האקס שלי ואני - למרות הכל.

יונית38

New member
האקס שלי ואני - למרות הכל.

לפעמים אני תוהה, של מי החיים האלה לעזאזל. התגרשתי, נו מה, הרי לא רציתי לחיות איתו תחת קורת גג אחת. כשאני הולכת איתו לעשות קניה משותפת לילדים, במקרים חריגים בו נוכחותו חיונית ושומעים שאנחנו גרושים אנחנו מקבלים ישר הערות, "לא יכול להיות, אתם נראים ממש כמו זוג,," וכו´ וכו´. כן, האקס שלי ואני, למרות הגירושין הקשים מסתדרים מצוין מאז הגירושים, אין מריבות, אין סכסוכים, הכל רק בענין הילדים, מדברים מלבנים ענין הילדים וכו´. הקיץ האחרון יצאתי לאילת עם חברים משותפים, הילדים התחננו שאבא שלהם יבוא, הסברתי להם שזה בלתי אפשרי, אנחנו גרושים ואני ואבא לא נוסעים יחד. מצד שני, אני תמיד מנסה להכנס לראש של הילדים, אני יודעת שזו לא אשליה מבחינתם, הם יודעים שאנו לא נחזור, אבל למה לא נעשה פעם משהו שהם רוצים, למה לעשות רק מה שהחיים מכתיבים? לא לשכוח, אנחנו גרושים 4 שנים ופרודים 3 שנים, להתקשר אליו ולהציע הצעה כזו זה לא נורמלי. התקשרתי אליו, התשובה שלו היתה מיידית מאוד "אין לי שום בעיה, בכיף". הגענו לאילת - התכנון 3 לילות. הילדים היו מאושרים. השעה 9 בערב, כל החברים בלובי, צחוקים ומה לא, אני מחליטה לעלות לחדר, כי אני חיית לילה, רוצה להתארגן כדי לצאת למועדון בלילה, לבד כמובן, או מקסימום עם מישהו מהחברים - בשום אופן לא עם האקס. אני עולה ואני רואה שהאקס שלי איננו, אני מתקשרת והוא אומר ללי שהוא ירד לעיר, כעסתי למה הוא לא מודיע לי, כי גם אני רוצה לצאת. "מה את רוצה שאני אבקש רשות, יצאתי, כי רציתי לצאת, אני תיכף חוזר, יאלה ביי". כשניתקתי הבנתי שבעצם אני צריכה לדבר אחרת למרות שהכוונה שלי היתה ברורה בשום אופן לא להחליט עבורו. כשהוא בא אמרתי לו את מה שהתכוונתי לומר ולא הובן נכון. "תראה, אתה יכול לצאת מתי וכמה שתרצה כי זה מה שאני מתכוננת לעשות, רק מה אני רוצה שהטיול הזה יהיה מוקדש לילדים, כלומר, אחרי שהם ילכו לישון תצא לאן שיתחשק לך, כל עוד הם ערים, תהיה בחברתם תעסיק אותם (לפחות בזמן שהם בלי החברים שלהם). הענין הוא שהילדים כביכול רוצים אשליה של יומיים שאמא ואבא יחד, הם חכמים להבין שזה לא מה שיהיה אבל בכאילו, וכל עוד הם ערים שיראו אותנו יחד, אם הם ידעו שכל אחד מאיתנו יוצא לבלות לבד הוא ירחם על זה שנשאר, אני מכירה את הילדודס שלי. "את צודקת, אין שום בעיה, אני אצא רק שהם ירדמו" כך ענה. בשעת חצות התקלחתי, התלבשתי והתכוננתי לצאת, הוא כמובן היה בחדר בו היה צריך לישון עם הילד. הלכתי אליו ושאלתי איך אני נראית, הוא אמר יפה מאוד, ובתוך הלב שלי צחקתי, לא האמנתי שזה מה שקורה לי, איך החיים משונים. יצאתי וחזרתי בשעה 4 לפנות בוקר אחרי לילה של ריקודים, וחיים משוגעים. יום למחרת רציתי לצאת בשעה 9 בערב אבל הוא הזכיר לי שסיכמנו שהשעות שלו הם מהשעה 9 בערב, אז לא היתה לי ברירה ואמרתי אוקיי. רק מה הזכרתי לו שלא ישכח, יוצאים אחרי שהילדים נרדמים. והוא כרגיל ישב איתם ונהנה מחברתם עד שנרדמו ויצא. בשעת חצות כשחזר אני יצאתי - כרגיל כפי שסיכמנו. ביום השלישי כל החברה החליטו שכולם יוצאים יחד, אבל אוי, בעיה, מי ישמור ביביסיטר? ביקשתי ממנו שישאר ואני אצא, אני כל הזמן עם הילדים, אמרתי לו אז בבקשה אולי תשאר אתה? הוא לא הסכים, ואמר שגם הוא רוצה לצאת עם כולם ועוד הוסיף שאני תמיד מבלה ועושה חיים והוא לא אז הפעם הוא רוצה לההנות את הבילוי עם החבר´ה. התבאסתי בגדול הרגשתי רע, אבל, אין מה לעשות, לא נורא, עליתי לחדר עם הילדים מבואסת, כל כך רציתי לצאת עם כולם. איך שאני רוצה לעלות למיטה לישון הוא מגיע "טוב, תלכי את, אני אשמור על הילדים". פתאום ריחמתי עליו. "עזוב, לך אתה, לך תהנה, אני באמת נשארת בהרגשה טובה, אל תדאג". "עזבי לכי תהני עם החברים, אני באמת רוצה שתהני". קמתי התלבשתי ויצאתי. מה אגיד לכם, כל מי שראה אותנו ולא ידע שאנחנו גרושים, לא האמין שאנחנו לא נישואים. ומי שהכיר אותנו מהעבר - פשוט עמד מהצד והתמוגג. איך אנחנו "רבים ומתווכחים" בינינו מי שומר היום ביביסיטר. אגיד לכם משהו? פשוט לא האמנתי שכך יהיה. דרך אגב, ביום הראשון היתה הצפה של מים בחדר שלנו, כי התפוצץ צינור אז העבירו אותנו לסוויטה ענקית באותו יום זה טוב, אבל בנוסף קיבלנו עוד סוף שבוע פיצוי - הפעם צחקתי - "לא איתך, זה שלי, הפעם אני מתעקשת לבלות לבד עם פרטנר אותו אבחר עבורי"

