האקים ל T3

צחי 67

New member
האקים ל T3

יש לי מכשיר T3 ולאחרונה נתקלתי בבעיה שכשאני מגדיל את המסך, שורת התפריטים התחתונה לא עובדת, כנראה בעיית כיול מסך. ניסיתי לעשות כיול מסך אבל הכיול עובד רק על החלק העליון של המסך ולא על החלק הנפתח של המסך. 1. האם יש תוכנה שמכיילת את החלק התחתון של המסך? 2. האם יש האק ש"מתלבש" על האפשרות של החלפת מצב של המסך התחתון (מעבר בין מסך מלא למסך עם אפשרות כתיבה בחלק התחתון. וכן מעבר בין מצב של מקלדת למצב של איזור כתיבת גרפיטי)? האקים לשאר האפשרויות כגון סמל בית וחיפוש מצאתי בתוכנת 123-launcu אבל האק לפתיחת מסך מלא לא מצאתי עדיין.

rogalach

New member
אם יש לך ZLauncher

קרה לי בדיוק אותו מקרה עם ה ZLauncher שלי ושום דבר לא עזר. בסופו של דבר מה שעשיתי היה להסיר את התוכנה לגמרי, גם מהפאלם וגם מהארכיון שלו במחשב, ולהתקין אותה מחדש. אחרי שעשיתי התקנה מחדש, הכל הסתדר... בהצלחה!

צחי 67

New member
הבעיה לא ב ZLauncher

גם אחרי איפוס קשיח הבעיה נשארת. כנראה בעית מסך. מה שאני מחפש זה איזה האק שמאפשר ב T3 לפתוח ולסגור את המסך ללא צורך ללחוץ על החץ בתחתית המסך

Ariyeh1

New member
אם אחרי איפוס קשיח

הבעיה נשארת לא יעזור לך שום האק. עליך לפנות לתיקון המכשיר למעבדה טובה (אישית אני ממליץ על הראל אבל יש עוד כמה)

rogalach

New member
כנראה לא הבהרתי את עצמי מספיק

אף פעם לא התכוונתי שתעשה Hard Reset אלא שתסיר את התוכנה לגמרי!!!! ז"א שלא תהיה לך התוכנה של ה ZLauncher בפאלם, ז"א שתהיה לך רק התוכנה שמקבלים מהחברה כשקונים את הפאלם, זו שא"א לעשות איתה כלום. להסיר לגמרי את ה ZLauncher גם מהפאלם וגם מהארכיון של הפאלם על המחשב... לאחר שאתה מסיר את התוכנה לגמרי(!), לא עושה Hard Reset, אז תתקין אותה מחדש ובע"ה אם קצת עזרה מלמעלה, זה צריך לעבוד... בהצלחה!

רענן 25

New member
הפתרון שהצליח אצלי מאד הוא:

תוכנת digiE אפשר להוריד והיא בחינם. רק צריך לזכור להתקין אותה על הכרטיס החיצוני ולא על המחשב עצמו. היא מגיעה עד לקצה המסך הנפתח ועושה עבודה מצויינת. בהצלחה

צחי 67

New member
תודה לכל המגיבים

אחרי כמה איפוסים קשיחים המכשיר חזר לעצמו וכרגע זה עובד. מקוה שימשיך ככה הלאה. בענין ההאקים מצאתי תוכנה בשם QLaunch שיש לו את האפשרות לפתוח את המסך ע"י לחיצה על כפתורי הפאלם

למעלה