האקס פייל הגדול מכולם

1Shir

New member
האקס פייל הגדול מכולם

לו היתה מופיעה בפניכם ג'יני, אילו 3 משאלות הייתם מבקשים? אני בטוחה שתמצאו. גם אני מוצאת לבסוף. הרי כפי שציינה הג'יני, בני האדם לא השתנו לאורך מאות שנים. נותרים בשטחיותם. לא מסתפקים במה שיש. תמיד מסתכלים על חצי הכוס הריקה. רוצים עוד משהו חיצוני. שואפים להיות משהו אחר ממה שהם. זה כ"כ נכון שזה גורם לי לבכות. מדוע אף אחד לא הצליח שהמשאלות won't backfire? כי אנחנו לא באמת רוצים אותן. הן נובעות מאגו. תמיד אוכל למצוא ממה להיות לא מספיק מרוצה. אבל אני באמת רוצה רק דבר אחד - לקבל את עצמי באהבה כמו שאני. וזאת משאלה שאם רק ארצה, אני יכולה להעניק לעצמי בשניה. אני מרגישה את זה לרגע, את ההשלמה הגורפת, האושר על כל דבר קטן. למה אין לי מספיק אנרגיות להחזיק את זה בתוכי יותר מכמה שניות? למה האושר הזה מציף אותי עד כדי כך שאני חייבת לשחרר ממנו קצת? למה כולנו בוחרים להיות מתוסכלים כל החיים בגלל שטויות, כשלהיות מאושרים ולאהוב את עצמנו זה הדבר הכי טבעי וקל? פשוט לשבת, לשתות, להסתכל על העולם ולחייך... מולדר הגשים לג'יני את המשאלה שלה. מדוע אנחנו לא בוחרים להגשים את המשאלות של עצמנו???

Gilliana

New member
ודווקא אני...

... את המשאלה שלך כבר הגשמתי מזמן. מאחלת לך השנה הזו להצליח גם, להגשים את המשאלה הזו.
מה המשאלות שלי? נתחיל ב-10 מיליון דולר בחשבון הבנק שלי (אפשר גם ביורו, לא נלך על זה לרב), משם אני כבר אסתדר.
ולמה את חושבת שאנחנו בוחרים לא להגשים את המשאלות של עצמינו? אני לפחות יודעת שאני חותרת לכוון הזה מדי יום ביומו.

למה? כי אני צריכה לטוס עד לקנדה

וגם שם לחפש בכל אונטאריו אבל יש משהו בדברייך

aerynsun

New member
אני ממש השנה

למדתי להסתפק במה שיש. יחד עם זאת לשאוף למשהו שאני מאוד רוצה, אפילו הדבר הכי קטן, לראות את זה בדמיון וזה כבר יבוא... וכשזה בא, זה כל כך נפלא שאתה נזכר ככה בקטנה כמה ציפית לזה. אני שמחה על כל יום שנמצא, כל יום שמגיע וכל יום שעבר. שמחה בחלקת חיי ושמחה שכמה יותר אנשים שיהיו מסביבי ויהיו בחלקת אושרי ואני אתן מחלקת אושרי ככה יטב. לקח לי זמן להגיע לתובנה הזאת... יש הבדל בין לחשוב להגיע לתובנה ובין להיות שם. זה תהליך קשה אבל נהדר בהגשמותו. מאחלת לכולכם שנה מצויינת ולך ,שיר, בהצלחה.

1Shir

New member
אתן צודקות

כי חשוב גם שיהיה למה לשאוף וכדי להכיר בטוב, צריך גם להכיר במה שפחות רצוי מצד שני להיות מאושרים בחלקנו זה חמקמק, שני הצדדים הקצת סותרים האלה, אבל אני מנסה להצליח, ותודה :)

aerynsun

New member
המפתח

הוא להאמין בעצמך. ולהקשיב לעצמך ולא לסביבה. האושר מצוי בנוי (כן משפטים ששומעים המון עד שאפשר להקיא אבל מה לעשות שהם נכונים) כל פעם שנתקלים בפחות רצוי , זה בדרך כלל השלכה שלנו על הנקודה הלא רצויה. ושהשלכה נמצאת שם , לא רואים את הרגע, את המציאות וזה מעפיל את האושר. צריך להאבק ב"שד" שמסתיר את הרגע ומעפיל עליו עם כל מיני כאבים שלנו כדי שנתמקד בכאבים ולא ברגע. כשמצליחים להאבק בו. נמצאים במקום הנכון עכשיו אני הולכת לישון אפילו שסלווסטר כי היה לי יום ארוך ואני קרוווווווווווווווווווווווווווווועה! חגגנו לאמא שלי יוםהולדת. איזה תאריך חמוד

Gilliana

New member
מזל טוב לאמא, תמי ../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

למעלה