הכל יחסי... אפשר לנגן שיר בסריג מסויים ואז לרדת סריג אחד למטה ולנגן אותו באוקטבה שונה... זה פשוט שטויות אם הייתי מכוון את הגיטרה שלי גבוה יותר אז זה היה נשמע אותו דבר... תפסיק לשחק אותה! תנסה לנגן את זה כמו שאני רשמתי, ותראה (אם אתה חכם מספיק) שזה אותו דבר בדיוק, הכל יחסי במוזיקה dumb ass יקיר

craper

New member
שמע בלינקסאמ אמממו

יש לך בעיות רציניות בתקשורת עם אנשים.... ולידיעתך... לא ממש הסתכלתי על האקורדים שלך... אבל אתה יכול לנגן שיר באיזה סולם שאתה רוצה.... רק אם אתה מעביר את כל השיר לסולם שאתה רוצה... כמו שאמרתי לא נכנסתי לפרטים... אבל אם הפתיחה בסולם אחד ושאר השיר באחר... תעשה 1+1 וחוץ מזה... לא כל הסולמות נשמעים אותו דבר... שיר שמנגנים אותו בסולם מסויים יכול להישמע גרוע בסולם אחר.... אז תרגיע לבד.... HAVE FUN .....FAG

GD4EVeR

New member
הספר של אבי ברק

יש את האקורדים לזה באחד מהכרכים של הספרים של אבי ברק (נדמה לי כרך ח´ או ז´...)

craper

New member
רק שתדעו, שלא כל מה שאתם רואים בספר

זה השיר המקורי... מלא פעמים.. אלה שעורכים את הספרים האלה... מעבירים שירים לסולמות שונים.. בשביל לפשט אותם... שלא לדבר על כל הקטעים שהם משמיטים מהשירים כדי להפוך אותם לשיר שפשוט צריך להחזיק אקורדים ולפרוט.

ּpine appleּ

New member
בדרך כלל במקרים כאלה

רושמים נגיד שהעלו את זה בחצי טון או שרושמים גשר בסריג 1..... תלוי

craper

New member
פשוט ראיתי שירים

שהועברו מהסולם המקורי שלהם בלי שום הערה בספרים כאלה... (וזה אמר המורה שלי... ככה שהוא מבין) כל השירים של "איפה הילד", למשל הועברו ככה שיהיה אפשר לנגן אותם בקלות יחסית..עוד כמה של להקות ישראליות אחרות...

גררר יא מבינים בגיטרה שכמותם!

אוי אני מרגישה כמו אידיוטית מושלמת כשאני לא מבינה כלום ממה שכתוב שם..

למעלה