האקס של החברה.

האקס של החברה.

שאלה לכן בנות המין היפה [ולאחרונה, גם החזק. שיו, אנחנו פשוטות משתלטות על הכל
] - אם חברה טובה שלכן, שהייתן עירות למרבית הריב שלה עם האקס, הבכי קורע הלב שלה, העצבים עליו [שהיו גם מנת חלקכן, הלא היא חברה, לא?], והבנתם את הנקודה... אם החברה הזו, אחרי נגיד חודשיים פרידה מהחבר, הייתה מנסה לשדך לכן אותו בטענה כי היא מעדיפה שתהיה איתו מישהי שהיא אוהבת ומכירה, מה הייתן עונות לה? המשיכה לבחור כרגע לא רלוונטית. נטו הסוגייה עצמה - לצאת עם האקס של חברה טובה או לא?

אהה... לא!

למה שתעשי לעצמך דבר כזה? חסרים בנים בעולם??? לדעתי אם החברה הזאת חשובה לך- אל תחשבי על זה אפילו. זה מביא רק צרות.

אני מסכים עם האוספת..

מה חסרים בנים ?? בואי אני יסדר לך מישהו.. יש לי הרבה חברים..

ממש ממש ממש...לא!!...

זה עיקרון בחיים... אסור לצאת עם אקס רציני או לא רציני של חברה טובה... זה כלל בל יעבור..:) גם אם ייצא לטובה וגם אם לא.. אי איפשר לדעת.. ולהרוס חברות טובה בגלל גבר..לא נראה לי...(;

Slalum

New member
../images/Emo45.gif

גם אם היא אומרת שזה בסדר מבחינתה, תאמיני לי שזה אף לא באמת בסדר וברגע שהיא תראה אתכם ביחד אני מאמינה שההרגשה שלה כלפי הנושא תחלוף. לא משנה אם עברו חודשיים או שנתיים, מסכימה פשוט שזה כלל בל יעבור.

הלוואי וכולם היו שומרים על החוק הזה

שזה נוגע לקרובי משפחה כמו אחים זה הרבה יותר כואב. גם אם יצאתם לפני 3 שנים.

נו גילי

New member
תגובה לשאלתך...

זוכרת את החבר האחרון שלי, אני מדברת איתך על שעוד למדנו, בכיתה י' (זה שאנחנו חושבות שהוא יפה ומבוזבז על ידי ה"היא"). בזמנו, היא שאלה אותי אם היא יכולה לרשת אותו ואז לא היה אכפת לי, אפילו עשיתי את ההחלטה בלב שלם עכשיו אני מתחרטת ועדיין חושבת שהוא רוצה אותי באיזשהוא אופן, כי מפריע לחשוב שאני יכולתי להיות איתו עד כה, יש לי מין תקווה שאם הם היפרדו אולי אז- אני והוא... נוח לי לחשוב כרגע שאז כשנפרדנו הוא עדיין רצה אותי, לא מפריע לי העובדה שהם שנתיים ביחד ועבר מלא זמן, ואני מקנאה לה בשקט, מי יודע אולי אפילו עכשיו אני מתקרבת אליה רק בשביל להיות קרובה אליו... ובנוגע לריב ולעצבים, הרי ראית כמה היא כאבה, את יכולה לדעת בדיוק מה הוא והיא הרגישו, וככה תוכלי להחליט. למרות שלפי דעתי לא כדי לך גם היא שלמה אם ההחלטה לשדך ביניכם, בשבילך...

למעלה