יונית וואו

נשמע מעולה... כאילו חזרו דברים למקומם.. שמחה לשמוע שהיחסים ביניכם טובים למרות הכל. ובכלל שאת יכולה לשהות בחברתו, כל הכבוד אישה.

יונית38

New member
הצהרה כבל עם ועדה - סקס עם האקס

לא בא בחשבון
ובטח לא עם
וגם לא בכל מחיר למען הילדים - קודם כל אני עצמי וכשאני עצמי מרגישה טובה אז הכל טוב.

כן החיים עם האקס הם משו

יש לנו כמה זוגות של אקסים והיחסים ממש אפשר לכתוב ספר. הם נעים ממפגשים, כולל ארוחות ערב שבת ביחד, ועד חברות בין החברה החדשה של האקס עם האקסית. הדבר היפה בכל זה שהיחס לילדים בכל המקרים האלו הוא נהדר ומתחשב, וזה ממש נכס חשוב, לילדים ולאישה. שיהיו יחסים נעימים, לפחות כשלא ביחד, אין סיבה שלא. יונית, שמח בשבילך שלפחות בשלב הזה של החיים דברים מסתדרים, ישנוני כי ציווני חירות

טאKילה

New member
מחוייכת אחלה אקסים אתם..../images/Emo3.gif

לפעמים קורה שזוגות לשעבר , חוץ מבילו משותף מזקירים נשכחות חחח פתאום המשקעים אפופים רחוק, והרצון לגעת לקחת גדול,הכל תלוי בכם. נראה שרצית מאוד להסעיר אותו, את אומרת לא ,העניים אומרות הכל. רק שיהיה לכם טוב יחד או לחוד. כתבת יפה אהבתי..

