הארד דיסק

lony21

New member
הארד דיסק

איך זה הולך עם האייפוד? אני יכול לבוא עם אייפוד לכל אחד ועם כבר יו אס בי ולחבר אליו וזהו? והמחשב שלו קולט את האייפוד ככונן ואני פשוט מעביר לשם דברים? ולמשל אני מעביר לשם אצל חבר, שירים אבל ככונן, לא דרך האייטונז אני יכול להעביר אותם אח"כ למחשב שלי?

AboveBeyond

New member
רציתי גם לשאול את זה

נגיד העברתי קבצים .. אני בא לחבר מחבר usb או firewire ואני צריך גם להתקין דרייברים אצלו?

עובד בלי בעיות

אבל בקשר לדרייברים אני חושב שלא נראה לי שהוא מזוהה אוטומטית רק במקרה של העברת שירים צריך להתקין את איטונז

lony21

New member
אז חוץ משירים הכל בלי בעיות?

כי הרבה פעמים כבר קרה שאני בא לחבר ולמשל יש לו איזה סרט או דברים אחרים שאני צריך ולא היתה דרך לקחת ממנו זה כזה פשוט? בא מחבר מעביר תוך רגע וזהו?

d@r121

New member
נצל"ש

אם הבנתי אם אני קונה את הipod של ה20 ג'יגה אני צריך לרכוש גם חיבור USB 2.0 (במחיר השערוריתי של 20 דולר), השאלה שלי היא כפי שידוע לי בPC שלי אין חיבור USB 2.0 אם אני אקנה את הכבל ואחברו בין הipod למחשב הכל יתקתק כמו שצריך? (כן, שאלה מטופשת אבל כשאתה הולך להוציא 2,000 שקל על צעצוע אתה רוצה לברר שהכל יעבוד כמו שצריך)

GoatGuy

New member
יותר משתלם ויעיל כרטיס FireWire

כרטיס FireWire למחשב יעלה לך כ150 ש"ח - והוא הרבה יותר יעיל ושימושי מלקנות כבל רק לIPOD.

GoatGuy

New member
עזוב 150 ש"ח, 65 ש"ח....

חנות בשם "טרוניקס" בתל-ברוך בצפון תל אביב מוכרת את הכרטיס במחיר אבסורד של 65 ש"ח. בטח של יצרן אנונימי, שטויות. כאן.

אתה יכול לקנות כבל פיירוייר

עולה 100-150 ש"ח אבל אפשר את הכבל הusb2 ב150 ש"ח גם בביי4לסס אבל כמו שאמרת אין לך usb2 אז עדיף כרטיס firewire ואז זה יתקתק במהירות

lony21

New member
אבל...

נקבלים כבל USB כבר יחד עם האייפוד, אם זה 20 ג'יגה... אתה בטח מתכוון לדור 4 נכון? ואם אני לא טועה מקבלים איתם את הכבל ביחד

nadav144

New member
USB 2.0 והארדיסק - לא ממש

חבר שלי קנה עכשיו את ה 20G דור רביעי. כשאמרתי לו לפני שהגיע מחול שכבר יקנה כרטיס פיירוויר או כבל USB2, הוא צחק עלי! מסתבר שבאמת דור רביעי מגיע עם כבל USB. אגב, אני אישית משתמש עם ה IPOD ב 2 מחשבים, אחד בעבודה ממנו אני כותב עכשיו ואחד בבית. ככה יש לי 2 כבלים, אחד FIREWIRE לעבודה ואחד USB2 בבית (ובבית הוא הרבה יותר מהיר באופן מפתיע!!!) וחיבור של IPOD למחשב... כל עוד יש לו פיכדאוז XP, לא בעיה. כשזה מגיע ל 98... צרה צרורה ולא הייתי אפילו מתקרב!

d@r121

New member
סבבה

יש לי XP ואמרו לי שזה מגיע עם כבל ככה שאני פחות או יותר רגוע. אגב את המטען ניתן לקנות בנפרד בארץ פשוט בכל זאת השקעים שלנו והשקעים של ארה"ב לא הכי זהים ולי יש ניסיון מר עם מתאמים
.

GoatGuy

New member
נצל"ש: מטען לאייפוד?

לפי ההודעה של D@r אני מבין שהמטען שמקבלים עם הIPOD בארה"ב לא מתאים לאירופה? הוא לא מגיע עם מתאם או משהו? (באסה) בכל מקרה, כמה בערך עולה מתאם כזה בארץ? ואיפה (באיזה סוג של חנויות) אפשר למצוא אותו? תודה

מתאם עולה כמה שקלים

הוא לא מתאים לישראל גם באירופה זה שונה מאשר בארץ אבל לא בעיה בכל חנות אלקטרוניקה אפשר לקנות מתאם שימיר מאמריקקי לישראלי עולה כמה שקלים והמטען לא צריך התאמה זה אוטומטי עד כמה שאני יודע

omni96

New member
אמממ אין לי IPOD אבל אני יכול להגיד

ש-בווינדואז XP יש לך ב-99% אחוז כבר דרייבר ל-IPOD ועוד משו...כל מה שהוא ל-USB2 מתחבר גם ל1 ככה שלא צריך לקנות שום כבל שום כלום וגם...USB2 יותר מהיר מפיירוויר (לפי מה שאני יודע)

usb2 תיאורתית יותר מהיר מfirewire

400 אבל בטח שלא מfirewire 800 בכל מקרה גם מול 400 הוא לא בדיוק יותר מוצלח שים כמה התקנים על היואסבי ותראה איך המהירות יורדת לאומת זה בfirewire אין בעיה המהירות נשארת יציבה ומהירה

למעלה