האקטיב ליסט של הנוער העובד והלומד

האקטיב ליסט של הנוער העובד והלומד

לפני חודש וקצת נפתח אקטיב ליסט של הנוער העובד באייסיקיו. מי שעוד לא יודע אז אקטיב ליסט זה מן חדרים של צ´ט (אבל באייסיקיו) שהמנהלים של אותו חדר מחליטים מי יכנס לשם.... אני החלטתי לפתוח אקטיב ליסט של התנועה מתוך ידיעה של חוסר תקשורת בין החניכים... אחרי חודש כבר היו באקטיב ליסט 120 חניכים מכל מחוזות הארץ (תשאלו את המחוברים איך היה...) אנחנו מחפשים את התמיכה של צוות האתר התנועתי אך בינתיים הם לא מעוניינים (הם לא מחזירים תשובות) אז ניסינו (המנהלים והמשתמשים) להראות שזה כן הולך.... לצערינו לאחרונה קרתה תקלה שלא היתה תלויה בנו המערכת הכללית של האייסיקיו קרסה ואנחנו נשארנו מחוסרי עבודה אך אנחנו לא מתיאשים ומנסים כל הזמן להעלות את האקטיב ליסט מחדש... יכול להיות מצב שנפתח אקטיב ליסט חדש ואז תצטרכו כולם להכנס מחדש שוב... בינתיים אל תתיאשו ואני מבקש מצוות האתר התנועתי להחזיר לנו תשובות לאקטיב... אתם מוזמנים להשאיר הודעות ותגובות בפורום התנועתי מספר האייסיקיו שלי הוא:62096910 האיימיל שלי: [email protected] לעבודה להגנה ולשלום עלו והגשימו צוות האקטיב ליסט התנועתי נ.ב קן רמתיים איפריה!!!!!

בענין האקטיב ליסט ../images/Emo132.gif

ערכנו מספר נסיונות להכנס לאקטיב ליסט אפילו הורדנו את תוכנת ה- i c q לטובת הענין אבל לא הצלחנו למצוא שום דבר בנושא גם שלחנו לכם אי מייל שמבקש את עזרתכם איך מגיעים לשם ברגע שנבין במה מדובר ונראה שהענין רציני נשמח לתת לכך ביטוי בעמוד החדשות של האתר התנועתי

תודה על המאמץ אבל יש באייסיקיו בעיה

תודה על המאמץ אבל יש באייסיקיו בעיה אתם תהיו הראשונים לדעת על האקטיב ליסט שהוא יתוקן.... ותודה על הרשמיות ובלעדיות המנהלים

למעלה