האקס שלי

מיקה54321

New member
האקס שלי

חזרתי לפלא הישן לאחרונה. עברתי על הודעות ישנות, סתם הצצה לשנת 2010, לפני ואחרי.
חברה כתבה לי שם שכל עוד מתעסקים במה היה קורה אילו, מרחיקים את עצמנו מהיכולת לשנות, למצוא פתרונות מעשיים למציאות שאיתה אנו מתמודדים.
חלפו כמה חודשים מהפרידה מהאקס. הרבה תובנות היו לי מאז. בזמן האחרון הרגשתי שאני לא רוצה אותו, שגם אם הוא היה רוצה לחזור - לא הייתי רוצה, אך גם הרגשתי שאני עדיין אוהבת אותו וכואבת את הפרידה. האכזבה היתה מרה.
ועכשיו משהו השתנה. אני עדיין לא יודעת להסביר מה.
האקס שלי היה נכה ריגשית. כעסתי מאוד על כל הדברים שסבלתי במהלך הקשר, על היחס כלפיי. לא משנה שלא היתה לו כוונה רעה, ובאמת שלא היתה לו.
חלמתי בלילה חלום מעניין: (אני סטרייטית לגמרי) ובכל זאת, חלמתי על איזו אהבה חזקה שאני חשה כלפי מישהי (אין לי מושג מי זאת). אני בתוך בית גדול. אני חושבת שמישהו ניסה לפגוע בי או להגיע אלי ולפגוע בי בתוך הבית ולא הצליח. אח"כ אני עם הבחורה הזאת, ואני מחבקת אותה חזק חזק ואומרת לה עד כמה אני אוהבת אותה. מדובר בקשר רומנטי. אני גם פותחת את לבי בפניה ואני אומרת לה שאני מאוד פוחדת (אני לא זוכרת ממה..). מעניין אם אותה בחורה, אותה אהובה, מייצגת את עצמי.

מיקה

coffe to go1

New member
וואו איזה חלום

אני מאד מאמינה בחלומות , אני מאמינה שחלומות באים להגיד לנו משהו, הייתה תקופה שקצת למדתי את כל הנושא הזה וממה שאני זוכרת אז ככה: יש כמה סוגי חלומות , יש חלומות שאנו חולמים על סיטואציות שעברנו במהלך היום, מחשבות שהעסיקו אותנו במהלך היום ושלא מצאנו להם פיתרון אז התת מודע שלנו כביכול מנסה למצוא פיתרון דרך החלום - לכן אומרים לפני השינה לנקות את הראש ואת הנפש מכל דבר שאירע לנו במהלך היום, לא ללכת לישון כועסים, לא ללכת לישון עם ערימות עבודה או לימודים שמונחים ליד המיטה וכו..... (אפשר להרחיב על זה הרבה) , יש חלומות שהם חלומות "נבואיים" אלא חלומות שבדרך כלל אנו חולמים לפנות בוקר והם באים להעביר לנו מסר מסויים.
בקיצור חלומות זה תחום מרתק ואם תרצי אני ינסה למצוא את הסיכומים שלי מתקופת הלימודים ואנסה לפרש לך את החלום.
שיהיה לך יום מקסים
וטיפ קטן: כל חלום שחלמת וקמת בבוקר עם תחושות לא נעימות או שקמת והחלום ממשיך להעסיק אותך תגידי: "חלום טוב חלום שלום".

מיקה54321

New member
חלומות ותת המודע

היי קופי!
גם אני מאמינה שלחלומות יש משמעות רבה. תודה על הטיפ :)
דווקא קמתי בהרגשה טובה מאותו חלום. הרגשתי שהשתחררתי ממשהו והיה משהו כל כך בטוח עם אותה בחורה.
אני ממשיכה לתהות אם אותה בחורה היא בכלל אני עצמי
תמיד אשמח להרחיב את הכתיבה על חלומות :)

שיהיה המשך יום נעים

coffe to go1

New member
אם קמת בהרגשה טובה זה טוב מאד

אני אשמח להרחיב בנושא שיהיה לי יותר פנאי, זה נושא מרתק לדעתי, בכלל הנפש שלנו, המודע והלא מודע זה נושא מרתק מאד..

אני וחלומות.

אצלי מופיעים חלומות מאד לא מוגדרים.פתאום צצים בהם אנשים ששכחתי מהם לגמרי ונעלמו מחיי לפני שנים.החלום הכי נפוץ אצלי הוא על העבודה.אני עובד בה משנת 2005 ופשוט חולם על העבודה ללא הפסקה מימי הראשונים שם ועד היום.זה לא קרה לי עם מקומות קודמים.
שהייתי בתקופת הגירושין וציפיתי שאולי משהו ישתנה ונשאר ביחד,הייתי פשוט מחכה לחלום על זה בלילה.כי הרי חייתי את זה כל רגע ורגע במהלך היום אז צפוי שזה יעבור גם לחלומות שכאילו יתן לי סימן לבאות.וזה כמעט לא קרה,למעט חלום שחלמתי באותה תקופה שאני מתחיל חיים חדשים ומביא ילדים נוספים.
יש מצב שחולמים חלום רע ושמתעוררים ולפעמים זה ממשיך ללוות אותך במהלך היום.
המקרה האחרון שלי היה דווקא בתקופת ההתאוששות מהגירושין.לא זכור לי הרבה חוץ מהשיר של הסלואו של החתונה שהופיע לי בחלום.זה פשוט ביאס לי את כל היום.

פריאל12

New member
אני לא זוכרת חלומות

אולי זה קשור לזה שאני טיפוס לא מאורגן גם בחיים?

אפילו החלומות לא מאורגנים

למעלה