האקס שלי טוען שהוא לא זוכר אותי...

שאלה2

New member
האקס שלי טוען שהוא לא זוכר אותי...

רציתי לשמוע מה דעתכם. לפני חמש שנים נפרדתי מהחבר שלי לשעבר לאחר שנתיים של קשר. הפרידה היתה קשה, אני זו שיזמתי אותה והוא לקח את זה מאוד קשה ולקח לו הרבה זמן להתאושש. לא התראנו כמה שנים, ופתאום היום הוא מופיע בעבודה שלי ומסתבר שהחל לעבוד אצלנו. כשראיתי אותו, מייד חייכתי ושאלתי אותו מה נשמע והוא הסתכל, קימט את המצח ושאל- סליחה, האם אנחנו מכירים? ואמרתי לו שהוא בטח צוחק כי פעם היינו חברים.... (אמרתי זאת בציניות) והוא אמר שהוא ממש מתנצל אבל היתה לו תאונת דרכים לפני שלוש שנים ומאז שכח חלק מהאנשים או האירועים שקרו לו בעבר. האם זה יתכן??? שעבר כה משמעותי ימחק או שלדעתכם הוא סתם משחק אותה ואם כן, אז מה מטרתו? האם הוא עדיין פגוע? האם לא בוגר יותר לענות באופן ענייני "הי, מה נשמע" ולהמשיך הלאה?

ghatto

New member
זה נשמע קצת מופרך

אבל זה גם לא בלתי אפשרי. אולי הוא שכח את מה שהעדיף לשכוח בלאו הכי.... לכי תדעי אולי אחרי יומיים הוא נזכר...אחרי שמוחו הפגוע התאמץ קצת.

nisk

New member
../images/Emo6.gif

מצטער לא יכולתי להתאפק

טראומה כגון תאונה יכולה לגרום לכך

אני לא יודעת אם הוא אמיתי או לא, את זו שמכירה אותו. אבל מבחינה מעשית זה בהחלט אפשרי שחלק מסויים בראש (מח) יפגע ונאבד זכרונות. וזה לא משנה עד כמה משמעותיים הם.

דוVשה

New member
זה הגיוני

יכול להיות שהוא עבר תאונה וזכרונו נמחק. יכול להיות גם שהוא פשוט לא מעוניין להמשיך להיות איתך בקשר ולכן הוא אומר שהוא פשוט לא זוכר. יכול להיות שהוא כן רוצה להיות איתך בקשר והוא משחק משחקים. יכולים להיות המון דברים. השאלה היא, האם את רוצה להיות איתו בקשר?

דנה551

New member
פרידה מהחבר

את מתארת שהפרידה ממך הייתה קשה ולקח לו הרבה זמן להתאושש ממנה. יכול להיות שהוא החליט שע"י הכחשה שהיית קיימת בכלל הוא יתגבר על הכאב הרב שהיה לו בפרידה ולכן הוא מעדיף להעמיד פנים שלא היית קיימת בחייו בכלל. או לחילופין שבאמת קרתה לו תאונה שגרמה לו לבעיות זיכרון דבר שקורה לפעמים. חכי בסבלנות ותראי מה יתפתח בהמשך אולי פתאום זכרונו "יתעורר" לפתע.

k e r e n m

New member
אחד ממנגנוני..

ההגנה שלנו הוא הדחקה,אני חושבת שכמו שטענת האירוע היה לו כ"כ טרואמטי עד שהבחור הדחיק אותך כך שכשנוצר מצב,שכשהוא נפגש איתך,הוא מכחיש את קיומך ומספר לך סיפור שכביכול "יגן" עליו ממך.ברור שהוא מזהה אותך ויודע שהוא יצא איתך,אך תביני את "הרמז" שלו ואל תתקרבי אליו יותר מדי. כל אחד מאיתנו בעל אישיות שונה,ולכן כל אחד יתנהג או מתנהג בסיטואציה מסויימת באופן שונה, ומושפע מממנה אחרת.וכן יכול להיות שהפגיעה ההיא ממך "שרטה" אותו עד כדי כך.אז בטח שאת לא אמורה "להעלב" מתגובתו,אלא להבין את רצונו ל"התעלם" מקיומך...

Vdrums

New member
נו אז? הוא האקס שלך מה את מתרגשת?

למה זה כל כך חשוב? למה הפרט השולי הזה מטריד אותך?

niva99

New member
יש מצב שהוא הדחיק..................

אם או בלי תאונה. כנראה שלא בא לו להזכר.

שובבנית

New member
גברים

לא כולם בוגרים. ואם קשר כזה משמעותי בעינייך. אז הצלקת עדיין מזכירה נשכחות. אז למה לדרוך לו על היבלות. הרי המשכת הלאה. אז תמשיכי בהצלחה ! נ.ב עיניין עינייני אצל אחד איינו בהכרח עינייני אצל אחר

למעלה