האקסית שלי

האקסית שלי

לא יוצאת לי מהראש. היינו חברים שנתיים, ובכל השנתיים האלה תמיד ידעתי שהיא לא בשבילי, אבל אהבתי אותה ואני עדיין אוהב אותה. תמיד נפגעתי ממנה, תמיד רבנו, היינו בנתק המון פעמים, תמיד דיברנו, ותמיד חזרה לאותה צורת התנהגות, היו לי תמיד מחשבות לעזוב אותה, רציונלית אני יודע שהיא לא בשבילי ואם אני אהיה איתה אני פשוט אתמוטט, ואילו מצד שני, יש בי חלק שכ|"כ רוצה אותה, כ"כ אוהב אותה, אני מרגיש שיש בתוכי מלחמה שלא הוכרעה. אני יזמתי את הפרידה והיא ניסתה לחזור, בימים שלאחר מכן אך דחיתי אותה, הייתי כ"כ פגוע ממנה, שידעתי שזהו, זה נגמר. מאז עברו כמה חודשים ועכשיו היא לא יוצאת לי מהראש, רוצה אותה ולא רוצה אותה. אני יודע שאם אתקשר אעשה לעצמי נזק, ומצד שני לא מצליח לשחרר את המחשבות המציקות האלה, מה קורה לי?

מזמינה אותך לשחק

דמיין שחבר מספר לך את סיפורו, בדיוק אותו הסיפור כפי ששיתפת אותנו. מה לדעתך כדאי לו לעשות?

אני יודע מה אני אגיד לו

תברח ממנה כל עוד אתה יכול, היא נזק, היא לא תשתנה, אין סיכוי, היא תמשיך לעשות לך נזק, ואתה תמשיך לשקוע בדכאון של עצמך, תמשיך ליפול למטה, זאת תהיה טיפשות לחזור חזרה, ואל תספר לי עליה או על הצרות שלך איתה אם אתה חוזר. אתה יודע את זה בעצמך, אז למה אתה שואל אותי? כל פעם חזרת אליה, וכל פעם אותו סיפור, כל פעם אותה נפילה ואותה הידרדרות, אז נכון שיש רגעים ואפילו תקופות שבהן היית מאושר איתה אבל תמיד ידעת שיגיע הרגע שבו היא שוב תהרוס הכל ושוב תרצה להיפרד ושוב תישבע שזהו, איתה גמרת. זה מה שהייתי אומר לו. אבל, עכשיו כשזה אני התחושה היא כ"כ קשה, היא כל הזמן בתוכי, רוצה לשחרר ולהשתחרר מהתחושות האלה, ולא מצליח.

בכלל לא

או אולי פעם אחת, אבל ההנאה כ"כ גדולה שאני שוכח במהירות, המחשבות מציקות כשאני לבד בעיקר.

ממממ.....

ספר טוב, סרט טוב. אולי אימון ספורטיבי. לא הרבה, אני לא טוב בלהיות לבד.

רוצה תגובה יקר ../images/Emo140.gif

מלא את יומך בדברים שיגרמו לך הנאה ושימחה. עד שתרגיש שתדירות המחשבות על האקסית פוחתת. בהצלחה. עידית

למעלה