Mוניk

New member
ככה צריך להיות-כל הכבוד יונית../images/Emo20.gif

ככה צריך להיות אני מכירה הרבה גרושים/ת שהם ממש חברים טובים ולילדים יהיה הווה ועתיד טוב יותר בלי משקעים שליליים. ולעומת זאת יש גרושים שהופכים לאוייבים אחד כלפי השני והילדים פשוט משלמים את המחיר הכבד על לא עוול בכפם וזה קשה ומותיר משקעים מרים. כמה שתהיו חברים טובים ככה לילדים יהיה טוב וזה יפה שנסעתם ייחד למען הילדים
יונית
מוניק מביטה קדימה

י ו ל י ק

New member
יוניתי

מצטערת קצת לנפץ את האהדה הכללית לסיפור (מבטיחה רק קצת) נכון, קשר טוב עם האקס הוא יפה,וחשוב לילדים לראות שההורים נשארים במקום שהם מכבדים אחד את השני ולא להרגיש שהם מחוייבים לבחור צד בין הורים ניצים. אבל.... לדעתי, גם בקשר טוב,חשוב לשמור על גבולות,בעיקר למען הילדים. אני בטוחה שאת יודעת,שילדים להורים גרושים,תמיד חולמים בתוך תוכם שההורים יחזרו להיות יחד,ולפעמים גם מנסים לגרום לזה...(מציעים חופש ביחד) באיזשהו מקום,לי נראה,שמתוך רצון טוב,נתת להם את האשליה לקצת שזה באמת כך... לא באה לשפוט,חס וחלילה,רק לתת לך חומר למחשבה... לא כדי לתת לילדים אשליה,ואחר כך לנפץ אותה.... מעבר לזה - מאושרת בשבילך שאתם יכולים לטפל בדברים של הילדים ביחד. הלוואי על כולנו!

יונית38

New member
יוליק

זה בסדר מקבל הכל בכיף. תאמיני לי דבר כזה לא יחזור, היה, נהניתי ונגמר, כנראה יש לבנאדם פעם בכמה זמן מן דבר כזה שהוא מחליט לעשות מה שבא לו בלי להתחשב בכלום. כמו שאמרתי נגמר בשלום :) לא נראה לי לעולם שזה יהיה, אני מאוד מרוחקת לא יודעת איך זרמתי עם זה. בכל אופן הכל בכיף

פפיטה

New member
היי יונית

רציתי לספר לך שההורים שלי גרושים מאז שהיתי בכתה א´. אחרי שהם התגרשו הם לקחו אותי ואת האחים שלי ביחד לאילת... עד היום אני זוכרת היטב את החופשה הזאת והיא אחד הזכרונות הטובים שלי.. שניהם המשיכו הלאה, שניהם התחתנו...והקשר היה טוב מאוד. אבל לא יצא לבלות זמן משותף עם שני ההורים כשהם נמצאים יחד. בקיצור אני זוכרת את הטיול הזה לפרטי פרטים וזה זכרון מאוד נעים. משהו שכולל גם את אבא וגם את אמא... (כי הזכרונות ואורח החים אח"כ מחולק בין שתי משפחות..) ובלי קשר.. הסיפור שלך כמעט עושה חשק להתגרש. סתם סתם

כל הכבוד

כל הכבוד על היחסים בינכם אני מקווה שאתם מעריכים את זה אם לא למענכם אז לפחות למען ילדכם אני גם נשוי

יונית ואוו..שקעתי לתוך סיפור יפיפיה

מלא באנושיות, והרבה אהבה לילדיך, אשריהם שיש להם אמא שכמוך, כל הכבוד על האומץ וההקרבה לסוף שבוע עם האקס לא הרבה היו מוכנים לעשות כמוך.. אהבתי ... בהצלחה בהמשך..

jdarzi

New member
ממש נעים לקרוא את זה כל הכבוד

אין לי מילים , פשוט מדהים ומחמם את הלב. טוב לדעת שנשארו אנטלגנטים בעולם הזה. בלי אגו בשמיים ועם טיפטיפה מחשבה לפני שעושים דברים לדעתי אפשר לחיות ככה בלי לחפש ויכוחים מיותרים וכך להנות מהדברים שאפשר. אני לא יודע בת כמה וכמה נסיון יש לך , אבל ממש נהניתי לקרוא את הסיפור את יודעת...להוריד מהאגו שלך ובצורה הכי מוזרה שבעולם לשעול את האקס אם הוא נעוניין לבוא לסופשבוע. יונית - כל הכבוד לך , הלוואי ואישתי לעתיד תחשוב כך

NegroVIP

New member
היה יותר יפה אם זה היה נגמר

בחזרה שלכם אחד לשני כמו בסרטים קיטשיים האלה. And they lived happily ever after =]

למעלה