האקס שלי טען שהוא לא זוכר אותי...

שאלה2

New member
האקס שלי טען שהוא לא זוכר אותי...

רציתי לשמוע מה דעתכם. לפני חמש שנים נפרדתי מהחבר שלי לשעבר לאחר שנתיים של קשר. הפרידה היתה קשה, אני זו שיזמתי אותה והוא לקח את זה מאוד קשה ולקח לו הרבה זמן להתאושש. לא התראנו כמה שנים, ופתאום היום הוא מופיע בעבודה שלי ומסתבר שהחל לעבוד אצלנו. כשראיתי אותו, מייד חייכתי ושאלתי אותו מה נשמע והוא הסתכל, קימט את המצח ושאל- סליחה, האם אנחנו מכירים? ואמרתי לו שהוא בטח צוחק כי פעם היינו חברים.... (אמרתי זאת בציניות) והוא אמר שהוא ממש מתנצל אבל היתה לו תאונת דרכים לפני שלוש שנים ומאז שכח חלק מהאנשים או האירועים שקרו לו בעבר. האם זה יתכן??? שעבר כה משמעותי ימחק או שלדעתכם הוא סתם משחק אותה ואם כן, אז מה מטרתו? האם הוא עדיין פגוע? האם לא בוגר יותר לענות באופן ענייני "הי, מה נשמע" ולהמשיך הלאה?

למה הכל חשדני אצל הנשים?

הוא עדיין עובד במקום עבודה איתך??. אם כן אז סביר להניח שהוא באמת לא זוכר אותך אם הוא עזב אולי הוא חש לא נעים ו...שמעי אולי באמת לא בא לו לזכור אותך..תאמיני לי מיום ליום אני מגלה כמה אנחנו הנשים מכל נמלה עושות עדר של שוורים

lmatan1

New member
האהבה היא תמיד כואבת../images/Emo39.gif

כפי שציינת משתמע שהוא אהב אותך מאוד ולקח לו הרבה זמן להתאושש אחד הדברים הכי כואבים הם שאדם אוהב מישהו שלא מחזיר לו אהבה אומרים שהרבה מיים לא יכבו את האהבה ולכן יש מן האמת כאשר הוא אומר לך שהוא הוציא אותך מהזיכרון וזאת על מנת לא להפגע שוב.אין מבוגר באהבההוא נפגש איתך שוב ומנסה להתחמק מהרגש שיש לו אליך ולא רוצה להפגע שוב אנשים שספגו דחיה או בגידה בעבר אינם מזדרזים להפתח שוב ולהעניק אמון אבל על תקחי את זה אישי את עשית את ההחלטה שלך והוא יתמודד אם הכאב שלו. וגם זה לקח חשוב שצריך ללמוד בחיים ומכאן בא המשפט החכם שכולנו עוברים על בשרינו אין לך יותר שלם מלב שבור שלך ובשבילך באהבה.

למעלה