האקס פיילז נפלו חזק

האקס פיילז נפלו חזק

מה קרה לסדרה ``אקס פיילז``, מישהו מוכן להסביר לי?! פעם היא הייתה קאלט! פעם ראו אותה אנשים בכל העולם! החנונים תמיד היו מסתובבים עם חולצות שלה, והנורמלים קצת הכחישו אבל כולנו ראינו אותה כל יום עד השעות המאוחרות בלילה! מה קרה לערב הזה פעם בשבוע, שהיינו הולכים לישון עם האורות פתוחים, ולא מסתובבים אחורה במסדרון? ובלילות שהיינו מורידים את הווליום בטלויזיה כדי לא לקבל התקף לב? מישהו מוכן להגיד לי למה הסדרה הזאת הפכה לזבל?! אה?! בדיוק כשבאתי לצאת החוצה ערום כביום היוולדי, ולבצע מסע רציחות תעלומתי, אין כבר את מי להאשים! מה יגידו? ``אמינם אמר לו`` שטויות! הבן אדם הזה סתאם פה גדול! אולי יגידו ``כת השטן``. בחיית... מי יחשוב אפילו על ``אקס פיילז`` אה? שיט! ובדיוק כשנהייתי גדול מספיק... החיים בזבל. פושע.

אני אגיד לך...

מה קרה? נגמרה המוזה, זה מה שקרה. זה קורה לכל אחד, שהוא עשה סדרה מצויינת, המון פרקים, ניסה לחדש לך תמיד ואז בום! ונגמר. האמת היא שזה כבר קרה להם בסוף העונה השניה או השלישית, אבל אז פתאום ניצוץ של אור בעיני הכותב החזיר את הסדרה ועוד עשה אותה הרבה יותר מעניינת - הוא יצא מנוקדת מבט חדשה- שאין עב``מים. זה היה ענק! מי היה בכלל חושב על זה! אני אומר לכם, הסדרה הזאת היתה שוס!!! טוב... להרגע... בכל מקרה עכשיו הפרקים האחרונים שראיתי היו ממש קיטשים. אני כמעט בטוח שהחליפו את כל התסריטאים כי זה ממש קטסטרופה! מה זה ה``דואט`` שהם עשו עם ``קופס`` - יענתו תיעודי כזה אלק, על עב``מ שנראה כמו הפחד עצמו... איזה שטויות. ולמה כל זה? אני אגיד לכם למה. (בעצם אתם כבר יודעים מה אני הולך להגיד..) -כי איזה שמן מכוער שם בהוליווד החליט שעדיף לו לקחת סדרה שכבר הייתה קיימת ויש לה שם, ולמחזר אותה עוד קצת, וללעוס אותה עוד קצת עד שיצא ממנה המיץ לגמרי, מאשר לתת קצת -טיפה אמון ביוצר צעיר שמחפש עבודה וכרדיט. זה מחליא אותי. ולגבי מה שאמרת שאתה תצא להרוג משהו, מה חסרים סיבות?! אתה מאלה שנותנים לסרטים שם של מסיטי ילדים לרעה. אתה לא צריך את האקס פיילז כדי לרצוח משהו, זה הכל בא מההורים. אותם תמיד תוכל להאשים. Life Is Art...

למעלה