האקס המיתולוגי----תסכוללללללללל

האקס המיתולוגי----תסכוללללללללל

הכרתי אותו בגיל 15 הוא היה החבר הראשון שלי הנשיקה הראשון הראשון ששכבתי איתו האהבה הראשונה והיחידה היינו ביחד נפרדנו חזרנו נפרדנו חזרנו נפרדנו חזרנו נפרדנו חזרנו ואז נפרדנו לפני 8 חודשים מאז לא דיברנו והשבוע חזרנו להיות בקשר הוא רוצה להיות רק ידידים אבל אני מתההההההההההההההההההההה לחזור אליו והוא ממש לא רוצה אוףף למהההההההההההההההה

כמעט25

New member
אחותי מה יש לך?!

אם את מאמינה שסבוב פרסה יעשה שינוי...אני בספק...אם זה לא נועד להיות, זה פשוט לא נועד להיות..ואני מדברת דיי מניסיון לדעתי האישית.. את צריכה להמשיך הלאה. בהצלחה,

Cobe Anan

New member
זמנים מתחלפים, אנשים משתנים..

פעם זה נורא העציב אותי, להסתכל אחורה על חברי ילדות שהלכו כל אחד בדרכו, על נופים שנעלמו, על דברים שאהבנו לעשות ופתאום נראים מטופשים.. אבל זה הטבע האנושי, להתקדם הלאה.. חלקנו מוכנים לזה, חלקנו לא מוכנים לעזוב, וחלקנו בכלל לא נוטים להשתנות- זה לא הטבע שלהם. כאן נכנס קונפליקט: אולי הX שלך, שהיה איתך מאז שהיית בת 15, שהיה הראשון בכל צעד חשוב אצלך, עבר הלאה, וכבר (תכיני את עצמך נפשית- את לא הולכת לאהוב את זה:) לא אוהב אותך יותר. את תמיד תהיי בשבילו מישהי שעשתה לו טוב, יהיו לו זכרונות טובים ממך, את תהיי נוסטלגיה נעימה, אולי אפילו ידידה טובה- אבל זהו. והוא בשבילך נשאר הכל. הוא עבר הלאה, אבל את לא. באמת בעיה, אבל רק את יכולה לפתור אותה. הוא הלך לכיוון אחר, אם תרצי לרדוף אחריו, תצטרכי להשתנות. אם תרצי להישאר את עצמך- תיאלצי לוותר עליו. עצה אישית: היום יש מישהו אחר שיכול להשלים אותך, הX שלך כבר לא מתאים. תמצאי את האדם המתאים, ותשכחי מהX.

שמעי

אני חושבת שאת מחזיקה במשהו שלא קיים. אם הוא רוצה שתהיו ידידים ואת כל כך אוהבת אותו, את צריכה להסכים לו רק כי זה מה שהוא רוצה. תכבדי את הרצון שלו. אחרי הכל, אם המצב היה הפוך היית רוצה שהוא יכבד את הבקשה שלך, לא?

טעות מרה..

לחזור לקשר עם האקס זו טעות. כן, יש לי אקסים שנעשנו חברים טובים בהחלט, ואני שמחה על כך ומברכת על כך יום יום. אבל אילו קשרים שנגמרו בצורה טובה, ואין שום רגשות לשני הצדדים (זה בדוק
), ככה שהחברות הטובה ביננו רק התחזקה, ונעשינו ידידים מאוד טובים נטולי רגשות. אני מציעה שפשוט תתנתקי לכמה זמן, זה יכול להועיל לך ולו ביחד.

למעלה