האקסית מתחתנת

האקסית מתחתנת

עם החבר הכי טוב שלי לשעבר. חשבתי שהקשר הזה כבר לא מרגש אותי, אבל כששמעתי את זה הרגשתי כאילו שורפים לי את הלב. מילא שכל החברים מסביב מתחתנים, אבל זה קצת מוגזם. ועוד היא מתקשרת לספר לי על זה, אחרי שהצלחתי לא לדבר איתה שנה. אוף.

אוי :/

לא נשמע נחמד בכלל. מחשבות כמו "זה יכול היה להיות אני איתה מתחת לחופה" לא יעזרו. תראה את זה כסוג של סוף.. אם היו לך לבטים של כן להתקשר או לא.. עכשיו אין הרבה טעם. למה הוא חבר הכי טוב לשעבר? בגלל שהוא איתה? קח את החיים בקלילות והכי חשוב עם גישה חיובית :) הכל לטובה בסוף - כן, בסוף, כי לוקח זמן להבין את זה.

לא קיוויתי או רציתי שנחזור

אבל כן קיוויתי שהם לא יתחתנו. יכול להיות שזה קטע של קנאה, אבל אני חושב שזה יותר מהרצון לסגור את הסיפור הזה בדרך פחות כואבת מבחינתי. וכן, הוא היה חבר טוב שלי, עד שהם נהיו ביחד 3 חודשים אחרי שנפרדנו. סיפור ארוך, לא לשעת לילה מאוחרת . היה הרבה יותר קל אם היא הייתה מתנתקת, אבל יש לה את הצורך הזה להופיע כל כמה חודשים ולהתעקש שנחזור להיות חברים טובים. לפחות בתור ידיד אני מבוקש...
תודה על העידוד בכל מקרה. אני אאמץ את הגישה הקלילה החל ממחר אני מקווה.

אפשר להבין אותך זה לא קל

בשלב זה זה בסדר להתרחק ממה שעושה לך כואב. אל תטריד את עצמך בזה ונצל את סביבתך בכדי לא לחשוב על העניין. לצאת,לבלות,לראות,לחיות!

magenta73

New member
זה לא קנאה כמו אגו...

אני לא התחתנתי איתה, גם אתה לא. תראו שזה לא יצליח לכם וכו'. וואלה. הצליח. אבל קשה, אני יכולה להבין למה קשה לך. חברים אמורים להיות איתך ולא לעשות דברים כאלה שהם כביכול סכין בגב. (למרות שזה לא ממש סכין בגב, סך הכול כבר נפרדתם). תשמע, אני לא יודעת כמה זמן בדיוק הייתם יחד ולמה נפרדתם או מי נפרד ממי, אבל בסך הכול, מה שהיה היה. מקווה שתרגיש יותר טוב בהמשך היום :)

cheshire9

New member
בסך הכל היא עושה לך טובה

כי סוגרת מבחינתך את העניין....... ואם היא עדיין רוצה להיות ידידה שלך אני בעד - ואם באמת אהבת אותה אני חושב שגם אתה תרצה להיות ידיד שלה - ואם לא תרצה זה מעמיד בספק את האהבה שהיתה לך....
וזה שהוא ידיד שלך גם זה לטובה - היית מעדיף שתתחתן עם איזה גורילה לא מוכרת לך ?
בקיצור - אם הוא היה חוטף לך אותה מהידיים הייתי מבין את מצוקתך, אבל אם גמרתם בעצמכם נראה לי שזהו המהלך הטבעי של הדברים ואתה צריך רק לברך עליו. ואולי - אולי - עדיף שתתחיל להתרכז בחיים שלך במקום בחיים ממול ..... לא ?
(סתם - בא לי היום לתקוע הרבה אייקונים)

פרויד גרס שלכל דבר יש סיבה

ולכן אני מניח ששבלול מסמל בתת המודע שלך חיה חסרת חיים. שבי מפרפר נחמד היה מוחה בתוקף.... תראה, למרות השם פה בתפוז, אני משתדל להתרכז בחיים בצד הנכון של הכביש. יוצא, מכיר, מקטר פה בפורום. מצד שני, אני בנאדם שנזרק אחורה מאוד בקלות. בגלל זה העדפתי לנתק את הקשר לפני כמה חודשים, ובגלל זה השיחה אתמול לא עשתה לי טוב. אני כן מסכים שהמצב די טבעי ולא מאוד דרמטי (אנשים מתחתנים) ולחשוב על זה יותר מדי לא יעזור. הייתי שמח לאמץ את הגישה שאתה מציג, לשכוח לגמרי ממה שהיה ולא לאבד אותה בתור חברה (אכן, אני עדיין אוהב אותה בתור כזאת). אבל בגלל שאני מכיר את עצמי, עדיף יהיה כנראה לחזור ולהתנתק.

cheshire9

New member
../images/Emo110.gif

אז מה זה מסמל עכשיו ? אני פשוט חשבתי שדווקא החתונה שלהם תעזור לך להמשיך קדימה ..... להזכיר לך להתרכז בחיים שלך. אבל איך שטוב לך.

לא יודע מה זה מסמל.

לא היו תמנונים בפרפר נחמד. בכל מקרה, די שמעתי בעצתך (בכל זאת, לאליס זה עבד לא רע). דיברתי איתה, איחלתי מזל טוב, אמרתי שהיה נחמד לשמוע ממנה וזהו. יש איזשהי הרגשה של סגירה. ובערב בפאב (חגגתי יומולדת) לקחתי מספר מאהבת חיי הפוטנציאלית, ככה שהדברים נראים יותר בהירים כרגע. לילה טוב ותודה על העצות.

ufffnick

New member
עם חברים כאלה...

מי צריך אויבים. לא היה עולה בדעתי להתקרב לאקסית של חבר. השום מצב בעולם, וזה ללא קשר מה היה ואיך נגמר. הוא חבר, היא לא. עזוב אותך מאגו/קנאה/רגשות ישנים. זה שורף, ואתה זקוק לבריחה מהכל. זו הפעם היחידה שאני אמליץ באמת על מילוט, ולא התמודדות. כי כאן, באמת שזה לא בשליטתך. תאמר מזל טוב יום לפני החתונה, ותשתדל "להיזכר" בטיסה חשובה לחו"ל, לאירוע משפחתי חשוב באותו יום. זה גם אחד המקרים הקלאסיים של - "לתפוס מרחק". ורק בגלל שזה שורף לך . הם בתוך עולמם, מאושרים, ולא ממש סופרים את הרגשות שלך...

אישון36

New member
מזל טוב.

ואולי היא והחבר לשעבר ימצאו חיים ויפסיקו לספר לך. בהצלחה בדרכך החדשה (בלי המישקולת). אישון. בודי בילדר.

למעלה